Thursday, 19 November 2009

ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε

Όταν οι Έλληνες γιατροί είπαν ότι το εμβόλιο είναι σε πειραματικό στάδιο, κάποιοι τηλεορασάδες κόντεψαν να τους βγάλουν τρελούς.

Όμως οι ίδιες οι εταιρείες επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν στοχεία που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Όποιος κάνει το εμβόλιο το κάνει με δικό του ρίσκο... και μάλιστα αφήνει τα στοιχεία του στο κράτος...Στα κέντρα εμβολιασμού, δίνουν ένα έγγραφο στους πολίτες που αναφέρουν τα στοιχεία τους, την ηλικία τους και πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους...

Η κυβέρνηση μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ προωθεί τον εμβολιασμό δίχως να δίνει επαρκείς πληροφορίες στους πολίτες...

Στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ βρήκαμε το κίτρινο έγγραφο δια του οποίου προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να βγουν οι στατιστικές που χωρίς αμφιβολία θα μοιραστούν με τις φαρμακευτικές εταιρείες... για την... επόμενη πανδημία τους...

Άκου ΕΟΦ... αν πεθάνει κάποιος από τον εμβολιασμό ή πάθει κάποιο άλλο σύνδρομο... θα αλλάξει τα φώτα στην κυβέρνηση και σε αυτούς που προωθούν τον εμβολιασμό...

Δεν θα χάσουν χρόνο συμπληρώνοντας ανόητες φόρμες, θα τρέξουν σε δικηγόρους... οι οποίοι θα τρίβουν τα χέρια τους....

Αυτά στα λέμε... ΕΟΦ... επειδή ζητάς τα στοιχεία... του αναφέροντος του... περιστατικού...

Κανείς να μην στείλει τα στοιχεία που ζητάνε διότι αν χάσετε κάποιον δικό σας θα γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του ιστορικού και θα τα χρησιμοποιήσουν στα δικαστήρια... εις βάρος του αιτήματος σας...

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλιο H1N1 - Δεν Εμπιστεύονται τα ΜΜΕ
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria

11 comments:

Anonymous said...

Τι να πει κανείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα που δεν χροίζει σωστής και υπεύθυνης αντιμετώπισης από τις υγειονομικές αρχές;

Κάποια μέρα θα κοντέψουμε να χάσουμε τα μυαλά μας από αυτή την χαζή ιστορία με την νέα γρίππη και μετά θα τρέχουμε από δω και από κεί στα διάφορα γραφεία τελετών ανά τη χώρα προκειμένου (sic!) να τους ζητήσουμε να αναρτηθούν ανακοινώσεις για την επερχόμενη κηδεία μας!!!

Έμ, με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά συμβάντα που συμβαίνουν σ'αυτό τον τόπο, ουδείς θα βάλει κάποτε μυαλό!

info press said...

@@@ anon


Η Μαριλίζα δεν πρόλαβε να ξεσκονίσει στο υπουργείο της.

Βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ο ΕΟΦ όμως δεν μπορεί να συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον ηλίθιο τρόπο.

Anonymous said...

Παρόλα αυτά, ο διεφθαρμένος ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι ο ιός H1N1 μεταλλάχτηκε επικίνδυνα στη Νορβηγία, προκαλώντας ανησυχία στους επιστήμονες.

Διάβασε το παρακάτω άρθρο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=764012&cid=8

Να σημειωθεί ότι η γρίππη χτύπησε δύο ανήλικα παιδιά, ένα 11χρονο κορίτσι και ένα 7μισάχρονο αγόρι. Το αγοράκι ήταν υγιέστατο, ενώ το κοριτσάκι έπασχε από σύνδρομο οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Χωρίς να θέλω να προκαλέσω πανικό, θέλω να σου πω το εξής: να δεις τι θα έχει να γίνει τους επόμενους μήνες που ο χειμώνας θα κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Ίσως αυτό δικαιώσει τις προβλέψεις σου περί τετελεσμένων γεγονότων.

info press said...

@@@ anonΔεν πέρνουμε στα σοβαρά τις ανακοινώσεις του ΠΟΥ διότι όπως λες και εσύ είναι διαφθαρμένος.

Ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας πριν κηρύξει την πανδημία της.

Ότι και να γίνει, δεν θα γίνουν περισσότερα από όσα έγιναν στην Αυστραλία, η οποία σταμάτησε να ζητάει από τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

Οι Έλληνες ιθύνοντες δεν διασφαλίζουν ούτε τις ευπαθείς ομάδες ώστε να έχουν ένα χαρτί από τον γιατρό τους πριν κάνουν το εμβόλιο.

Στην Ελλάδα οι ιθύνοντες θεωρούν ότι οι πολίτες είναι γουρούνι στο σακί όπως κάνουν πάντα.

Η Μαριλίζα φταίει στο ότι δεν έχει δείξει την πόρτα της εξόδου σε πολλούς.

Good luck με την τρομολαγνεία σου.

Anonymous said...

Θα σου πρότεινα να πάρεις πίσω τα περί τρομολαγνείας. Απλώς ήθελα να σ' ενημερώσω για τα όσα κωμικοτραγικά πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες, κατα την διάρκεια των οποίων η πανδημία ενδέχεται να σπάσει κάθε προηγούμενο.

Δεν είναι στο χέρι μου να σπείρω τον τρόμο, παρόλα αυτά η δυσωδία που υπάρχει στους κόλπους του ΠΟΥ και του ΟΗΕ έχει φωλιάσει για τα καλά στα άδυτα του εθνικού συστήματος υγείας των κρατών-μελών της ΕΕ, των ΗΠΑ και του Καναδά.

Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ο τρόπος που επέλεξε η σαββατιάτικη "Ε" για να εμπλέξει τον πρώην επικεφαλής του USA Department of State Henry Kissinger στην όλη υπόθεση.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=104069

http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/

info press said...

@@@ anon


Το info press, αναφέρεται πάντα σε αποδεδειγμένες πηγές και όχι σε συνομωσίες.

Το ότι ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ πνίγονται στην διαφθορά, είναι κοινό μυστικό και αυτά τα γεγονότα της διαφθοράς εκμεταλλεύονται οι φαρμακοβιομηχανίες για να πουλήσουν τα εμβόλια τους με το έτσι θέλω.

Στην Αμερική πέθαναν τόσα παιδιά και δεν γίνεται το χάλι που γίνεται στην Ελλάδα η οποία επέλεξε την μη ενημέρωση των πολιτών άρα και την μη διασφάλιση τους, από τα όσα οι ίδιες οι εταιρείες αναφέρουν.

Δεν είναι δυνατόν οι εταιρείες να αναφέρονται σε τόσα στραβά για τα εμβόλια τους και οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ να λένε ακριβώς τα αντίθετα.

Τα εμβόλια που κυκλοφορούν στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με τα Αμερικανικά και είναι λιγότερο ασφαλή.

Ας σταματήσουν όλοι να εμπαίζουν τους πολίτες.

Anonymous said...

Τότε, γιατί δεν πράττει η ΕΕ τα αυτονόητα, να αφαιρέσει τις βλαβερές ουσίες που προκαλούν παρενέργειες από τα εμβόλιά της;

Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να διαθέτει εμβόλια που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και οι ΗΠΑ να είναι οι μόνες που πρέπει να διαθέτουν τα ασφαλή εμβόλια, δηλ. αυτά που δεν περιέχουν αυτές τις ουσίες! Πρόκειται για μια τεράστια απάτη που δεν μπορεί να την χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Η Ελλάδα όφειλε προ πολλού να ενημερώσει τους πολίτες της, και μάλιστα από την πρώτη μέρα. Κακώς επέλεξε το κουκούλωμα της υπόθεσης αντί της σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης.

info press said...

@@@ anon


Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετάφρασε και όπως αποδείξαμε ανάρτησε στο Internet όλες τις πληροφορίες και δεν υποχρεώνει κανέναν να εμβολιαστεί με το ζόρι.

Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή τα θαλάσσωσε και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, έκατσε πάνω στην τρικυμία, με δεμένα τα χέρια της από τους υπόλοιπους ιθύνοντες.

Είναι δυνατόν να έχουν παραγγείλει 8 εκατ. εμβόλια τότε που ζητούσαν την ευθύνη των πολιτών με την έγγραφη συναίνεση τους;

Όταν κατάλαβαν την γκάφα τους, ο Αβραμόπουλος απέσυρε την συναίνεση του κάθε πολίτη.

Η κουτοπονηρία της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι απίστευτη.

Anonymous said...

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΩ! ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΗΔΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑΝΕ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ RESEARCH KAI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΗΣΜΟΣ ΤΙΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Anonymous said...

Άκουσες τι είπε το παιδί που έστειλε το παραπάνω σχόλιο;

Δίκιο δεν είχα λοιπόν όταν σου είπα ότι ο ιός των χοίρων είναι προϊόν συνωμοσίας;

Και αν αυτό δεν είναι συνωμοσία, τι είναι τελικά;

Ο γράφων με το σχόλιό του δικαιώνει τις απόψεις του Τάκη Φωτόπουλου ότι όντως ο ιός της νέας γρίππης έχει καθαρά συστημικό χαρακτήρα.

info press said...

@@@ anonNovember 22, 2009 5:01:00 PM

Στην κυβέρνηση Καραμανλή μπορούμε να καταλογίσουμε κουτοπονηρία, ανικανότητα και ηλιθιότητα όπως ακριβώς συμπεριφέρθηκαν σε πολλά ζητήματα.

Ως εκ τούτου και πάντα κρίνοντας την αναποτελεσματικότητα της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν ήταν ικανοί να δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους, πολύ περισσότερο δε να λάβουν μερος σε διεθνή συνομωσία για να σκοτώσουν πολίτες.

Στο προηγούμενο σχόλιο δεν απαντάμε καν, διότι στην καλύτερη περίπτωση είναι ανόητο.

Αν αυτός ο Φωτόπουλος, περιμένει ή ψάχνει για δικαίωση από ή με τέτοια σχόλια, κάτι δεν πάει καλά μαζί του.