Tuesday 9 December 2008

Διεφθαρμένη Ασύδοτη και Άναρχη χώρα

Γιατί φτάσαμε εδώ;
Γιατί να σκοτωθεί ο νεαρούλης Αλέξης;
Γιατί να γίνουν τόσες καταστροφές;
Ποιός φταίει;
Εχτές ήταν στον Χατζηνικολάου ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών ο οποίος δείχνει καλοσυνάτος άνθρωπος.
Κάποια στιγμή ήρθε η σειρά του να μιλήσει και ο άνθρωπος αυτός είπε μία από τις λίγες σωστές κουβέντες που ειπώθηκαν.
Είπε λοιπόν, για τον δολοφόνο του Αλέξη πως είναι εγκληματίας και πως τα πολιτικά κόμματα φταίνε για τη σημερινή κατάντια μας.
Απλοϊκά πράγματα που δεν χρειάζεται να είμαστε μεγάλοι επιστήμονες για να τα καταλάβουμε.
Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι η διαφθορά, που μας έχει κάτσει στο σβέρκο.
Είμαστε η χώρα των απατεώνων.
Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι παρά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε.
Η διαφθορά μας είναι διαχρονική, συνεχίζει δε να υφίσταται διότι δεν τιμωρήθηκε κανένας και παρά ταύτα ο Παπανδρέου εκμμεταλεύεται το θάνατο του άτυχου Αλέξη για να μας ανακοινώσει το "φτάνει πια" στο Καραμανλή.
Ο Καραμανλής δεν έκανε κάθαρση, ενώ έλεγε πως δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Έβαλε δυό-τρεις δικαστές στη φυλακή, δικάζονται και οι κουμπάροι, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά διότι η σήψη είναι πολύ βαθιά ριζωμένη.
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς ακούς πως χρειάζεται να προσληφθούν υπάλληλοι, με άλλα λόγια να γιγαντώσουμε τη διαφθορά περισσότερο και να μην αφήσουμε τα Ελληνόπουλα να δουν άσπρη μέρα και να είναι με το κεφάλι κάτω για να πληρώνουν ένα μάτσο διεφθαρμένους και άχρηστους για πάντα και επί πλέον να μην μπορεί το κράτος να αγοράσει τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα για τα παιδάκια.
Οι διεφθαρμένοι (μικροί και μεγάλοι) συνεχίζουν τη δουλίτσα τους ανενόχλητοι, διότι ο κάθε Σανιδάς λειτουργεί επιλεκτικά και όπως βολεύεται.
Δεν δεχόμαστε ότι ο όποιος Σανιδάς πιέζεται από τον όποιο Καραμανλή, τον όποιο υπουργό, ή τον όποιο παπά, διότι υπάρχει και η οδός της πραγματικής παραίτησης και δίχως τα μιξοκλάματα σαν μερικούς-μερικούς.
Ο Εφραίμ έφερε την... διαφθορά και πάλι στο προσκήνιο.
Όποιος πίστεψε ότι αυτός ο διεφθαρμένος έκανε ότι έκανε για τα χρήματα είναι χαζός.
Το "παιχνίδι" του Εφραίμ είναι βαθύτερο και πιο επικίνδυνο, για όλους μας διότι το μάτι όλων αυτών είναι στραμένο στην εξουσία της πολιτικής ζωής.
Θέλουν μία Ελλάδα σαν το Ιράν και δυστυχώς οι Έλληνες τρέχουν πίσω από κάθε εικόνα ή λείψανο για να δωροδοκίσουν το Θεό, ώστε να μην τους βρει κανένα κακό.
Η μοναδική ευχαρίστηση είναι το χρήμα και σκασίλα μας για τη διαφθορά ή για την κακοποίηση των αθώων ψυχών.
Ο άδικος θάνατος του Αλέξη, από αυτόν τον εγκληματία ξεχείλησε το ποτήρι και η βλακώδης συμπεριφορά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπλισε τα χέρια των κακοποιών στοιχείων.
Τα μικρά κόμματα ανέξοδα, λένε ότι βλακεία τους κατεβαίνει, αλλά είναι αδιανόητο, το να συμπεριφέρεται έτσι ανεύθυνα το κόμμα που ρήμαξε την Ελλάδα περισσότερο από κάθε άλλο, δίχως να έχει λογοδοτήσει ποτέ για τίποτα.
Είμαστε λίγο περίεργοι, αυτή την "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" ποιός την σκέφτηκε και τη διέδωσε;

2 comments:

GIORGOS said...

O εγκληματίας είχε βαρεθεί να τρώει πέτρες και βγήκε με το πιστόλι απο το περιπολικό για να δώσει ένα μάθημα.Και το έδωσε.
Λες και εμείς του ζητήσαμε να υπηρετεί 7 χρόνια στην περιοχή,κάτι που αυτόματα συνεπάγεται απωθημένα,βεντέτες,διαφθορά....
Έκτακτη ανάγκη;
Κάπου βλέπω τον Παπαδόπουλο στον ορίζοντα να κουνά ειρωνικά το κεφάλι του σε στυλ:"Εγώ σας τάλεγα"

info press said...

@@@ GIORGOS

Μα κυκλοφορούσε η φήμη τόσο έντονα, που αναγκάστηκε ο Παυλόπουλος να το διαψεύσει έξω από το Μαξίμου.
Το "φτάνει πια" συν το ετοιμάζεται να καταλύσει το σύνταγμα μέσο "έκτακτης ανάγκης" δεν ήταν τυχαία και δες πόσες καταστροφές έγιναν εχτές.