Saturday 6 December 2008

Η Κ. Πελέκη και στα συμβόλαια του Ελαιώνα

Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι και στην περίπτωση της αγοραπωλησίας του παλαιού κτιρίου της ΕΤΜΑ στον Βοτανικό, όπου ο μεγαλοκατασκευαστής, Μπάμπης Βωβός, πρόκειται να ανυψώσει ένα ακόμη εμπορικό κέντρο-μεγαθήριο στην Αθήνα, τα συμβόλαια και -κατά πληροφορίες και το προσύμφωνο- συνέταξε η σύζυγος του κ. Βουλγαράκη, συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη.

Ιδού τώρα και τα έγγραφα.

Στις 29-6-2006 ο κ. Βουλγαράκης, με την ιδιότητα του ως υπουργός Πολιτισμού προσυπογράφει, μαζί με τους ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Σουφλιά, Εσωτερικών, κ. Παυλόπουλο και Οικονομίας, κ. Αλογοσκούφη, την τροπολογία για τη «μητροπολιτική παρέμβαση» στο Βοτανικό. Με τη νομοθετική ρύθμιση δίνεται στο ακίνητο ο «διπλάσιος συντελεστής δόμησης».


Στη συνέχεια, μόλις 22 ημέρες μετά την δημοσιοποίηση σε ΦΕΚ της απόφασης την οποία συνυπογράφει ο κ. Βουλγαράκης έγινε το προσύμφωνο συμβολαίου για την αγορά του οικοπέδου της ΕΤΜΑ από τον κ. Βωβό, το οποίο λέγεται ότι έκανε η κ. Πελέκη και η Επιτροπή Κατοίκων του Βοτανικού ζητάει να δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά φωνή βοώντος...

Την ίδια εποχή η κ. Πελέκη εμφανίζεται στα σχετικά συμβόλαια ως «συμπράττουσα συμβολαιογράφος», μαζί με την συμβολαιογράφο, που χρησιμοποιεί συνήθως η εταιρεία Βωβού.

Γιατί, άραγε, χρειάσθηκε αυτή η συμβολή της αποκαλούμενης πλέον και "εθνικής" μας συμβολαιογράφου;
Δεν έφτανε η συνήθης συμβολαιογράφος;
Από Anti News

2 comments:

GIORGOS said...

Ίσως λόγω της θεόπνευστης αύρας της.
Τόσο κοντινή επαφή με τα θεία η γυναίκα,δεν μπορεί κάτι θα της έχει μείνει να πάρουμε κι εμείς οι αμαρτωλοί.

info press said...

@@@ GIORGOS

Ας προσέχαμε Γιώργο, εμείς οι αμαρτωλοί τίποτα, όλα στους "αγίους".