Saturday 27 September 2008

Εξαφάνιση Αυστραλέζας Britt Lapthorne


Εξαφανίστηκε η Αυστραλέζα Britt Lapthorne, 21 ετών από το Dubrovnik της Κροατίας.

Την τελευταία φορά που την είδαν ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου, στο Club Fuego της περιοχής.

Ο πατέρας της Dale Lapthorne, από το Eden Park -προάστειο- της Βόρειας Μελβούρνης, είπε ότι η οικογένεια του πιστεύει 98%, ότι η κόρη τους δολοφονήθηκε.


Ο αδελφός της Darren, που ζει στη Γερμανία βρίσκεται στο Dubrovnik για να συντονίσει τις έρευνες και είπε ότι θα ψάχνει για την αδελφή του έως και την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας είναι σε συνεχή επαφή με τις αρχές στην Κροατία και αυτή τη στιγμή εξετάζουν υλικό από CCTV κάμερες.

Η κάμερα της Britt, μία Canon Powershot G9 με serial αριθμό 6571300350, δεν είναι μαζί με τα άλλα πράγματα της όπως το διαβατήριο το οποίο βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε.

Φίλοι της Britt έχουν σχεδιάσει σελίδα στο Facebook for Britt Lapthorne.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία για την Britt, μπορεί να στείλει email στο CENTRE.CONOPS@DFAT.GOV.AU ή να τηλεφωνήσει στο +61 2 6261 1111.

Μπορείτε επίσης να μιλήσετε στη μαμά της Britt, την κ. Elke Lapthorne στο +61 3 9715 1155.

4 comments:

Anonymous said...

δεν είναι καλή χρονιά για τους αυστραλούς. κρίμα την κοπελίτσα.

info press said...

@@@ tasos

Πράγματι πολύ άσχημη χρονιά και ξέρεις αυτά τα παιδιά δεν έχουν καθόλου πονηρία.

GIORGOS said...

Χαίρομαι πολύ ,παιδιά,που το λέτε αυτό,γιατί είμαστε πλέον σαν λαός τόσο καχύποπτοι και πορωμένοι,ώστε ακόμα ακούγονται φωνές που υποστηρίζουν ότι λ.χ. "κάτι θα έκανε ο Αυστραλός στη Μύκονο και τις έφαγε".Δε διανοούμαστε να σκεφτούμε ότι άλλοι λαοί δε μας μοιάζουν.

info press said...

@@@ giorgos

Δυστυχώς για την Ελλάδα, αυτό είναι αλήθεια. Τα παιδιά βλέπουν και ακούν μόνο διαφθορά, πως θα είναι καλύτερα από τους γονείς;
Αν αναλογιζόνταν όλοι τη ζημιά που κάνουν στα παιδιά τους, δεν θα υπήρχε η διαφθορά στην έκταση που είναί.