Thursday 13 November 2008

Νέα Σύλληψη για Παράνομη Εξαγωγή Αδέσποτων

Από το Blog Arkouda της Γιάννας

Όποτε η arkouda μου γεμίζει με χυδαία σχόλια - ενδεικτικά του χαρακτήρα κάποιων ευγενών κυριών φιλόζωων - είναι γιατί κάποιο καινούργιο παιχνίδι τους έπαιξε η μοίρα, είναι γιατί το "φιλοζωϊκό τους έργο" γίνεται όλο και πιό δύσκολο, είναι γιατί τρέχουν στα Υπουργεία ... για μαλλί, μα μέχρι τώρα βγαίνουν κουρεμένες!!!

Πολλά έχουν γίνει τελευταία.
Κάποιοι Σύλλογοι εκδιώχθηκαν από Στρατόπεδα όπου αλώνιζαν και δέχονται καταγγελίες, άλλοι ελέγχονται και πρέπει να δώσουν αποδείξεις γιά τις υιοθεσίες αδέσποτων που διενεργούσαν (ποιές αποδείξεις?), άλλοι να δώσουν στοιχεία πως οι Σύλλογοι του Εξωτερικού που συνεργάζονται, όντως προωθούν τα αδέσποτα γιά υιοθεσίες...
Το ευχάριστο είναι πως όπως δείχνουν τα πράγματα, η κρατική μηχανή δούλεψε και έτσι είχαμε και μιά νέα σύλληψη φιλόζωου "ατόμου", μπλεγμένου στην υπόθεση της Ανκόνα!!!
Όπως με διαβεβαίωσε η Αστυνομία του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, συνελήφθη στις 23-10-2008, ενώ προσπαθούσε να εξάγει παράνομα, αδέσποτα σκυλιά στη Γερμανία.
Το εν λόγω "άτομο" παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και σχηματίσθηκε και δικογραφία εις βάρος του.
Έπεται λοιπόν συνέχεια, στην οποία θ' αναφερθώ στην πορεία, όταν θα έχω περισσότερα επίσημα ντοκουμέντα στα χέρια μου.
Οπωσδήποτε βέβαια αυτή η σύλληψη δίνει νέα οπτική στις αρχές ως προς την υπόθεση της Ανκόνας και ως προς τις νέες ευφάνταστες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εξαγωγείς αδέσποτων γιά να ξεγελάσουν κατά τους ελέγχους στην έξοδο τους από τη χώρα.
Και για να θαυμάσετε το ήθος κάποιων -γνωστών σ' εμένα- ανώνυμων φιλόζωων, της παλιοπαρέας που πικράθηκε από το συμβάν και θέλει να ξεσπάσει κάπως, ιδού μερικά σχόλια που μόλις βρήκα, αντί ... Καλημέρας!
Σύνδεσμος με το θέμα εδώ.

2 comments:

GIORGOS said...

Τρέμω στη σκέψη ότι τα άτομα που γράφουν αυτά τα σχόλια στην κα Γιάννα
μπορεί να προέρχονται απο τις λεγόμενες "καθώς πρέπει" οικογένειες(για να το συσχετίσουμε με το post που αφορούσε
τους φίλους μας τους δικαστές οι οποίοι είναι πάνσοφοι και ζυγίζουν το καλό και το κακό καλύτερα απο όλους τους κοινούς θνητούς)

info press said...

@@@ anon

Η κ. Γιάννα προσπαθεί αλλά ανταπόκριση δεν βρίσκει.

Δεν γνωρίζουμε τις κυρίες που επιδίδονται τόσο φανατικά κατά της κ. Γιάννας, αλλά φανταζόμαστε ότι είναι της καλής κοινωνίας.