Friday 9 October 2009

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Internet

Η σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού άνοιξε σήμερα και δέχεται αιτήσεις για τις θέσεις των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων των Υπουργείων και Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών.

Αν θεωρείτε ότι έχετε τα προσόντα που σας επιτρέπουν να ανταποκριθείτε σε μιά τέτοια θέση μπορείτε να καταθέσετε την αίτηση σας online μέχρι και την 13η Οκτωβρίου 2009.

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού
Open Gov GR
Open Gov GR - Ανώτατος Κυβισμός Κρατικών Αυτ/των
Ζητούνται Υπάλληλοι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Έκτακτο Επίδομα Βοήθειας
Open Gov GR - Προσλήψεις Μόνο μέσω του ΑΣΕΠ

Update 9 Απριλίου 2010: Η Νέα Σελίδα του Πρωθυπουργού στο Internet

10 comments:

wula said...

Καλημερα σας.Δεν εχω ιδεα αν θα λαβετε το email αυτο, ομως εγω θα το στειλω γιατι εχω την αναγκη να τα πω καπου.Ειμαι μητερα 4 παιδιων,μονογονεικη,ανεργη....και απογοητευμενη απο την πατριδα μου και το συστημα της...πριν 12 χρονια αναγκαστηκα να φυγω στη Γερμανια διοτι εμεινα μονη χωρις βοηθεια για τα παιδια μου και μενα....ειχα βεβαια τη δουλεια μου σαν νοσηλευτρια στο ΓΚΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ ομως η φυση της δουλειας μου δεν βοηθουσε στο να μεγαλωσω τα παιδια μου μονη μου....επρεπε να διαλεξω....ετσι πηρα την αποφαση να παραιτηθω και να παω στους γονεις μου στη Γερμανια....απο τοτε εδωσα τις δικες μου μαχες και τις δινω ακομα....Ειχα τη δουλεια μου εκει και ΠΟΛΥ βοηθεια απο το Γερμανικο κρατος...ζουσα αξιοπρεπως....πριν 2 μιση χρονια επιστρεψαμε ολοι οικογεννειακος...ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ.....πιστευα πως κατι θα εχει αλλαξει....ομως η απογοητευση μου ειναι τεραστια....το κοινωνικο συστημα δεν υπαρχει...αναφερεται ισως σε καποιες υπουργικες αποφασεις οι οποιες δεν εφαρμοζονται ποτε...ολες οι υπηρεσιες υπολειτουργουν...με ατομα τελειως ανιδεα πανω στη δουλεια τους οι οποιοι εν ωρα εργασιας επισκεπτονται τις λαικες αγορες...Ναι το εχω δει κι αυτο...και ταλαιπωρουν τον κοσμακη γιατι την εχουν δει δημοσιοι υπαλληλοι και βλεπουν τους υπολοιπους σαν ατομα τελευταιας κατηγοριας.Ο ΟΑΕΔ ....αλλο πραμα να αγαπιομαστε....δεν νομιζω να ειμαστε υποχρεωμενοι να τρεχουμε καθε μηνα να αναθεωρουμε εμεις τις καρτες ανεργειας...ΑΥΤΟΙ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το κανουν αυτοματα μονοι τους καθε μηνα..ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια τους...και τωρα με το βοηθημα αλληλεγγυης....Το ξερετε οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ?????? Οσο για τον ΑΣΕΠ....με αποριψανε ξερετε γιατι????ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΣΟΝ.....ΣΠΡΩΞΙΜΟ....οπως μου ειπανε....Ξερετε οτι μ εχουν καταταξει πολιτικα στο ΠΑΣΟΚ οι ανθρωποι της τελευταιας κυβερνησης και με αποκλειανε απο δουλειες?????
Θα μπορουσα να σας πω πολλα ευτραπελα και ανοστα ακομα...μα αρκουμε να σας εκφρασω την απογοητευση μου και την ντροπη μου που ειμαι ελληνιδα....Δεν ξερω τι πρεπει να γινει για να αλλαξει αυτος ο τοπος ...μα ενα ειναι σιγουρο...πρεπει να παρετε το νυστερι και να αρχισετε να καθαριζετε την πληγη απο την ριζα της γιατι εχει αρχισει να σαπιζει πολυ ασχημα και βωμαει...ετσι επερχεται ο ΘΑΝΑΤΟΣ καποια στιγμη ....και μιλαμε για το θανατο ενος ΕΘΝΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....Θελω να ζησω στην πατριδα μου....με αξιοπρεπεια και σεβασμο......ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ......

info press said...

@@@ wula



Αντιλαμβανόμαστε το σοκ που θα περνάτε όλο αυτόν τον καιρό.

Δύσκολη η κατάσταση για πολλούς πολίτες, πολύ περισσότερο για μιά μητέρα 4 παιδιών.

Όσον αφορά τον ΟΑΕΔ, θα πρέπει ενεργά να συνδράμει τους πολίτες να βρίσκουν δουλειά.

Πρέπει όμως οι πολίτες να δίνουν το παρόν στον ΟΑΕΔ μιά φορά τον μήνα, για την αναθεώρηση της κάρτας.

Οι πολίτες με τις πολιτικές των κρατικοδίαιτων συντεχνιών τους, φέρουν και αυτοί μεγάλομέρος της ευθύνης για την κατάντια της Ελλάδας.

Η αλλαγή νοοτροπίας δεν γίνεται από την μιά ημέρα στην άλλη και ελπίζουμε πως θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή.

Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για τις γιορτές.

Anonymous said...

Παρακολουθώ με αγωνία τα δρώμενα και αναφέρω τα εξής.
1) Υφιστάμεθα σε μεγάλη έκταση τη "μίζα - φακελάκια" των φορουπαλλήλων που ελέγχουν για ίδιο όφελος και όχι για το κράτος... Αυτοί πλουτίζουν και το κράτος φτωχαίνει! Ο κόσμος φοβάται να το αναφέρει γιατί θα ακολουθήσει φοροεπιδρομή!
2) Οι γιατροί εξακολουθούν να μη δίνουν αποδείξεις και το φακελάκι στα χειρουργεία καλά κρατεί. Το ίδιο φυσικά και οι δικηγόροι!
3) Στους λογαριασμούς πχ, κινητών, αθροίζονται το ποσό της χρέωσης και ο φόρος που αναλογεί και επ' αυτού μπαίνει 19% ΦΠΑ. Που ακούστηκε "ΦΠΑ" στο φόρο;
4) Απίστευτη φοροδιαφυγή στα κέντρα διασκεδάσεων, Bars.. Πληρώσαμε 600 Ε χωρίς απόδειξη. Μετά ήρθαν, Λουλούδια, φωτογραφίες(5 Ε), Parking (20 Ε), άλλες χρεώσεις χωρίς απόδειξη. Ο κλάδος των γκαρσονιών, ζει κυριολεκτικά από τα Tips (χωρίς απόδειξη).
5) Τραγουδιστές, χορευτές κλπ δηλώνουν υποτυπώδεις αμοιβές και ειπράτουν 20πλάσιες. Γνωρίζω ότι παίρνουν και επιστροφή!
6) Ποτέ δεν είδαμε ένα ακλοτεστ έξω από κέντρα, όπου εξέρχονται 1500 μεθυσμένοι. Αντίθετα ίσως βρει κανείς αλκοτεστ, χιλιόμετρα μακριά αφού οδηγήσει ως εκεί μεθυσμένος και επικίνδυνος. ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ !
Ο αντικαπνιστικός νόμος ουδέποτε εφαρμόστηκε!
7) Οι πολιτικοί που όφειλαν να παραδειγματίζουν, πληρώνου κατ' εξαίρεση, ελάχιστη εφορία. Επ' αυτού υπάρχει συναίνεση! Άκουσα να λένε(χωρίς να ντρέπονται) ότι "τα βγάζουν δύσκολα".
8) Γνωστοί μου ψάχνουν "τρόπους" να βάλουν τα παιδιά τους στο Δημόσιο. "Εχουν δίκιο" αφού όσοι περάσαμε από Πολεοδομίες, Νομαρχίες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΉΜΟΥΣ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ, Υπουργεία... κλπ υποχρεωθήκαμε σε "γρηγορόσημο" και "μίζες" Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πόσες ώρες και"αν δουλεύουν", πόσες άδειες "δικαιούνται" πόσες αναρωτικές παίρνουν κλπ. Άλλωστε "κανεις δε θα τους διώξει" Για ένα ραντεβού με Υπουργό, μου "ζήτησαν" 500000 δρχ.
9) Θεωρούμε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, ότι σοβαρές αρμοδιότητες έχουν ανατεθεί στους Δήμους και τις Κοινότητες. Οι "φίλοι και κουμπάροι" δίνουν και παίρνουν και η παρανομία οργιάζει. Γέμισε ο κόσμος παράνομα BAR, κ.α. υπό την ανοχή των Δήμων και των υπηρεσιών (μίζες). Δήμος = κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνηση, που δε δίνει λογαριασμό.
10) Φανταστείτε ένα κράτος όπου ο φόρος που παρακρατείται στις αποδείξεις, θα εξέπιπτε του φόρου της δήλωσης! Τότε ουδείς θα έδινε έστω και 1 ευρώ χωρίς απόδειξη. Σήμερα, ναι μεν δημιουργήθηκε μια συνείδηση, αλλά το ΠΑΖΑΡΙ συνεχίζεται αφού σου λέει (πχ ο γιατρός) διπλή τιμή και δε σε συμφέρει η απόδειξη. Αν δίνατε δέλεαρ (ουσιαστικό), θα χάνατε ελάχιστο φόρο, από τουν μέσους πολίτες, αλλά θα πιάνατε τα 400000 που βγάζει γνωστός μου χειρουργός και δηλώνει 20000.
11) Συζητείται ότι ένας που βγάζει το χρόνο πχ. 50.000 ευρώ τα μισά τά δίνει στην εφορία. Συν περαιώσεις, έλεγχοι, "μίζες", προκαταβολές επόμενου έτους κλπ, τότε τι μένει? Απ αυτό που μένει, πληρώνουμε 19% σε ότι άγοράζουμε το οποίο δεν προσμετράται, λες και δεν καταλήγει στο κράτος !
Ο λογιστής μου μου είπε ότι πληρώνω 70% φόρους!
Έτσι οδηγούμεθα σε φοροδιαφυγή. Άλλωστε τα λεφτά μας καταλήγουν σ' αυτούς της διαπλοκής που ποτέ δε μάθαμε!
12)Οffshore και Ιδρύματα παραμένουν φορολογικός παράδεισος. Γι' αυτές τίποτα;
13) Είναι γνωστό ότι οι Δημόσιες Υπηρεσίες έχουν το δικαίωμα "ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ" τις υπογραφές και αποφάσεις τους! Έλεος!

Ελπίζω να βοήθησα
Ευχαριστώ πολύ

info press said...

@@@ anon



Αγαπητέ φίλε, συνυπογράφουμε κάθε λέξη σου.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρετε γιατί το έχουμε ανάγκη.
Σήμερα έπεσα θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι σε επαρχιακή πόλη. Μου έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και πήραν την τσάντα μου. Συνιθισμένο θα πείτε. Ναι αλλά αφού κάλεσα το 100 και περίμενα μισή ώρα με το τμήμα να είναι στο διπλανό τετράγωνο, και μετά από επανελλειμένες κλήσεις μου μου είπαν να πάω αν ήθελα στο τμήμα να δηλώσω την κλοπή,πήγα και βρήκα 2 αστυνομικά αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Με έστειλαν στον υπεύθυνο αξιωματικό ο οποίος με έστειλε να ακυρώσω κάρτες κλπ , γιατί λέει έτσι πρέπει να γίνει και να περάσω όποτε μπορέσω.....
Ξαναπήγα και δήλωσα την κλοπή. Να περάσω τη Δευτέρα λέει να πάρω αντίγραφο της δήλωσης, για να ζητήσω πιστοποιητικά κλπ, να βγάλω νέα ταυτότητα.... Είμαι οργισμένη και απογοητευμένη, δεν ξέρω τι άλλο να πω.Δεν έχω χρήματα δεν έχω ταυτότητα για να κάνω ανάληψη. Αισθάνομαι σχεδόν "βιασμένη"Πόσο δύσκολο ήταν να βγει έστω μια βεβαίωση με τα στοιχεία μου να μπορώ να πάω σε μια τράπεζα?
Ζητάω πολλά? Βουλιάζουμε κύριε πρωθυπουργέ!!! Δεν ζητάω θαύματα, το παράπονό μου εκφράζω.

info press said...

@@@ anon


Λυπόμαστε για την κλοπή της τσάντας και αναρωτιώμαστε πόσο δύσκολο είναι να σας έδιναν μία πρόχειρη ταυτότητα για να μπορέσετε να κάνετε κάποιες επείγουσες δουλειές τουλάχιστον.

Π.Χ. αν η κλοπή καταγραφόταν κατευθείαν στον Η/Υ θα μπορούσαν να είχαν εκτυπώσει μιά βεβαίωση επί τόπου.

Καλό ξεμπέρδεμα να έχετε.

thanasis rizos said...

ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ
ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟ Κ.Α ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 850 ΕΥΡΩ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΗΡΘΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ Κ;ΑΤΑ 15Ο ΕΥΡΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟ ΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ Η ΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

info press said...

@@@ thanasis



Κύριε Θανάση λυπόμαστε για το πρόβλημα σας.

Εμείς δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε τέτοιο ζήτημα.

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Υπουργό ή κατευθείαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Πρωθυπουργός της Ελλάδος
κ. Γ. Α. Παπανδρέου
Βουλή των Ελλήνων
Πλατεία Συντάγματος
Τ.Κ. 100 21 ΑΘΗΝΑ

Anonymous said...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ 300 ΣΤΟΥΣ 100
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΤΗΛ/ΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΠΕΜΠΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΤΟΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΕΚΤΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΓΙΑ 150 ΑΤΟΜΑ
ΕΒΔΟΜΟΝ ΣΤΟΥΣ 250 ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ
ΟΓΔΟΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ 800.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν'ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 250.000 ΕΥΡΩ
ΕΝΑ ΑΥΤ/ΤΟ ΟΙΚ/ΚΟ 20.000 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ Ν'ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 3000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 1300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Χ 14
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΕΝΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ 72.000 ΕΥΡΩ Χ 250 ΑΤΟΜΑ= 18.000.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΑ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 180 ΕΚΑΤ/ΡΙΑ
ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤ/ΠΕΙΕΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ -θα βρουν δουλεια 250 νεοι αν οχι περισσοτεροι

info press said...

@@@ anon


Αυτά που προτείνεις είναι επίδεσμοι φίλε αλλά συμφωνούμε να γίνουν 200 οι Βουλευτές που δεν χρειάζεται καν αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος.

Το πρότεινε ο κ. Σαμαράς, αλλά δεν το δέχθηκε ο κ. Παπανδρέου.

Σε παραπέμπουμε στο παρακάτω post.

http://infopress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post.html