Monday 3 August 2009

Γρίπη H1N1 - Ο Πανικός H1N1 Πάει Καλά

Εκατοντάδες άνθρωποι πηγαίνουν καθημερινά στα Επείγοντα των Δημόσιων νοσοκομείων, διότι θεωρούν ότι έχουν την Νέα Γρίππη H1N1, επειδή φταρνίστηκαν.



Ας γνωρίζουν οι πολίτες ότι το φτάρνισμα μπορεί να προκλήθηκε διότι από τον ήλιο και την ζέστη πηγαίνει στην δροσιά του Aircondition.




Όμως τα θύματα από την Γρίππη δεν είναι εξαιρετικά πολλά και ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο της κανονικής γρίππης.

Η Αμερική με 300 εκατ. κατοίκους έχει 380 νεκρούς.

Η δε Αργεντινή με πληθυσμό παραπάνω από 40 εκατ. έχει 266 νεκρούς.



Αν γίνει η σύγκριση μεταξύ Αμερικής και Αργεντινής, γίνεται αντιληπτό ότι η Αργεντινή με τον χειμώνα της αλλά και τα προβλήματα υποδομής, έχει πολύ περισσότερα θύματα ανά κεφαλή από την Αμερική.

Εκτός αυτού η Αργεντινή ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τους 300 νεκρούς που έχει η Ελλάδα κάθε χρόνο.

Ας αντιληφθούν οι πολίτες ότι η παραμονή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο έστω και για τρεις ώρες, είναι αρκετή να τους δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από την Γρίππη που δεν έχουν.

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria... θα εκλπαγείτε με αυτά που αναφέρουν οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες για το εμβόλιο τους
...

11 comments:

Anonymous said...

Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να παρατηρείται έξαρση των δύο μορφών της νόσου A/H1N1(της κλασσικής και της νέας) τον χειμώνα.

Όμως ο ιός H1N1 λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του σπέρνει τρόμο, πανικό και χάος στους απλούς πολίτες όχι μόνον εξαιτίας της προκλητικά ελλειπούς ενημέρωσης από τους αρμόδιους του ΠΟΥ για την πρόληψη και την καταπολέμησή του, αλλά επίσης και λόγω των διάφορων φημών περί συνωμοσίας των Illuminati που διοχετεύονται καθημερινά στην TV και το Internet από ορισμένους άσχετους "δημοσιολόγους" μιας μεμονωμένης χούφτας άπληστων ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό είναι και το πρόσφατο δημοσίευμα της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" της 1/11/2009 που κάνει λόγο για πιθανή ασάφεια με τον ακριβή αριθμό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει παγκοσμίως από τον ιό της γρίπης, αλλά και όσων έχουν πεθάνει εξαιτίας του.

Η εφημερίδα αναφέρει στο άρθρο της ότι "σύμφωνα με εκτιμήσεις του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων στις ΗΠΑ (Centre for Disease Control and Prevention), μέχρι στιγμής έχουν ασθενήσει περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, ενώ ανεξάρτητοι ερευνητές ανεβάζουν τον αριθμό στα 5 εκατομμύρια."

Η γιατρός του αμερικανικού κέντρου Anne Schuchat επισήμανε πως «αρκετοί που νόσησαν, αλλά είχαν ελαφριά συμπτώματα, δεν πήγαν σε νοσοκομείο, οπότε δεν έχει εξακριβωθεί εάν επρόκειτο για τον συγκεκριμένο ιό ή όχι».

Το ίδιο θολή εμφανίζεται και η εικόνα για τους θανάτους που αποδίδονται στον Η1Ν1. Στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί 5.400 επιβεβαιωμένοι θάνατοι σε 160 χώρες. Ποιος μπορεί, όμως, να μιλήσει με ακρίβεια όταν σύμφωνα με τους ειδικούς «ο ιός σκοτώνει με διάφορους τρόπους, όπως πνευμονία, καρδιακή ανακοπή κ.λπ.».

Στο μεταξύ, σε διάφορες χώρες του κόσμου ομάδες ακαδημαϊκών και πανεπιστημιακών, όπως για παράδειγμα στον Καναδά, έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου ώστε να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί, καθώς διαπιστώνεται έντονη επιφυλακτικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις το 1/3 των Καναδών έχουν δηλώσει πως θα πάρουν το νέο εμβόλιο. Ακόμη και σε κατάσταση πανδημίας, ο κόσμος είναι περισσότερο επιφυλακτικός από ποτέ. Καθημερινά στον διεθνή τύπο βλέπουν το φως της δημοσιότητας αντίθετες απόψεις που αν δεν πείθουν, τουλάχιστον υποψιάζουν αφενός για τα οφέλη του νέου εμβολίου και αφετέρου για το μηχανισμό marketing των περισσότερων φαρμακοβιομηχανιών.

Στις περισσότερες χώρες διεξάγονται δημοσκοπήσεις με θέμα τη λήψη ή όχι του εμβολίου. Στις ΗΠΑ, το ένα τρίτο των πολιτών δηλώνει ότι δεν θέλει να εμβολιαστούν τα παιδιά του.

Πρόσφατα, συντάκτες της εφημερίδας «Le Monde diplomatique» θύμισαν κάποια λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Πανευρωπαϊκής Ιατρικής Συνόδου στη Μάλτα, με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων, τον Σεπτέμβριο του 2005.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τότε «ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ ανακοίνωσε πως δεν γνωρίζουμε το πότε, αλλά αναμένεται να εκδηλωθεί μία πανδημία γρίπης. Λείπει μόνον μια συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο». Κατά τη διάρκεια εκείνης της Συνόδου έχει καταγραφεί το περίφημο: «Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει και η κίνηση της Γαλλίας να παραπέμψει τρεις φαρμακοβιομηχανίες στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, διότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Monde», «έχει αποκαλυφθεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής που θέλει νέους πελάτες που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα».

info press said...

@@@ anon


Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.

Το εμβόλιο δεν έχει εξεταστεί για το Σύνδρομο Guillain-Barré (GBS).

Η δε πανδημία έγινε πανδημία, αφότου ο WHO άλλαξε τον ορισμό της και αυτό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα από όλα, διότι η διαφθορά του ΟΗΕ είναι γνωστή σε όλους μας.

Διαβάστε αν θέλετε το παρακάτω link για το εμβόλιο.

http://infopress-gr.blogspot.com/2009/11/h1n1.html

Anonymous said...

Εύστοχο σχόλιο περί διαφθοράς στους κόλπους των Ηνωμένων Εθνών. Πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος ο ΟΗΕ που υποτίθεται ότι ιδρύθηκε για να διασφαλίσει τάχα την ειρήνη στον πλανήτη ελέγχεται από τους πολεμοκάπηλους Illuminati, τα ανθρωπόμορφα τέρατα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που κυβερνούν την υφήλιο.

Αυτό το ευρείας κλίμακας σχέδιο εξόντωσης του παγκόσμιου πληθυσμού των Illuminati μπορεί μεν να εκπονήθηκε το 2005, αλλά ξανατέθηκε επί τάπητος την περασμένη άνοιξη στην συνέλευση της πλανητικής οργάνωσης στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου δόθηκε το "OK" για την εκτέλεσή του. Η εφαρμογή της όλης επιχείρησης τέθηκε σε ισχύ λίγες ημέρες μετά την συνέλευση της Βουλιαγμένης, με σημείο εκκίνησης την πόλη Oaxaca του Μεξικού.

info press said...

@@@ anon


Πολύ σωστά για την Πολιτεία Oaxaca του Μεξικού.

http://www.healthjournalism.org/blog/2009/05/la-times-looks-at-h1n1s-roots-early-days/

Το σχέδιο τους απέτυχε όμως, διότι σήμερα πια οι πολίτες ελέγχουν πριν κάνουν οτιδήποτε.

Το "πίστευε και μη ερεύνα" δεν ισχύει πλέον.

Π.Χ. τα μωρά κάτω των 6 μηνών έχουν δικό τους ανοσοποιητικό σύστημα και δεν κολλάνε τίποτα, αλλά λένε ότι όποιος τα φροντίζει πρέπει να κάνει εμβόλιο, πράγμα που σημαίνει ότι ευελπιστούν στο φόβο των γονέων για τα μωράκια τους.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Μπορεί οι πολίτες να πήραν την υπόθεση "πανδημία" στα χέρια τους λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την όσο το δυνατόν γίνεται ψύχραιμη αντιμετώπιση της νόσου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτωεί τους πεφωτισμένους ιμπεριαλιστές, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να σπείρουν τον τρόμο μέσω των ΜΜΕ και του Διαδικτύου, διαδίδοντας φήμες για τον επερχόμενο "Αρμαγεδδώνα" που ενδέχεται να προκληθεί από το ιό H1N1. Άλλωστε με την προπαγάνδα τους οι Illuminati τα καταφέρνουν μια χαρά, ειδικά μέσω του YouTube, του Facebook και του Twitter, τα οποία αποδεικνύονται αποτελεσματικά εργαλεία για τα μελλοντικά τους σχέδια.

info press said...

@@@ anon



Όπως λένε κάποιοι κοινοί θνητοί ο Αρμαγεδώνας έρχεται το 2012... lol...

Anonymous said...

Η αρμόδια υπουργός ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης τύπου Α και της εποχικής θα ξεκινήσει στις 10/11 και ότι το πανδημικό εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές και δεν τίθεται (προς το παρόν τουλάχιστον) θέμα εμφάνισης του Συνδρόμου Γκιλαίν-Μπαρέ μετά τον εμβολιασμό. Μακάρι να εισακουστούν οι εκκλήσεις της κ. Ξενογιαννακοπούλου από τους πολίτες γιατί πολύς κόσμος φαίνεται να δείχνει κάποια καχυποψία γύρω από τα όσα δυσάρεστα ειπώθηκαν από Ελβετούς επιστήμονες περί ακαταλληλότητας του εμβολίου για τις έγκυες και τα βρέφη κάτω των 6 μηνών.

info press said...

@@@ anon



Ο κάθε άνθρωπος έχει μυαλό και κρίνει.

Το εμβόλιο δεν έχει εξεταστεί για το Σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα.

Τουλάχιστον ένα άτομο στο εκατομμύριο θα πάθει το σύνδρομο.

Όπως είπε και η υπουργός το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό.

Anonymous said...

Σωστή τοποθέτηση ότι ένας στο εκατομμύριο κινδυνεύει να νοσήσει από το Σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ, εκτός αν αποδειχθεί το αντίθετο και το πανδημικό εμβόλιο κριθεί τελικώς κατάλληλο για χρήση για όλους.

Απ'ότι φαίνεται η γρίπη δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα σχολεία, χωρίς να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να παρατηρηθούν και κρούσματα του ιού H1N1 σε αθλητικούς χώρους (κολυμβητήρια, γήπεδα basket, polo και volley) και κινηματογράφους. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι οι λιλιπούτειοι αθλητές κινδυνεύουν περισσότερο από ποτέ να νοσήσουν από την νέα γρίπη και να την μεταδόσουν στο προσωπικό και τους θεατές που βρίσκονται στις κερκίδες.

info press said...

@@@ anon



Ας μην πανικοβάλουμε τον κόσμο, ο κάθε γονέας θα μιλήσει με τον γιατρό του και θα αποφασίσει, τι θα κάνει.

Δεν είναι το τέλος του κόσμου, οι περισσότεροι πολίτες ανά τον κόσμο δεν το έκαναν και είναι ακόμα ζωντανοί και εκατομμύρια παιδιών είναι κάθε ημέρα στα σχολεία.

Anonymous said...

Ασφαλώς και δεν πρέπει να τρώμε τις σάρκες μας για ένα τέτοιο γεγονός.

Να συνεχίσει ο κόσμος να περνά κανονικά, ομαλά και άφοβα την ζωή του σαν να μην υπήρχε καν ο ιός.

Η παραπληροφόρηση και ο πανικός γύρω άπ' αυτή την αρρώστια βλάπτουν περισσότερο άπ' ό'τι ο ίδιος ο ιός H1N1.