Tuesday 18 August 2009

Μιχάλης Χριστοφοράκος - Ασκώ τα Δικαιώματα μου

Αν κάποιος έχει ακόμα την εντύπωση ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δεν θα ασκήσει όλα τα συνταγματικα του δικαιώματα, είναι αφελής.

Αν οι κυβερνητικοί πιστεύουν ότι ο Χριστοφοράκος θα τους δώσει ανάσα ζωής, έχουν λάθος, διότι οι πολίτες πιστεύουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα τα "πήραν".


Η κάκιστη κρατική νοοτροπία, οι βλακώδεις παρατυπίες των δικαστικών αλλά και η εμπλοκή τους με τους πολιτικούς, καταδεικνύουν ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει σοβαρές ελλείψεις.

Εχθές στην εκπομπή του Antenna "7 με 11 Μαζί" η δικηγόρος Ρόη Παυλέα είπε ότι ο Χριστοφοράκος έχει προσλάβει τον καλύτερο συνταματολόγο της Γερμανίας για την υπόθεση του.




Αυτή η κουβέντα της δικηγόρου, ήταν αρκετή, ώστε να αστειευτούμε για την δήθεν επικείμενη άφιξη, η οποία δεν έγινε ποτέ, ενώ ο κ. Δένδιας και οι δικαστικοί του, ετοίμαζαν πάρτυ που... αναβλήθηκε... σαν να μην γνώριζαν τα δικαιώματα ενός κατηγορούμενου στην Γερμανία.

Δεν ήθελαν να γνωρίζουν ή πραγματικά δεν γνώριζαν;

Εάν δεν ήθελαν σημαίνει ότι ο εγωϊσμός τους είναι πάνω από το κεφάλι τους.

Εάν δεν γνώριζαν είναι άκρως επικίνδυνοι... ειδικότερα οι δικαστικοί...

Οι πολιτικοί πάνε κι έρχονται, ενώ οι δικαστικοί μένουν και βγάζουν την αμάθεια των απωθημένων τους, πάνω στους πολίτες...

Δικαστικοί τύπου Νίκου Ζαγοριανού οι οποίοι είναι και εγωϊστικά αμαθείς και άπειροι δεν πρέπει να χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις και να ξευτιλίζουν την χώρα...

Η πολιτική ευθύνη ανήκει στον Προϊστάμενο των Δικαστικών που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Δένδια.

No comments: