Saturday 19 December 2009

Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...

Έρενα:

1. Harvard Medical School

2. Yale Medical School

3. Howard Hughes Medical Institute

4. Massachusetts General Hospital

5. Wellcome Trust Sanger Institute in Cambridge, UK


Το εμβόλιο H1N1 όπως και κάθε εμβόλιο, προάγει την αναστολή του φυσιολογικού ανοσολογικού συστήματος που έχει κάθε άνθρωπος, με αποτέλεσμα να αφήνει προσωρινά τα κύτταρα ευάλωτα σε επίθεση.

Η έρευνα από τους παραπάνω πανεπιστημιακούς, που δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2009, στο περιοδικό Cell, βρήκε ότι οι φυσιολογικές προτεϊνες της σειράς IFITM, που υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό, μπλοκάρουν φυσιολογικά τον Ιό H1N1, τον Ιό West Nile αλλά και τον Ιό Dengue.

Αναρωτιώμαστε για πόσο καιρό θα συνεχιστεί ο εμπαιγμός των ιθυνότων κατά των πολιτών... και για πόσο καιρό θα συνεχιστεί η προπαγάνδα τους υπέρ των φαρμακοβιομηχανιών...

Όλο το άρθρο ΕΔΩ στην ιστοσελίδα του Harvard Medical School...

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria

4 comments:

Anonymous said...

Θες να μας πείσεις ότι διαθέτουμε φυσικά αντισώματα που μας προστατεύουν από τον ιό-φονιά και το πανδημικό εμβόλιο το μόνο που κάνει είναι να τα καταστρέφει;

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Η εν λόγω έρευνα ανατρέπει κυριολεκτικά όλα όσα γνωρίζαμε για τον ιό της νέας γρίπης από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η πανδημία το περασμένο καλοκαίρι στην μεξικανική πολιτεία Oaxaca.

Θα βάλουν κάποια στιγμή μυαλό οι ανευθυνοϋπεύθυνοι που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την δημόσια υγεία;

info press said...

@@@ anon


Όπως βλέπεις υπάρχουν επιστήμονες με κύρος που δεν είναι τσαρλατάνοι.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει πολιτκή βούληση να στείλουν κάποιους στο σπίτι τους.

Επίσης αναρωτιώμαστε τι κάνουν οι Δικαστικοί, σε αυτή τη χώρα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Anonymous said...

Εμένα μου λες;

Δεν είναι μόνο η ΕΕ που υποφέρει από αλλεπάλληλα κρούσματα διαφθοράς στους κόλπους της. Το πρόβλημα παίρνει διεθνείς διαστάσεις, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν την παγκόσμια πρωτιά στην διαφθορά.

Αλλά δεν είναι όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ διεφθαρμένα. Στη Φινλανδία για παράδειγμα, δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα διαφθοράς. Τουλάχιστον αυτά υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή της στα ελληνικά ΜΜΕ η πρόεδρος της χώρας Tarja Halonen, η οποία τόνισε:

"Πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρη και σκληρή στα θέματα γραφειοκρατίας και καλής διακυβέρνησης. Αρα, το φάρμακο που προτείνω, το φάρμακο της Φινλανδίας, είναι η διαφάνεια σε τέτοιο βαθμό ώστε κανείς να μην μπορεί, ουσιαστικά να μην τολμάει, να κάνει κάτι που δεν είναι σωστό."

H Φινλανδία είναι η σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας έκθεσης της Transparency International, η οποία διατηρεί την έδρα της στο Bερολίνο. Στόχος του εν λόγω οργανισμού είναι η καταπολέμηση του προβλήματος της διαφθοράς, με τον σχετικό δείκτη να επικεντρώνεται στην κατάχρηση θέσεων εξουσίας για την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος.

Άλλωστε ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε παλιότερη επίσκεψή του στην χώρα του Άη Βασίλη μας συνέστησε να ακολουθήσουμε την "φινλανδική συνταγή" προκειμένου να εξαλειφθεί εντελώς η γάγγραινα. Μόνο που οι εκκλήσεις του ανώτατου άρχοντα της χώρας δεν έφτασαν ποτέ στ'αυτιά των (αν)αρμοδίων.

info press said...

@@@ anon


Κάνεις λάθος για την Αμερική.

Νέα Ζηλανδία, Δανία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ελβετία, Φιλανδία, Ολανδία, Αυστραλία, Καναδάς, Ισλανδία, Νορβηγία, Hong Kong, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και στην 19η θέση η Αμερική, σε εξαιρετικά καλύτερη από την 71η της Ελλάδας.

http://www.transparency.org/policy_research/surveys_indices/cpi/2009/cpi_2009_table

Ψάξε να βρεις πόσοι Federal ή State Congressmen, βρίσκονται στην φυλακή στην Αμερική και βρες ένα βουλευτάκο ή δήμαρχο που είναι φυλακή στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι όλες οι αποφάσεις όλων των φορέων μέχρι τον κατώτερο κοινοτάρχη θα πρέπει να αναρτήσει τις αποφάσεις στο Internet, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ισχύουν, είναι ότι καλύτερο.

Π.χ. ο κοινοτάρχης που θα δώσειένα έργο στην Vodafone, εάν δεν είναι συμφέρουσα για την τσέπη των πολιτών, -οι πρώτοι που θα το διαλαλύσουν θα είναι η Wind και η Cosmote- ο κοινοτάρχης θα κινδυνεύει με απόλυση ή να πάει φυλακή.

Ο Γιώργος έπιασε τον σφυγμό του φορολογούμενου πολίτη με αυτό το σχέδιο νόμου.

Ούτε η Φιλανδία δεν έχει τέτοιο νόμο.

Την καλημέρα μας.