Saturday 20 December 2008

ΜΓΜ (Μη Γράφετε Μαλακίες) στα Κατηγορητήρια!

Απόσπασμα κατηγορητηρίου σύμφωνα με τον... αντιτρομοκρατικό για... 14χρονα!!!



...την οποία δεν σχηματίσατε περιστασιακά για την διάπραξη των κάτωθι αναφερόμενων παραβιάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, αλλά με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα, και η υποδομή σας ήταν τέτοιας έκτασης και δυναμικής, ώστε κατείχατε ποικίλα τεχνικά μέσα πάσης φύσεως με τα οποία παρεμβαλόσασταν στους ασυρμάτους της Αστυνομίας... με δυνατότητα της ομάδας σας να εναλλάσσεται και να αντικαθιστά τα μέλη της χωρίς η ίδια να υφίσταται αλλαγή, αφού και μετά τη σύλληψη τόσο τη δική σου όσο και των συγκατηγορουμένων σου, αυτή (ομάδα) συνέχισε να δρα.»

Καλά, αυτό για τα εκρηκτικά, τι σχέση έχει με την πραγματικότητα και τι σκατά περιγράφει;
Καμιά παραστρατιωτική ομάδα; Χουντόφατσες! 12 έως 17 χρονών παιδάκια, χωρίς δικαίωμα αναστολής! Γαμώ τη δημοκρατία της "νέας".
Οσον αφορά στα ραδιοδίκτυα, ΜΓΜ αστήρικτες βλακείες στα κατηγορητήρια, γιατί θα βγουν υπότονοι, κωδικοί, DID's και repeaters στο Internet, και μετά θα ψαχνόμαστε ΟΛΟΙ. Σοβαρευτείτε επιτέλους! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν ότι αυτά είναι γελοίες ανυπόστατες πληροφορίες.
Ελλάδα, υποδομή και τηλεπικοινωνίες υπήρχαν και πριν την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία.
Ακόμα κι αν άλλαξε το σύστημα, ακόμα και με τις κατά καιρούς τροποποιήσεις στα ραδιοδίκτυα και την προσθήκη υποτόνων, ΟΛΑ είναι γνωστά στους μηχανικούς.
Θα σεβαστώ την ανάγκη ύπαρξης αυτών των κυκλωμάτων και δεν θα γράψω τίποτα τεχνικό.
Ο λόγος είναι ένας, αυτά υπάρχουν για να μας προστατεύουν από το έγκλημα, εμάς τους πολίτες που τα αγοράζουμε και με τα χρήματά μας τα επανδρώνουμε.
Είναι για να μας υπηρετούν, όχι για να ανεβοκατεβάζουν ή να συντηρούν αυταρχικές κυβερνήσεις, ούτε για καταστέλλουν διαδηλώσεις.
Σιγά μην ξέρουν τα δεκατετράχρονα το νέο σύστημα...
16χρονα εναντίον ψηφιακού δυναμικά κρύπτο πολυκαναλικού "c 4 I".
Γελοίοι!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ. Αν υπάρχει κατηγορητήριο πρέπει να είναι σοβαρό αντικειμενικό και fucking τεκμηριωμένο. Το καλείτε το 14χρονο και το 16χρονο να αποδείξει ότι... δεν είναι ελέφαντας!
Μπορεί; Εσείς μπορείτε να αποδείξετε ότι είναι;
Αντε μην κινητοποιηθεί κανένα Επιμελητήριο ή κανένας σύλλογος "από μέσα" και γίνει διεθνώς της καγκέλας με τα ψεύδη σας στις κατηγορίες.
Δε πάτε καλύτερα να φρουρήσετε κανένα δέντρο μην δραπετεύσει;
Δεξιά ΒΟΔΙΑ!!!
ΥΓ: "Η δικαιολογία του ηλιθίου είναι ότι εκτελούσε εντολές."
Γνωστό ρητό από την δίκη της Νυρεμβέργης και "ξαναφρεσκαρισμένο" στην δίκη της χούντας των συνταγματαρχών.
...κι εσείς ρε 14χρονα, πάψτε να τρομοκρατείτε τον Καραμανλή, αφού ξέρετε πόσο χέστης είναι...

Συμφωνούμε απόλυτα με τις Συγκλίνουσες Αντιθέσεις.
Αυτό το κατηγορητήριο δεν θα περάσει ούτε το κατώφλι του δικαστηρίου.

No comments: