Thursday 29 October 2009

Ντόρα Μπακογιάννη - Λάθος η Απόλυση των Stages

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για την τρομοκρατία για τους εργαζόμενους των Stages και για τις διαδικασίες εκλογής Προέδρου στην ΝΔ.



Στα θέματα της τρομοκρατίας συμφωνούμε απόλυτα σε όλα όσα λέει και τα οποία είναι διαχρονικά.
Εμείς εντοπίζουμε το πρόβλημα της τρομοκρατίας στους πολίτες και στην σχέση τους με την αστυνομία.
Ο σκοπός του τρομοκράτη είναι η αποσταθεροποίηση και για αυτό τον λόγο είναι αδίστακτος.
Η δε αναφορά στο μισθολόγιο του κάθε αστυνομικού, είναι σαν να λένε ότι αν ο μισθός ήταν υψηλός, τοτε θα δικαιολογείται η όποια δολοφονική απόπειρα.
Είναι φανερό, πως στην υπόθεση της Αγίας Παρασκευής, οι τρομοκράτες παρακολουθούσαν το Α.Τ. διότι γνώριζαν την ώρα της αλλαγής φρουράς, αλλά οι αστυνομικοί δεν το είχαν αντιληφθεί.
Το γεγονός ότι δεν έχουν την ελάχιστη οξυδέρκεια να φροντίσουν την προσωπική τους ασφάλεια, αποδεικνύει τα κενά στην εκπαίδευση τους.
Το μυαλό των αστυνομικών -αλλά και όλου του δημοσίου- είναι στο να τελειώσουν την βάρδια τους για να πάνε σπίτι τους και αυτό το γραφειοκρατικό mentality είναι λάθος.

Για τα Stages, είπε η κ. Μπακογιάννη ότι δεν πρέπει να απολυθούν και ότι τα λάθη της κυβέρνησης της δεν πρέπει να τα πληρώσουν αυτοί οι άνθρωποι.



Δεν αναφέρθηκε όμως καθόλου στο νόμο του Προκόπη Παυλόπουλου.

Για τις διαδικασίες εκλογής Προέδρου παρέμεινε στα ίδια.

Σε γενικές γραμμές, είπε ότι δεν ψήφισε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και πολύ καλά έκανε διότι ο νόμος ήταν βλακώδης.

Με έμφαση είπε πως αν εκλεγεί, θα λειτουργούν τα κομματικά όργανα.

2 comments:

Anonymous said...

Δηλαδη απο ολους αυτους που μιλανε για (Το μυαλό των αστυνομικών -αλλά και όλου του δημοσίου- είναι στο να τελειώσουν την βάρδια τους για να πάνε σπίτι τους) το τελος του 8αωρου εχει κατσει κανενας τους 8 ωρες σκοπιά για να δουμε μετα τι θα σκεφτεται! και με τι διαθεση θα φευγει?

info press said...

@@@ anon


Σήμερα λάβαμε email από έναν αναγνώστη που μας είπε ότι στο Κολωνάκι, κοντά στην Αναγνωστοπούλου, ήταν στημένοι σε μιά γωνία 5 αστυνομικοί, όλοι νεαρά παιδιά ευτυχώς με αλεξίσφαιρα και χασκογελούσαν με τα κορίτσια που περνούσαν από εκεί.

Καλώς κάνει ο Χρυσοχοϊδης και κόβει αυτές τις ανόητες σκοπιές, οι κάμερες θα κάνουν καλύτερη δουλειά και οι νεαροί δεν θα είναι sitting ducks.