Friday 9 October 2009

Γιώργος Παπανδρέου - Open Gov GR

Η ανοιχτή διακυβέρνηση μέσω του Internet που υποσχέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, γίνεται πραγματικότητα.
Η καινούργια ιστοσελίδα Open Gov GR είναι στο Internet αν και αυτή τη στιγμή εμπεριέχει μόνο την αίτηση για τις κυβερνητικές θέσεις που προααναφέραμε σήμερα.


Η σελίδα αυτή όπως και αυτή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, είναι φτιαγμένες με λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Open Gov GR - Ανώτατος Κυβισμός Κρατικών Αυτ/των

Ζητούνται Υπάλληλοι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Έκτακτο Επίδομα Βοήθειας

Open Gov GR - Προσλήψεις Μόνο μέσω του ΑΣΕΠ

Μπράβο Γιώργο, αρχίζει και μπαίνει τάξη στο χάος...

Update 9 Απριλίου 2010: Η Νέα Σελίδα του Πρωθυπουργού στο Internet

18 comments:

Ioannidis Ioannis said...

Προς το
γραφείο του
Πρωθυπουργού

Θέμα : Ημιυπαίθριοι
Κύριοι μια δίκαιη πρόταση για τους ημιυπαίθριους είναι κατά την ταπεινή μου άποψη η κάτωθι.
1. Για ποιο λόγο να Νομιμοποιηθεί η Παρανομία .

Να πληρώσουν όσοι έκλεισαν τους Η/υ χώρους σύμφωνα με την αντικειμενική αξία πρόστιμο 5% για το παράνομο κλείσιμο του Η/υ χώρου και κάθε χρόνο πρόστιμο διατήρησης 1%.
(Παράδειγμα 10 τμ Η/υ , 2000 αντικειμενική αξία.
10Χ2.000=20.000 Χ 5% = 1.000 ευρώ το ποσό αυτό για την παράνομη πράξη.
20.000 Χ 1% = 200 ευρώ το ποσό αυτό κάθε χρόνο για την διατήρηση της παρανομίας.)

Με αυτήν την μέθοδο δεν παραβαίνει κανένα νόμο ή κυβέρνηση καθ’ όλα νόμιμη και με αυτόν τον τρόπο δεν επιβραβεύει τους παρανομούντες.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν όλα προσαυξάνονται επί 3.

Δηλαδή στο παράδειγμα εάν δεν δηλωθεί εντός της νόμιμης προθεσμίας ο Η/υ θα καταβληθεί το ποσό 1.000 Χ 3 = 3.000 ευρώ και για την διατήρηση 600 ευρώ κάθε χρόνο.

Για τους υπό κατασκευή Η/υ από τώρα και στο εξής μπορούν να ισχύουν τα πρόστιμα επί 4.


2. Δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που τηρούν την νομιμότητα.

Anonymous said...

Ιωαννίδης Γιάννης
Δράμα

Προς το
γραφείο του
Πρωθυπουργού

Θέμα : Αυτοκίνητα Υπηρεσιών μεγάλου κυβισμού.

Κύριοι,
Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πιστεύω αρκετές χιλιάδες αυτοκινήτων που είναι σε πάρα πολύ κατάσταση.
Προτείνω η αντικατάσταση των εν λόγω αυτοκινήτων να γίνει σταδιακά .
Τι σημαίνει αυτό.
Αν γίνει αυτόματα η αντικατάσταση θα κληθεί το κράτος να πληρώσει για τα καινούργια αυτοκίνητα ένα ποσό αρκετά μεγάλο. Ενώ έχει δώσει και άλλα τόσα (και περισσότερα για να αποκτήσει τα προηγούμενα που είναι για αντικατάσταση.)
Ενώ δύναται, η αντικατάσταση να γίνεται, όταν το κάθε αυτοκίνητο θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του.
Ίσως σκέπτονται, ότι τα εν λόγω υπό αντικατάσταση αυτοκίνητα θα δημοπρατηθούν και θα πουληθούν , έτσι το κράτος θα εξοικονομήσει ένα μέρος των χρημάτων για τα νέα υβριδικά μικρά αυτοκίνητα. Μην γελιόμαστε οι τιμές που θα πετύχει θα είναι πάρα πολύ μικρές σύμφωνα με τις εμπορικές τιμές των μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτων.
Οι μόνοι που θα τρίβουν τα χέρια τους θα είναι οι έμποροι μεταχειρισμένων. Θα τα πάρουν κοψοχρονιά . Εδώ είμαστε και θα το δείτε. Δεν θα αφήσουν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Πιστεύω ότι έχουν τους μηχανισμούς τους.
Η πρόταση μου έγκειται στο εξής.
1. Αυτήν την κρίσιμη οικονομική στιγμή, η κυβέρνηση δεν θα αναγκασθεί να βρει χρήματα για να πληρώσει για την αντικατάσταση ΟΛΩΝ των αυτοκινήτων.
2. Η εξαγγελία αντικατάστασης των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού θα γίνεται σταδιακά (οπότε η εξαγγελία είναι αληθής και γίνεται γεγονός).
3. Όσο για τα περιβαλλοντολογικά, που αρκετοί θα ισχυρισθούν, θα πρέπει να αντιληφτούν ότι κάθε εξαγγελία γίνεται με μέτρο και σύνεση.(Μην αφήνεται περιθώρια για χρυσές δουλειές σε ορισμένους, από αυτό το μέτρο, θα αρχίσουν να ωρύονται ότι θα μολυνθεί η ατμόσφαιρα.
4. Να αντικατασταθούν αυτά που πρέπει προς το παρόν και τα υπόλοιπα όταν έρθει η ώρα τους.

info press said...

@@@ Ioannidis Ioannis



Συμφωνούμε απόλυτα με αυτά που λες και με τον όρο ότι όποιος παραβεί την νομοθεσία από εδώ και στο εξής, θα γκρεμίζεται το αυθαίρετο του, χωρίς δεύτερες κουβέντες.

info press said...

@@@ Ioannidis Ioannis



Διαβάσαμε το σχέδιο της απόφασης για τα αυτοκίνητα http://infopress-gr.blogspot.com/2009/10/open-gov-gr_19.html και δεν μας ικανοποίησε αν μείνει ως έχει, διότι δεν έχουν αναφέρει ούτε το κόστος.

Πρώτον δεν πρέπει να μοιραστούν αυτοκίνητα σε παπάδες, διοικητές των ΔΕΚΟ, δημάρχους και νομάρχες.

Οι παπάδες και οι διοικητές έχουν αρκετά χρήματα και οι δήμαρχοι και οι νομάρχες είναι διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες και όλοι έχουν δικά τους αυτοκίνητα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο εταιρείες για υδρυβικά και για αυτό το λόγο στο τέλος της απόφασης λένε να γίνει όπου είναι εφικτό.

Σε ευχαριστούμε πολύ Ιωάννη για τις σκέψεις σου.

Anonymous said...

Προς το γραφείο του Πρωθυπουργού
Θέμα: Εξετάσεις ΑΣΕΠ Υπουργείου Οικονομικών

Είμαι μία από τους υποψήφιους που πήραν μέρος στο γραπτό διαγωνισμό του Υπ.Οικ.μέσω ΑΣΕΠ και με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για τη μοριοδότηση και τα stage ένιωσα μία μεγάλη ανησυχία που θέλω να εκφράσω.

Κατ' αρχάς, πρέπει να εκφράσω την απόλυτη συμφωνία μου με τις αποφάσεις που,επιτέλους, πάρθηκαν, από την κυβέρνηση του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου για εξάλειψη της απαράδεκτης κατάστασης που ίσχυε για πολλά χρόνια και που πολλά παιδιά, όπως κι εγώ, χωρίς "μέσο" και άρα χωρίς στον ήλιο μοίρα, μπήκαμε στο ρόλο του θύματος και πιστέψτε με, τον ζήσαμε στο πετσί μας, όσο κανένας υπέρβαρος πολιτικός της προηγούμενης κυβέρνησης μπορεί να φανταστεί.

Η ανησυχία μου είναι η εξής:
Ειπώθηκε ότι στο Υπ.Οικ.απασχολούνται 600 άτομα μέσω stage και δεν χρειάζεται να αναφέρω πώς το κατάφεραν αυτό!Ο κίνδυνος να έχουν περάσει πολλά άτομα από τα 600 στις εξετάσεις λόγω της αυξημένης μοριοδότησης που απολαμβάνουν και έτσι, να μείνουν πολλοί "κοινοί θνητοί" υποψήφιοι που έγραψαν εξίσου καλά ή και καλύτερα, εκτός διορισμού, έχει αρχίσει να στοιχειώνει πολλά άτομα όπως κι εμένα. Εμείς, σε μία τέτοια περίπτωση-εφιάλτης, τι όπλο αντίδρασης έχουμε;

Επιτέλους, πώς και πότε θα μπορέσουν να ζήσουν τη ζωή τους άτομα σαν εμένα που βρίσκονται στην πιο παραγωγική ηλικία τους, αλλά "κάποιοι" τους πατάνε συνεχώς το φρένο και μας έχουν καθηλώσει σε έναν καθημερινό αγώνα με την κατάθλιψη, την απογοήτευση, την απελπισία, την ανεργία και πολλά άλλα που οι απόγονοι των προαναφερόμενων πολιτικών δεν θα νιώσουν ποτέ στη ζωή τους;

Και επιτέλους, αν οι stagers δυσανασχετούν και εκφράζουν απαίτηση μονιμοποίησής τους χωρίς καν μέσω ΑΣΕΠ επειδή, εν γνώσει τους και με χρήση μέσου "χώθηκαν" στο φαύλο κύκλο της κατάφωρης εκμετάλλευσής τους, πόσο παράλογη μπορεί να είναι μία απαίτηση εκ μέρους μου, να ισχύσει αναδρομικά το νέο καθεστώς μοριοδότησης και στην περίπτωση των εξετάσεών μας, ούτως ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις αναξιοκρατίας όπως προανάφερα;

Ευχαριστώ για το χώρο και χρόνο σας.

info press said...

@@@ anon



Δεν θα υπάρχει μοριοδότηση πλέον, διότι αυτό ήταν εις βάρος του πολίτη που δουλεύει σε supermarket και πέρασε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.

Δεν γνωρίζουμε όμως αν κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύσει αναδρομικά, αν και θα έπρεπε για να σταματήσει η αδικία των ανθρώπων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Όταν βγει το σχέδιο νόμου θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα.

Ευχαριστούμε και καλό βράδυ.

Anonymous said...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ,,,,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ,,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ {ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ} ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ STAGE,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ,,ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

info press said...

@@@ anon



Έχεις δίκιο διότι τα πτυχία σου μπήκαν στην ναφθαλίνη.

Έχουν δίκιο και οι πολίτες που εργάζονται σε καταστήματα και σε supermarkets, επειδή δεν είχαν μέσον για το Δημόσιο.

Επιτέλους κάποτε έπρεπε να σταματήσουν τα ρουσφέτια.

Καλό βράδυ να έχεις.

stelios fafalios said...

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ
ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΕΠΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ -ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...
ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ-ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-Η ΕΥΡΩΠΗ ,Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΞ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΠΡΑΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΕΞΤΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ -ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΨΩΝΩ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ-ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΦΟΡΟΥΣ,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ,ΙΚΑ ΤΕΒΕ-ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΣΤΑ 67 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΩ....
ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΟΔΑ .. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΘΥΤΙΕΣ-ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΦΠΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ-ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΑΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΔΟΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΑΦΑΛΙΟΣ

info press said...

@@@ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΑΦΑΛΙΟΣ


Δεν νομίζουμε πως θα αλλάξει κάτι για τον 13ο ή 14ο μισθό τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Να παραδεχθούμε όμως ότι κάποιοι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα Ταμεία, συνήργησαν στις αποφάσδεις που έπαιρναν αυτά και κάποτε θα πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή οι άπληστοι που γίνονται εκατομμυριούχοι κλέβοντας το ιδρώτα των πολιτών.

Οι Βουλευτές δεν θα έπρεπε να παίρνουν καθόλου σύνταξη, αλλά δυστυχώς ορισμένοι βλέπουν την Βουλή ως το μεγαλύτερο βόλεμα.

Ο ΦΠΑ δεν πρέπει να αυξηθεί διότι η φορολογία αυτή είναιη πιο άδικη για τον χαμηλόμισθο, τον χαμηλοσυνταξιούχο και τον άνεργο.

Την καλημέρα μας κ. Στέλιο.

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ..ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΗ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΛΠ....

info press said...

@@@ anon


Μα πρέπει να κόψει και από εκεί, διότι και οι καραβανάδες είναι σπάταλοι.

Το φαγοπότι είναι τερατώδες και εκεί.

Ο Σημίτης είναι παρελθόν και ας κάτσει εκεί που κάθεται διότι και αυτός φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάντια.

Οι φορολογούμενοι ακόμα πληρώνουν την μεγαλομανία των Ολυμπιακών του 2004, άσχετα αν δεν θέλουν να το σκέφτονται.

Την καλησπέρα μας.

kostas said...

Να επιτραπει επιτελους στις εταιριες να κανουν πιο ευκολα τη δουλεια τους χωρις γραφειοκρατια και λοιπα κουλα.. Στο κατω κατω φορολογουμαστε μην μας βαζετε τρικλοποδιες!

info press said...

@@@ kostas


Πολύ σωστά Κώστα.

Η γραφειοκρατία γεννάει την διαφθορά του κάθε υπαλληλάκου που αναγάγει τον ευατό του σε αυτοκρατορικό δικτάτορα με το αζημίωτο.

Anonymous said...

Να είναι καλά ο άνθρωπος ...Για τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών που γλεντούσε το Σάββατο το βράδυ στην εκπομπή τηε ΝΕΤ" στην Υγειά μας..." Και μετά περιμένουμε όλοι εμείς να μπεί ένα τέλος στην λεηλασία του δημοσιου χρήματος που συνεχίζει να συντελείται στην Κρατική Τηλεόραση...
Στην υγεία σας κυριε Γενικέ! και σε ανώτερα ! Καλά να περνάτε..Τώρα αν συμβαίνει και παρακαλουθεί κανένας από το
Μαξίμου ...μην πείτε μετά "τι γύρευε η αλαπού στο παζάρι... " Θεία δίκη θα είναι..

info press said...

@@@ anon


Το όνομα του παρακαλούμε να πείς για να μην γίνει κάποια παρανόηση.

Εφόσον ήταν εκεί, είχε και το όνομα του μαζί του.

Έδωσε ρέστα εχθές και ο Γερουλάνος, που λίγο πολύ είπε ότι η ERT SAT κάνει έργο διότι ενημερώνει τους απόδημους.

Κούνια που τον κούναγε, στην εποχή του Internet, ο Γερουλάνος νομίζει οτι τρώμε το κουτόχορτο της ΕΡΤ ή ότι παρακολουθούμε την ERT SAT.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Τελικά φαίνεται ότι εσύ θα είσαι ο μοιραίος της οικογένειας.. Ο "γιωργάκης ",ο δεύτερος , ο μικρός..!
Σκέφτομαι τον μακαρίτη τον πατέρα σου... Τι θάλεγε άραγε σήμερα...?
Τι να πώ..?.Τα κατάφερες τελικά..!
Έγινες νεκροθάφτης της δημοκρατικής παρατάταξης και της όποιας ζωής μας απόμεινε..Που την κατέστρεψες άδικα με τους μαθητευόμενους μάγους που κάλεσες για να κυβερνήσεις....Την ώρα που γίνονται απίστευτες παραχωρήσεις στο μεγάλο κεφάλαιο... εσύ μας καλείς, θέλουμε,δεν θέλουμε, να ξαναπληρώσουμε...Λέγοντας μας προεκλογικά ,ασύστολα ,ανεπίτρεπτα ψέματα.. Τα θαλάσσωσες...και τώρα μας λες, να πάμε να βρούμε την Τρόϊκα για να ζητήσουμε εξηγήσεις για αυτά που θα ακολουθήσουν...
Λες και αυτούς ψηφίσαμε... Κόβεις μισθούς , συντάξεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι πίσω από αυτά υπάρχουν άνθρωποι...Κόβεις,χωρίς ταξικά κριτήρια , χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη, χωρίς καμία εκλογίκευση σ΄αυτά που μας ζητάς...Λες και είμαστε συμμέτοχοι σ'αυτήν την λεηλασία του δημόσιου χρήματος που συντελέστηκε...
Εμείς τα φάγαμε στο χρηματιστήριο και στα δομημένα ομόλογα ...Εμείς τα δώσουμε θαλασσοδάνεια στους κολλητους.. Άτοκα δάνεια της Τραπέζης Ελλάδος..
Να είσαι σίγουρος λοιπόν ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε...Και όπως σήμερα εμείς πληρώνουμε..σύντομα, θα έρθει και η σειρά σου...Όλα εδώ πληρώνονται...!
Πρόεδρε,
... Δούλευα 37 χρόνια συνεχώς από το '73 και μετά... Πλήρωνα μια ζωή τις εισφορές μου..στερώντας πράγματα από τα παιδιά μου..Πέρασα μια ζωή στερημένη και μίζερη προσβλέποντας ότι θα βγώ κάποια μέρα στη σύνταξη .... Καί έρχεσαι εσύ σήμερα και μου τα ενοχοποιείς όλα αυτά και μου λές... φέρτα πίσω... Τα δικά μου λεφτά...Να συμβάλουμε λέει,στην ανταγωνιστικότητα της Χωρας..Εμείς οι συνταξιούχοι..Και την ώρα που ανακοινώνεις τα μέτρα , το χρηματιστήριο πάει εφτά μονάδες επάνω... Ε, Πρόεδρε..? Να ξέραμε και εμείς έγκαιρα, να παίζαμε CDS....?
Κύριε Παπανδρέου,
Για να τελειώνουμε,εμένα ,η μάνα μου, δυστυχώς ,δεν πρόκειται να με ξαναγεννήσει....Δεν ξέρω πως το ακούς αυτό...Να θυμάσαι ότιο Λαός δεν ξεχνά ποτέ τους Εφιάλτες ..δεν πρόκεικειται ποτέ να σε συγχωρήσει... Μα το Θεό...!

Anonymous said...

Και μετά μας λένε ότι φταίει τάχα η Τρόϊκα και το ΔΝΤ... Τη στιγμή αυτή τα ξένα δίκτυα (CNN, Sky news, BBC....) δείχνουν επεισόδια από την πορεία στο Σύνταγμα....και τα κανάλια της TV μας έχουν εκτεταμένα Ρεπορτάζ για το νυφικό της κας Πάνια ....που ήτανε σημειολογικά "Κόκκινο.."
Για αυτό σας λέω: Σύντροφοι, ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται...( και η δημοσιογραφία επίσης...)
Και μια ερώτηση: Μήπως μάθατε για που τράβηξε με το κανώ , ο Γιωργάκης ,για να ξέρουμε με τι φόντο θα μας ανακοινώσει τα νέα μέτρα...που μας ετοιμάζει... ?
Αντε και "καλά σαράντα...!"