Sunday 28 September 2008

Γέμισε η Ελλάδα... "Αντάρτες"


Ο βουλευτής Θανάσης Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και στην ερώτηση αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι η παραίτηση του υπουργού Επικρατείας κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου θα συνέβαλε καθοριστικά προς την κατεύθυνση της εκτόνωσης της κρίσης που ταλανίζει τη Ν.Δ. απάντησε πως "Θα μπορούσε πραγματικά να αποφορτίσει όλο το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί και παράλληλα πιο άνετα μπορεί να υπερασπιστεί σε όλα τα θρυλούμενα τον εαυτό του. Αύριο ο πρωθυπουργός τον επιλέγει και τον αξιοποιεί σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα."

Στην ερώτηση "Επειδή ανήκετε στην ιστορική φρουρά της Ν.Δ., πιστεύετε ότι έχουν εισχωρήσει στο κόμμα «καίσαρες» που κάνουν ζημιά με τη δράση αλλά κυρίως με τη συμπεριφορά τους;" απάντησε πως "Είναι γεγονός ότι αυτές οι συμπεριφορές ερμηνεύονται ψυχοδυναμικά. Είναι το σύνδρομο της υπεραναπλήρωσης και για να καθιερωθούν εκεί όπου ιδεολογικά δεν ανήκαν ξεπερνούν υπερβατικά το απώτερο παρελθόν τους."

Είπε επίσης ότι ο μόνος υπουργός που βρίσκεται κοντά στον κόσμο είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος μπορεί να είναι "μνηστήρας" για την προεδρία της Ν.Δ., στην μετά Καραμανλή εποχή, αλλά δεν είναι καθόλου κοντά στον κόσμο.

Ο κ. Γιαννόπουλος δικαιολογήθηκε αργότερα πως έδωσε τη συνέντευξη πριν την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Κ.Ε., αλλά το Πρώτο Θέμα τον διαψεύδει και αναφέρει πως η συνέντευξη έγινε στις 4.05 μ.μ. την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, αρκετές ώρες δηλαδή μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, η οποία έγινε στις 11:00 το πρωϊ.

Γιατί δεν παραιτείται αφού δεν του αρέσει η Ν.Δ.;
Τελικά, όλοι αυτοί πιστεύουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο;
Τα "ρίχνουν" και όπου πιάσει έπιασε;
Στις εκλογές "μαυρίστε" τον για να μάθει ότι δεν μπορεί να δουλεύει τον κόσμο.

6 comments:

GIORGOS said...

Αν ακούσατε τις ειδήσεις σήμερα,τώρα του φταίει η κακομοίρα η...γραμματέας που μπέρδεψε τις ώρες.Ε ρε κάτι μάγκες...ο Αντωνόπουλος πρέπει να τους συμβουλευτεί,έχει πολλά να μάθει απ'αυτούς.

info press said...

@@@ giorgos

Ευχαριστούμε για την πληροφορία, διότι δεν είδαμε ειδήσεις.
Την απέλυσε τη γραμματέα του;
Γιώργο, δεν ξέρουμε ποιός είναι ο Αντωνόπουλος.

GIORGOS said...

Η παρομοίωση με το βαρύμαγκα της Μυκόνου έγινε για το λόγο του ότι και αυτός και η πλειοψηφία των πολιτικών μας δείχνουν την ίδια παλληκαριά όσον αφορά την αποδοχή των ευθυνών τους.

info press said...

@@@ giorgos

Σ' ευχαριστούμε Γιώργο, δεν πήγε το μυαλό μας σ' αυτόν τον Αντωνόπουλο.

Anonymous said...

οι γραμματείς δεν απολύονται, είναι δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν το ακαταλόγιστο, αν και δεν έφταιγε η γραμματέας σε αυτή την περίπτωση.

info press said...

@@@ tasos

Το ακαταλόγιστο; Πάντοτε έτσι δεν είναι; LOL.