Monday 15 September 2008

Η Denise Pipitone και τα... Παιδικά Τσιπάκια

Όπως αναφέρει το Ελληνικό Παρατήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, η Αλβανή διασύρθηκε διότι είναι αθίγγανη, αλλά όπως βλέπετε δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση.

Εκ των υστέρων το είπαμε εμείς εδώ, η Ελληνική αστυνομία όμως, είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται για Αλβανή, χωρίς να πει ότι είναι αθίγγανη.



Το ζήτημα είναι ότι μιά εφημερίδα όπως είναι η Καθημερινή, δεν μπορεί να παίζει το ρατσιστικό χαρτί του οποιουδήποτε Γιαννόπουλου, με το να αναφέρει τα κάτωθι:

"Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα παιδιά είχε ενημερωθεί σχετικά με το ενδεχόμενο αρπαγής της Ντενίς από αθίγγανους των Βαλκανίων και οι προσπάθειες εντοπισμού της είχαν επεκταθεί στη χώρα μας. Προσέθεσε δε ότι με βάση και τη βαλκανική εμπειρία, είναι αρκετά τα περιστατικά αρπαγής ανηλίκων με δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις ομάδες Ρομά, από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία."


Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα το "Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα παιδιά" που βλέπετε στη φωτογραφία και δεν διευκρινίζεται από την εφημερίδα, είναι Αμερικανικός οργανισμός και συνεργάζεται με το κ. Γιαννόπουλο από το Χαμόγελο του Παιδιού, ο οποίος είναι και είναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς σκέλους του ιδίου οργανισμού.

Δείτε τώρα που ο παραπάνω οργανισμός που συνεργάζεται με το Χαμόγελο, βραβεύει τους Μασόνους, για τα τσιπάκια που βάζουν στα παιδάκια σαν κι αυτά που βάζουμε στα σκυλάκια αλλά πιό εξελιγμένα.




To Χαμόγελο, δεν έχει στην ιστοσελίδα του το καταστατικό τους, ενώ θα έπρεπε, να μπορεί να το διαβάσει ο κάθε πολίτης και να γνωρίζει το σκοπό του Συλλόγου.
Εν πάσει περιπτώσει αν δυσκολεύονται να το αναρτήσουν ας δώσουν τα νούμερα του Πρωτοδικείου για να το πάρουμε μόνοι μας.


Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Καισαριανής προς τον κ. Γιαννόπουλο για τη δωρεά των 7 ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες του Δήμου.
Υπάρχουν πολλές ευχαριστήριες επιστολές για δώρα, παιχνίδια, για το πούλμαν ή το ασθενοφόρο που δανείζει το Χαμόγελο προς διάφορους οργανισμούς, ακόμα και κρατικούς.



Υπήρχε και μία επιστολή από τον όμιλο Λάτση, διότι το Χαμόγελο είχε δανείσει το ασθενοφόρο του για να μεταφερθεί ένας υπάλληλος του Ομίλου.
Η επιστολή αυτή κατέβηκε από την ιστοσελίδα του Χαμόγελου διότι προφανώς ο όμιλος το θεώρησε προκλητικό το γεγονός ότι την είχαν αναρτήσει και καλώς έπραξε, διότι δεν επιδίδεται σε φτηνές δημόσιες σχέσεις όπως μερικοί-μερικοί.


Αυτή την επιστολή από το Συνήγορο δεν την καταλαβαίνουμε καθόλου.

Για ποιό λόγο το Χαμόγελο κάνει τον μεταφορέα σε υπάλληλο του κράτους;
Δηλαδή αυτό το ηλίθιο κράτος δεν μπορεί να μεταφέρει ούτε τους κρατικούς του υπαλλήλους και ψάχνονται όλα τα ΜΜΕ για το conflict of interest του Ρουσσόπουλου και της Μάρας Ζαχαρέα;


Μήπως το κράτος περιμένει και "ανεξάρτητες" αναφορές;

Το Info Press ρωτάει:
Δεν ντρέπεται κανείς σ' αυτή τη χώρα;
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πουθενά;
Ποιός έχει δώσει το δικαίωμα στο Χαμόγελο, να χαρίζει οτιδήποτε, τη στιγμή που βγαίνει στις τηλεοράσεις και "ζητιανεύει" χρήματα από γριούλες και παιδάκια που συγκινούνται για τα άτυχα παιδάκια;

Το Info Press ενημερώνει τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και απαιτεί έλεγχο στο Δήμο Καισαριανής και σε όποιον άλλο Δήμο εμπλέκεται με δωράκια από το Χαμόγελο.


Καλό μας Υπουργείο, καλά θα κάνεις να κάνεις την έρευνα σου πριν μοιράζεις τα πιστοποιητικά, διότι πλέον είναι δική σου η ευθύνη.

Και γιατί δεν αναφέρεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για το Σύλλογο;





Δεν λέμε ότι γίνεται κάτι παράνομο στο Χαμόγελο, αλλά επειδή η Ελλάδα είναι γεμάτη λαμόγια καλό θα είναι να γίνεται και κάποια έρευνα, διότι δεν φανταζόμαστε ότι η Ελληνική κυβέρνηση συμφωνεί με τα τσιπάκια και τις συνεργασίες που αποβλέπουν σε τέτοιες άθλιες καταστάσεις.

Το ότι η Ελληνική αστυνομία κωφεύει και βγάζει μπροστά το Χαμόγελο κάθε φορά, μας δίνει την εντύπωση ότι το Ελληνικό κράτος ευλογεί τις συνεργασίες του Χαμόγελου με τα τσιπάκια.

Αυτή η άθλια κατάσταση με τις συνεργασίες-τσιπάκια του Χαμόγελου, πρέπει να διακοπεί αμέσως και χωρίς πολλές κουβέντες.

Καραμανλή μάζεψε αυτές τις διαβολικές καταστάσεις, διότι δεν φανταζόμαστε να δεχτείς να βάλεις τσιπάκια στα παιδάκια σου.


Ας αναλάβει κάποιος να κανονίζονται οι διαφορές των γονέων και μην μας ζαλίζετε με το Amber Alert για τις μεταξύ τους αρπαγές των παιδιών.



Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα και αρκετά τους έχετε ζαλίσει με αυτή την αηδία, διότι όπως αποδείχθηκε δεν έχει αποτελέσματα.

No comments: