Wednesday 17 December 2008

Εταιρεία Βωβός - Εκβιάζει με... Απολύσεις

Αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για διακοπή των εργασιών κατασκευής εμπορικού κέντρου στον Ελαιώνα, στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο από εκείνο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, κατέθεσε η εταιρεία "Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ΑΕ".
Ειδικότερα, στην αίτησή της προς το ΣτΕ η "Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ΑΕ" υποστηρίζει ότι μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής υπέστη μεγάλη οικονομική ζημιά, η οποία μάλιστα κατά τους ισχυρισμούς της θα καταστεί ανεπανόρθωτη εάν παραταθεί η προσωρινή αναστολή ή αν γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής των κατοίκων.

Όπως αναφέρει η "Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική ΑΕ" στην αίτησή της, σε μια τέτοια περίπτωση η εταιρεία θα πάψει να λειτουργεί και όλοι οι εργαζόμενοι θα χάσουν την εργασία τους σε μια εποχή έντονης οικονομικής κρίσης.
Ακόμη, η εταιρεία αναφέρει έτσι θα ματαιωθεί οριστικά η «Διπλή Ανάπλαση των Αθηνών», γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη το δημόσιο συμφέρον.Η αίτηση της εταιρείας θα εξεταστεί τις προσεχείς ημέρες από το ΣτΕ.
Ευχαριστούμε Οικονομία.

Δείτε ποιοί εμπλέκονται στα συμβόλαια της εταιρείας.

No comments: