Friday 9 October 2009

Ο Καταλληλότερος της Ν.Δ.

Ποιό πρόσωπο είναι καταλληλότερο για την αρχηγία της Ν.Δ.;
Ο Κώστας Καραμανλής είπε "κάντε ότι κάνετε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου" και μάλλον θα παραιτηθεί από Βουλευτής, διότι καταλαβαίνει ότι η Ν.Δ. θα είναι εκτός κυβέρνησης για μεγάλο διάστημα και θεωρεί ανώφελη την παραμονή του.


Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επιζητά την ευρύτερη ψηφοφορία από τα μέλη της Ν.Δ., διότι εκεί βρίσκεται η δύναμη του και υπολογίζει στις ψήφους του μεσσαίου χώρου.
Είναι ο μοναδικός υποψήφιος που δεν έχει καθόλου μηχανισμό.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αν και φαίνεται να ηγείται της προσπάθειας, έχει στο μυαλό της την αποστροφή της κοινωνίας για το πατρικό της επίθετο, και θέλει να γνωρίζει ποιοί δικαιούνται να ψηφίσουν σε αυτό που προτείνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, άσχετα αν έχει γερό μηχανισμό.

Ο Αντώνης Σαμαράς που δεν έχει προσωπική ιστοσελίδα, έχει συμφωνήσει στο αίτημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, δίχως να έχει μεγάλη βάση στην κοινωνία αλλά διαθέτει και αυτός ένα γερό μηχανισμό.

Θεωρούμε έως και απίθανο να επιβληθούν οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρώτος δεν έχει αφήσει να φανούν οι προθέσεις του και ο δεύτερος δεν έχει ελπίδες να ηγηθεί αλλά απλά να δώσει γραμμή σε αυτούς που τον στηρίζουν που θα μειωθούν όσο περνάνε οι ημέρες.

No comments: