Wednesday 24 September 2008

Η δίκη για την εξαφάνιση του Άλεξ


Αύριο αρχίζει η δίκη για την εξαφάνιση του Αλεξ.

Δικάζονται πέντε ανήλικοι, που φαίρονται ότι τον χτύπησαν κι έκρυψαν το πτώμα του παιδιού σε μία εγκαταλειμμένη μονοκατοικία, κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Το πτώμα του Άλεξ, δεν έχει βρεθεί.

Το Info Press δεν έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ούτε στις αστυνομικές αρχές ούτε και στη δικαιοσύνη.

Τη στιγμή που ο 36χρονος δολοφόνος "έσπασε" και ομολόγησε και τη στιγμή που η αστυνομία έλυσε το γρίφο της απαγωγής του βιομηχάνου, δεν θα έπρεπε να είχαν εργαστεί πιό μεθοδικά ώστε η δικαιοσύνη να μην σέρνει τους πιό αδύναμους κρίκους στα δικαστήρια, όπως συνήθως γίνεται;

Τα νεώτερα για τη δίκη που αφορά τον Άλεξ μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

6 comments:

GIORGOS said...

Σωστά αναφέρετε παιδιά το ζήτημα των "αδύναμων κρίκων".Η ανατριχιαστική διάσταση της υπόθεσης είναι το ότι οι ανήλικοι φερόμενοι δράστες δείχνουν να ελέγχονται και να καθοδηγούνται απο ολόκληρο σάπιο κοινωνικό μηχανισμό,επομένως ο καταλογισμός ευθυνών είναι πολυσύνθετος-και επομένως απαιτεί και ανάλογης βαρύτητας λειτουργούς για να έρθει εις πέρας.Είναι έγκλημα τρομερού κυνισμού,ισοδύναμο με αυτό της Μυκόνου.

info press said...

@@@ giorgos

Η μητέρα του Άλεξ είναι πεπεισμένη ότι το παιδί της είναι νεκρό, δίχως να το αποδεικνύει.
Όμως δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος θανάτου από καμία πλευρά και το βλέπουμε σχεδόν αδύνατο να αποδειχτεί ο θάνατος εκτός κι αν υπάρχουν στοιχεία που δεν γνωρίζει κανένας μας εκτός των εισαγγελέων.
Άλλο ένα διεθνές ρεζιλίκι μέσο του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου;

GIORGOS said...

Πως να μην είναι πεπεισμένη η γυναίκα όταν βλέπει τέτοια κοροϊδία μες τα μούτρα της;Τα μαγκάκια τη μια ομολογούν,την άλλη αναιρούν για να τη βγουν στον εισαγγελέα που απείλησε τους γονείς τους με απέλαση,μετά οι προύχοντες τα φτιάχνουν με τις μανάδες τους..Το μπλογκ της Νατέλας ήταν ταυτόχρονα μαρτύριο και λύτρωση στην ανάγνωσή του και σας ευχαριστώ γι'αυτό.Να τους χαίρονται τους δημοσιογράφους τους και τους λοιπούς στυλοβάτες της κοινωνίας τους(είναι και η 'δικηγοράρα' μας στη μέση;Άντε,όλο επιτυχίες,όπως με τους εμπόρους ναρκωτικών).Σχετικά με τα ΜΜΕ προς αποφυγή που ανέφερε η Νατέλα,θα πρόσθετα και τις εκπομπές τύπου "Η καλή νεράιδα ρίχνει φως"κτλ.Αυτά τα άτομα δεν είναι ούτε καλά,ούτε νεράιδες.Μπορεί να μη συμφωνείτε μαζί μου,αλλά και η ίδια η Νατέλα και ο σύντροφός της το διαπίστωσαν εκείνη την εποχή.

info press said...

@@@ giorgos

Όλοι γνωρίζουμε τα κίνητρα των ΜΜΕ και συμφωνούμε ότι δεν υπάρχουν νεράϊδες.
Εμείς όμως δεν είμαστε ΜΜΕ και δεν ξέρουμε κάποιο σοβαρό στοιχείο που να αποδεικνύει το θάνατο του παιδιού.
Ίσως είμαστε διαφορετικής νοοτροπίας αλλά δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που ασχολείται με τα ΜΜΕ, η μητέρα του παιδιού και δεν δίνει η ίδια όσα στοιχεία έχει μέσο της σελίδας της.
Δηλαδή ας έβγαζε μιά ανακοίνωση ότι κανένα ΜΜΕ δεν την εκφράζει και τελείωσε.
Η ΕΣΗΕΑ θα πιστοποιήσει το θάνατο του Άλεξ;
Εμείς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ληξιαρχική πράξη θανάτου.

GIORGOS said...

Τι να πω βρε παιδιά..είναι πράγματι μεγάλα λάθη.Προσπαθήσατε να την προσεγγίσετε;Ίσως τα χαστούκια που έφαγε ως τώρα να την οδηγούν σε αγοραφοβική συμπεριφορά.Δεν έχει βλέπετε και τις "διάνοιες" δίπλα της να τη συμβουλέψουν.

info press said...

@@@ giorgos

Ρωτήσαμε κι άλλους να μάθουμε τι στοιχεία υπάρχουν και μας είπαν ότι δεν έχει εκδοθεί ληξιαρχική πράξη θανάτου.
Είναι προφανές ότι έχει φάει πολλά χαστούκια, το θέμα είναι όμως από ποιούς, εκτός από τα ΜΜΕ, που στην αρχή την υποστήριζαν.
Φανταζόμαστε ότι θα της έχουν συμβεί πολλά, με την υπόθεση του παιδιού, νομίζουμε όμως πως είναι φοβισμένη αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα τα πει σε αγνώστους.
Κοίτα Γιώργο τι μας έστειλε ένας φίλος και αν έχεις καιρό διαβάζεις τι λέει για το μικρό.