Thursday 18 December 2008

Ανακοίνωση Αστυνομίας για το Χέρι του Παιδιού

Την 00.47΄ ώρα της 18-12-2008 ενημερώθηκε τηλεφωνικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης για μεταφορά στο νοσοκομείο "METROPOLITAN" (Πειραιά) 16χρονου ημεδαπού με τραύμα στο δεξί χέρι.
Σύμφωνα με τους ιατρούς εντός του καρπού του δεξιού χεριού υπήρχε βολίδα, αγνώστου μέχρι στιγμής τύπου όπλου, και απαιτείτο για την αφαίρεσή της χειρουργική επέμβαση, η οποία περατώθηκε επιτυχώς τις μεσημβρινές ώρες σήμερα.
Από το τραύμα του πληγέντος, αφαιρέθηκε βολίδα, η οποία παρεδόθη σε αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.
Από την πρώτη εξέταση (μακροσκοπική) εκτιμάται ότι πρόκειται για μολύβδινη βολίδα πυροβόλου όπλου, το διαμέτρημα της οποίας θα πιστοποιηθεί μετά από εργαστηριακή εξέταση.
Από την προανάκριση προκύπτει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την 23.15΄ ώρα της 17-12-2008 στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι, όταν ο ίδιος ευρισκόμενος με συμμαθητές του, αισθάνθηκε όπως δήλωσε «ένα πόνο και είδα από το μικρό δάκτυλο να τρέχει αίμα… κρότο από πυροβολισμό όπλου δεν άκουσα, και δεν είδα κανένα άτομο κοντά μου ή μακριά να κρατά όπλο ή να με σημαδεύει με όπλο…».
Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.
Πηγή Ελληνική Αστυνομία

Επειδή τους κράξαμε έβγαλαν ανακοίνωση.
Βρε άνθρωποι, τι δουλειά έχετε με το ιατρικό δελτίο;
Αυτό το είχαμε.
Ποιός ή ποιοί εμπλέκονται;
Πάντως όχι μιά 90χρονη γιαγιά που ξέρουμε!!!

No comments: