Thursday 17 December 2009

ΕΣΗΕΑ σαν το ΚΚΕ - Όχι... Όχι... Όχι...

Η ΕΣΗΕΑ απεργεί... και... σώθηκαν τα νεύρα μας... για σήμερα...





Οι δημοσιογραφάρες πάνε στο μαγαζί τους για να "φωνάξουν"...

Όχι... Όχι... Όχι... Σαν το ΚΚΕ...

Παρακαλούμε το Προεδρείο να μεριμνήσει να αποδοθούν στο ΚΚΕ... τα πλήρη πνευματικά δικαώματα... του "όχι"...

Φτου... Φτου... Φτου... Μην σας ματιάξουν...

Βρε τους κατεργάρηδες τα βροντερά... Yes...Yes... Yes... τα λένε αλλού...

Τέλος πάντων... πριν πουν τα "κάλαντα" όμως, το Προεδρείο ας βγάλει μιά λίστα προς ενημέρωση της κοινής γνώμης...

Ποιοί δημοσιογράφοι εργάζονται στο Δημόσιο... Ποιοί εργάζονται σε οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ)... Ποιοί στους ΟΤΑ... Ποιοί από αυτούς είναι διπλοθεσίτες στην ΕΡΤ και δεν πατάνε ποτέ στην δουλειά τους... Ποιοί δημοσιογράφοι είναι εκδότες ή είναι ιδιοκτήτες ενός ή περισσοτέρων ΜΜΕ...

Δεν μας παρατάς καλύτερα ΕΣΗΕΑ... δεν φτάνει που δεν ξεκαθαρίζεις το σπίτι σου... έχεις και απαιτήσεις...

4 comments:

Anonymous said...

Την απόφαση για απεργία την πήρε το ΠΑΜΕ, σ'αυτό δεν έχεις άδικο.

Το ΚΚΕ ζήτησε από τους άλλους κλάδους τόσο σε επίπεδο ΓΣΕΕ όσο και σε επίπεδο ΑΔΕΔΥ να συμμετάσχουν στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση που οργάνωσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Μάλιστα υπήρξαν κλάδοι που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περισσού και δεν συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΓΓ του κόμματος, η οποία κατηγόρησε τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις για απόπειρα υπονόμευσης της απεργίας. Ταυτόχρονα η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για την δράση απεργοσπαστικών μηχανισμών στους κόλπους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με βασικό στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων από την εργοδοσία.

Αντίθετα, φορείς της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, όπως το ΝΑΡ, το ΜΕΡΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους στα δίκαια αιτήματα των απεργών, χαιρετίζοντας παράλληλα την απόφαση του ΚΚΕ για 24ωρο απεργιακό "λουκέτο" στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Για το θέμα της σημερινής κινητοποίησης σημειώθηκε χθες κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και τον επικεφαλή του ΠΑΜΕ και στέλεχος του ΚΚΕ Γιώργο Πέρρο.

info press said...

@@@ anon


Ξέρεις τι αισθανόμαστε ως το πιο λυπηρό;

Αυτό που βλέπουμε εμείς σαν πιο ξεκομμένοι από την Ελληνική κοινωνία δεν είναι συνδικαλισμός, αλλά κομματισμός.

Δεν μας αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρονται ούτε ο Παναγόπουλος ούτε ο άλλος της ΑΔΕΔΥ που δεν θυμόμαστε το όνομα του, αλλά ούτε και αυτός του ΠΑΜΕ.

Δείχνουν σαν να μισούν ο ένας τον άλλον και τέτοια αρνητικά συναισθήματα είναι καταστρεπτικά για όλα τα μέλη που τους ακολουθούν.

Πριν καιρό ένας αναγνώστης, μας είχε πει μέσω e-mail ότι ο ΓΣΕΕ και ο ΑΔΕΔΥ κυκλοφορούν με πολύ ακριβά αυτοκίνητα και ότι όπου πάνε μένουν στα πιο ακριβά ξενοδοχεία.

Δεν έχουμε όμως την δυνατότητα να διαπιστώσουμε κάτι τέτοιο, αλλά πιστέψαμε τον αναγνώστη διότι μας έδωσε την εντύπωση ότι ήταν ειλικρινής άνθρωπος.

Anonymous said...

Δεν θυμάσαι ποιός είναι ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ; Ευχαρίστως φίλε μου να σου δώσω το όνομά του εφόσον ξεχάστηκες.

Πρόκειται για τον Σπύρο Παπασπύρο.

Όσο για τον Γιώργο Πέρρο και την Μαρία Τσαγκατάκη, δεν αποκλείεται κάποια μέρα να τους δούμε στις θέσεις των δύο μεγάλων συνδικαλιστικών παρατάξεων. Θα είναι ίσως η πρώτη φορά που ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα έχουν ένα στέλεχος του ΠΑΜΕ στο τιμόνι τους ικανό να χαλάσει τα σχέδια της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Μέχρι τότε, ο χρόνος θα δείξει.

Καλή σου νύχτα και όνειρα γλυκά.

info press said...

@@@ anon


Όσο ζει ο κομματισμός στους συνδικαλιστές δεν θα υπάρχει συνδικαλισμός.

Οι κομματικοί συνδικαλιστές όλων των αποχρώσεων δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία Εθνική Ομοσπονδία όλων των συνδικαλιστικών οργάνων της χώρας.

Η "καπιταλιστική εργοδοσία" όπως τους λες, δεν χάνει τον ύπνο της, ξέρει πως να εξαγοράζει κομματόσκυλα.