Monday 22 December 2008

Συνελήφθη Δημοτική Υπάλληλος... Επ' αυτοφώρω

Υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Άνω Λιοσίων συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από άντρες της ασφάλειας, την ώρα που έπαιρνε 600 ευρώ, για να εκδώσει μία άδεια αναψυκτηρίου.



Το περιστατικό κατήγγειλε επιχειρηματίας στην αστυνομική διεύθυνση των Άνω Λιοσίων, αγανακτισμένος από τις πιέσεις της υπαλλήλου ότι, αν δεν της δώσει τα χρήματα, η άδεια δε θα έβγαινε ποτέ.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μικρομάστορας διαπίστωσε μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση άδειας του αναψυκτηρίου του -είχε καταθέσει τα δικαιολογητικά από τον Ιούλιο- και ειδοποίησε τη μηχανικό του να τον ενημερώσει για το τι ακριβώς συνέβαινε.
Η μηχανικός του εξήγησε ότι έχει κάνει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, η οποία έχει δημιουργήσει προβλήματα και κατά το παρελθόν, της ζήτησε το ποσό των 1.800 ευρώ, για να παραδώσει την άδεια.
Μετά τη σύλληψη της, μέσα στο Δημαρχείο, από άντρες της ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και θα οριστεί δικάσιμος.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ανέφερε στον κ. Μικρομάστορα ότι θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και θα διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση. Πηγή: Zougla

Μην κρατάς την αναπνοή σου κ. Μικρομάστορα, εδώ Ελλάδα, εκατοντάδες ΕΔΕ το χρόνο και όλες πάνε στα σκουπίδια και μην περιμένεις να καταδικαστεί!!! Άστα να πάνε!!!

No comments: