Wednesday 16 December 2009

Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή

Ο φασισμός καλά κρατεί στην Ελλάδα των επίδοξων μονίμων υπαλλήλων του Δημοσίου...

Να τρελάνουν τα παιδάκια από μωρά και η τρέλα η δική τους για να μπουν πάσει θυσία στο Δημόσιο, να έχει αντίκτυπο στα παιδάκια της προσχολικής ηλικίας...


Το πιο σχιζοφρενικό είναι ότι η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, δήλωσε την συμμετοχή της στην ιδιοτελή απεργία των επίδοξων...

Τον κακό σας τον καιρό γονείς...

Αντί να πάτε μπροστά... πάτε πίσω στο διάολο... και χαντακώνετε τα παιδάκια σας από μωρά...

Αλλά τι λέμε τώρα... δεν έχετε Παιδεία...

Όλο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Home Schooling - Σχολείο στο Σπίτι

4 comments:

Καραμπουζουκλήδες said...

o kosmos psaxnei sto dimosio gia na apofygei tin ergasiaki zougkla tou idiotikou tomea.den prepei loipon na kakologoume tous goneis toso eykola.
Kai gia mas den einai thema pedias alla rimadiasmenis anagkis!!!!!!!

info press said...

@@@ Καραμπουζουκλήδες


Α ναι.. Παραλείψαμε να αναφερθούμε στον καταναλωτισμό τους και στα δάνεια που χρωστάνε διότι το δεύτερο αυτοκίνητο ή οι διακοπές στην Μαγιόρκα, τους ήταν απόλυτα απαραίτητες.

Δεν μας φτάνουν οι 1.000.000 εκατ. κηφήνες, θα προσλάβουν και άλλους για να εκβιάζουν καλύτερα τους εργαζόμενους σε supermarkets.

Καλό απόγευμα.

GIORGOS said...

Και επειδή ο ιδιωτικός τομέας είναι εργασιακή ζούγκλα,να γίνει τότε το δημόσιο καθημερινή ζούγκλα ζωής για όλους απο την τεμπελιά και την αλαζονεία των στρογγυλοκαθισμένων εκεί μέσα!
Δεν είναι έτσι τα πράγματα παιδιά...

info press said...

@@@ GIORGOS



Η "ρημαδιασμένη ανάγκη" τους κάνει να παραμιλάνε και εις βάρος των παιδιών τους, διότι δεν αντιλαμβάνονται ούτε αυτό το απλό, ότι μέσω των μισθών του Δημοσίου που διαπλασιάστηκαν και ήδη πνίγουν τους Έλληνες, υποθηκεύουν το μέλλον και των βρεφών τους.

Δεν έχουν Παιδεία οι άνθρωποι και από εκεί αρχίζουν όλα τα προβλήματα.