Friday 19 September 2008

Τα Ελληνόπουλα Γεννιούνται... Καταχρεωμένα


Οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής ή του ΟΣΕ, προπαγανδίζουν για το "καλό" της εταιρείας τους, ενάντια στη τσέπη των υπολοίπων Ελλήνων οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί από όλες τις κυβερνήσεις να πληρώνουν τα "λάθη", την ασυδοσία και τις λαμογιές όλων των εμπλεκομένων.

Ο κόσμος το είχε τούμπανο αλλά τα συλλογικά όργανα των εταιρειών -που λόγω αυξημένης "δημοκρατίας" είναι μέλη σε όλα τα Δ.Σ.-, δεν είχαν καταλάβει ποτέ τίποτα για το "φόνο".

Πως είναι δυνατόν, εδώ και δεκαετίες, ένα μάτσο εργαζομένων να απαιτεί από το σύστημα να τους ξελασπώνει ο φορολογούμενος πολίτης.

Οι συνδικαλιστές, θεωρούν ότι έχουν ιερό δικαίωμα να βάζουν το χέρι τους στη τσέπη των υπολοίπων Ελλήνων.
Να τους πληρώνει ο μικρός κι ο μεγάλος επαγγελματίας, ο συνταξιούχος, ο μισθωτός του supermarket αλλά ακόμα και τα αγέννητα Ελληνόπουλα, που εξ' αιτίας τους γεννοιούνται καταχρεωμένα.

Ποιοί νομίζουν ότι είναι όλοι αυτοί;

Ο Σηφουνάκης του ΠΑΣΟΚ, μας λέει ότι είναι νεκροθάφτης ο υπουργός μεταφορών.
Γιατί λοιπόν δεν πληρώνει τα χρέη της κάθε Ολυμπιακής, το ΠΑΣΟΚ από τα χρήματα που τσέπωσε από τη Siemens;
Με ποιό δικαίωμα απαιτεί να πληρώνουν οι πολίτες τα χρέη της κάθε επιζήμιας επιχείρησης;

Οι υπάλληλοι του ΟΣΕ, που είναι από τους πλέον πλούσιους οργανισμούς στην Ελλάδα, απαιτούν χρήματα από τους φορολογούμενους, για να πληρώνει τα καθημερινά του έξοδα ο οργανισμός και οι υπηρεσίες που παρέχει σήμερα, ήταν λίγο καλύτερες το μεσαίωνα.

Η ασυδοσία όλων των εμπλεκομένων σ' αυτές τις επιχειρήσεις έφερε και το τέλος τους και τα μελλοντικά μωρά δεν τους φταίνε σε τίποτα για να επωμίζονται τα υπέρογκα χρέη των ολίγων.

No comments: