Tuesday 30 September 2008

Η Κυβέρνηση Δίνει € 30 Εκατ. στην Εκκλησία


€ 30 εκατ. στην Εκκλησία, δίνει η κυβέρνηση, αλλά όπως βλέπετε δεν το ανακοινώνει στη σελίδα της για να μην σκανδαλιστεί ο κόσμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι παλαιότερα τα χρήματα δεν πήγαν εκεί που έπρεπε.

Για να το πούμε λαϊκά, υπάρχουν διεφθαρμένα στοιχεία στην Εκκλησία που τσέπωσαν τα χρήματα.

Πλάκα έχετε όλοι μωρέ.

Ατιμώρητοι κι αυτοί οι κλέφτες;

Οι φορολογούμενοι πολίτες... πληρώνουν και ξαναπληρώνουν... για να βολεύονται κάποια κάθαρματα και ποτέ κανείς δεν πάει φυλακή.

Είστε αίσχος όλοι σας.

5 comments:

GIORGOS said...

Εύχομαι να βγω λάθος και ο νέος αρχιεπίσκοπος με τα δείγματα ορθής και διακριτικής συμπεριφοράς που τον διακρίνουν να μη φαγωθεί απο μέσα.Αν δείτε το "ΝΟΝΟΣ 3" και συγκεκριμένα το τέλος του συνετού Πάπα,θα σας πιάσει βαθιά θλίψη.Θα μου πείτε,εκεί είναι Βατικανό και μαφίες,αλλά πλέον αυτοί οι εφησυχασμοί έχουν χάσει τη δύναμή τους.

info press said...

@@@ giorgos

Δεν έχουμε δει το φιλμ, θα προσπαθήσουμε να το δούμε μέσα στο Σ/Κ κι ευχαριστούμε που το έφερες στη προσοχή μας.
Η εκκλησία έχει μεγάλη εξουσία στην Ελλάδα και το κυριώτερο από όλα θα ήταν να γίνει διαχωρισμός και να μην είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπανδρέου ο σοσιαλιστής τους έβαλε στο υπαλληλίκι.
Ο νυν αρχιεπίσκοπος, δείχνει σεμνός, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, όσο δεν υπάρχει ο διαχωρισμός.
Όσους παπάδες έχουμε δει στα Ελληνικά ΜΜΕ, δεν έχουμε δει σε ολόκληρη τη ζωή μας πουθενά στο κόσμο.

Anonymous said...

Το έχουν παρακάνει οι παπάδες και τώρα θα κάνουν το φιλανθρωπικό τους έργο με τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη. Φάγανε τόσα χρήματα, το ξέρει ο νέος αρχιεπίσκοπος αλλά δεν τιμωρεί κανέναν. Δεν έχουν τσίπα επάνω τους.

GIORGOS said...

Δεν ξέρω κι αν μπορεί,Τάσο.Λίγο πριν την εκλογή του,πολλές φωνές ακούγονταν με χαιρεκακία,λέγοντας:"Δεν ελέγχει όλες τις εκκλησίες",υπονοώντας προφανώς ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν να δείχνουν τη δύναμή τους στους πολιτικούς-βλ.Άνθιμος.Αν θυμάμαι καλά,έχει μετριοπαθή στάση στο επίμαχο θέμα του διαχωρισμού,όταν όμως συναντάς τέτοιο φανατισμό απο τους ίδιους τους πολίτες("Σερνόμαστε στο λουράκι της θρησκείας γιατι είναι φυσιολογικό"),δε θα αποθρασυνθούν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας;Ή μήπως πάει αντίστροφα;Δεν ξέρω πια τίποτα,πάντως την περιβόητη αγάπη του Χριστού δεν τη βλέπω πουθενά και το θέλω πολύ.

Anonymous said...

Συγνώμη Γιώργο, μη νομίζεις ότι δεν ήθελα να απαντήσω, τώρα το είδα.
Αν σκεφτούμε τους Άνθιμους και τους πολίτες αλλά και μερικούς πολιτικούς, ο Ιερώνυμος μοιάζει άγιος αλλά και πάλι πρέπει να τους τιμωρήσει. Μου φαίνεται πως όλοι αυτοί μάθανε στις κλεψιές και πιστέψανε ότι θα παραμείνει η ίδια κατάσταση για πάντα.