Thursday 6 November 2008

Δημοψήφισμα ζητάει ο Ιερώνυμος

Είναι δυνατόν ένας δημόσιος υπάλληλος να ζητάει από την κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα για το διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους;


Είναι δυνατόν στο 2008 να μην έχει γίνει ο διαχωρισμός αυτός;

Είναι δυνατόν τα κόμματα όλα να μην σηκώνουν το ανάστημα τους σε αυτή τη γελειότητα που δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη παρά μόνο σε αυταρχικά και δικτατορικά καθεστώτα;
Όταν ξυπνήσετε από το λήθαργο ειδοποιείστε μας πατριώτες!!!

2 comments:

GIORGOS said...

Σίγουρα θα προτιμούσα κι εγώ να έθετε κατευθείαν το ζήτημα του διαχωρισμού και να τελείωνε αυτή η ενοχλητική ιστορία με τους ιερείς
που γραπώνονται απο το κράτος και σκούζουν για να μην τους ξεκολλήσουν απο την αγκαλιά του.
Το περι δημοψηφίσματος δεν είναι αυτό που περίμενα απο έναν συνετό άνθρωπο.Δεν ξέρω τι και ποιές καταστάσεις τον ωθούν να βαδίζει έτσι.
Αλλά απο την άλλη,αναρωτιέμαι γιατι και ο συμπαθέστατος Ομπάμα δεν καταφέρεται ευθέως κατα της θανατικής ποινής,
παρά δηλώνει ότι είναι υπέρ σε περιπτώσεις μόνο ειδεχθών εγκλημάτων και χωρίς περίπτωση λάθους κτλ.(αναφέρω αυτά που διάβασα ως δηλώσεις του).
Τα δύο θέματα βέβαια είναι άσχετα,αλλά κάνω τη σκέψη μήπως τελικά το κ/πολιτικό κόστος είναι τέτοιο που μοιραία επηρεάζει την κρίση.

info press said...

@@@ giorgos

Υποπτευόμαστε πως ο Ιερώνυμος βασίστηκε στα 3 εκατ. υπογραφές που μάζεψε ο προηγούμενος για το θρήσκευμα στις ταυτότητες.
Είναι ντροπή του και δυστυχώς δεν υπάρχει αντίλογος από τα κόμματα κυρίως το ΠΑΣΟΚ αλλά πως να το κάνει ο Παπανδρέου που έχει δίπλα του τόσα παπαδοπαίδια.

Να εξηγήσουμε λίγο τα της Αμερικής.
Εάν το έλεγε άμεσα για κατάργηση της θανατικής ποινής θα έχανε ψήφους.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπλοκάρει το ζήτημα μέσα από τους διορισμούς που θα κάνει στο Ανώτατο Δικαστήριο.