Thursday 19 June 2008

ΒΟΜΒΑ... στα θεμέλια της Δημοκρατίας


Άρθρο αναγνώστριας Στέλλας

Αν είχαμε δημοκρατία σε τούτη τη χώρα...

Αν λέει αλήθεια ο "στρατηγός" Τσουκάτος για τη μεταφορά χρήματος από τη Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ...

ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια της δημοκρατίας θα ήταν....... και ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να θρηνεί τις μέρες αυτές με μαύρο δάκρι...

Γιατί όμως δεν θρηνεί κανείς?

Μα γιατί ο λαός ξέρει πως η δημοκρατία του κ. Σημίτη ήταν ψευτοδημοκρατία και ολη η ιστορία της Siemens αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει.

Στη θαυμαστή δημοκρατία της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, κανείς από τους πρωτοκλασάτους δεν ξέρει τίποτα.
Μόνο ο Τσουκάτος ξέρει;
Ούτε ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήξερε.
Όλοι οι άλλοι το παίζουν άσχετοι.
Γιατί εξακολουθούν να μας θεωρούν ηλίθιους;

Και ηλίθιοι δεν είμαστε, γιατί ζούμε ανελαστικά τιμολόγια στις ΔΕΚΟ τόσα χρόνια.

Αν μία ιδιωτική εταιρεία χρηματοδοτεί άμεσα την ψευτοδημοκρατία και την κομματική υπερεξουσία πως να ελπίζει ο Έλληνας πολίτης σε προστασία του κράτους, σε έλεγχο τιμών, σε περιορισμό της ακρίβειας.

Η ακρίβεια είναι ταξικό-πολιτικό ζήτημα, δεν είναι απλά οικονομικό λογιστικό. Το κράτος επιτρέπει την οικονομική ασυδωσία των κερδών.

Και αφού το κόμμα του ΠΑΣΟΚ τα "έπαιρνε" πως να ασκήσει πολιτική υπέρ των αδυνάτων και όχι υπέρ της κάθε χρηματοδότριας εταιρείας, του κάθε ισχυρού χρηματοδότη.

Πως ακόμα να ελπίζει κανείς σε μία μελλοντική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού αν τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν τους ισχυρούς χρηματοδότες από πίσω τους;

Πως μπορεί να έχει ελπίδα οποιαδήποτε νέα αντίληψη για το μέλλον της χώρας, αφού δεν μπορεί να έχει οικονομικές ενισχύσεις του τύπου Siemens;

Ο Γιωργάκης θα έπρεπε να τους στείλει όλους σπίτι...... να διαλύσει το κόμμα και να καλέσει προσκλητήριο στη δημοκρατική παράταξη για μια νέα αρχή, για μια άλλη Ελλάδα απαλλαγμένη από διαφθορά.

Μία εξεταστική επιτροπή για κάθε προβλημα είναι ένας καλός τρόπος για να μη καθαρίσει τίποτα, είναι ένας άριστος τρόπος για να μιλάει ο Γιωργάκης αλλά να μη κάνει επί της ουσίας τίποτα, απλά να προστατεύει το ΠΑΣΟΚ από την κατολίσθηση,
χωρίς όμως να μπορεί τελικά να την αποτρέψει.


Γιατί όσο γάτες και να γίνανε τα παλληκάρια είκοσι χρόνια, τώρα που δεν έχουν την εξουσία όλο και θα είναι άτυχοι.

Σε κάθε τι που συζητιέται σήμερα οι πρακτικές του ΠΑΣΟΚ είναι από κάτω.

Κι η αλήθεια όλο και βγαίνει στην επιφάνεια. Και ο πλέον βλάκας καταλαβαίνει.

Ευχαριστούμε τη Στέλλα και το μοναδικό πράγμα που προσθέτει το Info Press είναι η Ετήσια Έκθεση Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το 2007 η οποία είναι καταπέλτης για τη διαφθορά και τη βρωμιά που επικρατεί στη Δημόσια Διοίκηση της χώρας.

Οι υπαλληλίσκοι που ταλαιπωρούν τους πολίτες σ' αυτή τη χώρα, τη βγάζουν καθαρή διότι κι αυτοί που "ελέγχουν" είναι πνιγμένοι στη διαφθορά.

Ας έχουμε υπό όψη μας ότι τα τυχόν αδικήματα των πρώην υπουργών έχουν ήδη παραγραφεί.

2 comments:

Anonymous said...

Που ζείτε βρε εσείς; Εντο στο Ελλάντα δεν έχουμε δημοκρατία. Πλάκα μας κάνετε;

info press said...

@@@ anon
΄
Ποιός φταίει για το χάλι αυτό; Σίγουρα φταίνε αυτοί που κυβερνούσαν και κυβερνάνε, αλλά φταίνε και οι πολίτες που ζητιάνευαν και ζητιανεύουν τις θεσούλες που κατάντησαν οι θεσάρες των μεσσαίων στελεχών.
Οι στουρνόβλαχοι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα έγιναν "κάποιοι".
Στις ειδήσεις του Χατζηνικολάου ήταν ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης ο οποίος δεν σταμάτισε να εξεθιάζει τον "χαρισματικό" εαυτό του, αλλά κι αυτός δεν ήξερε τίποτα για τίποτα.
Μα ποιός θα τον "έλεγχε" τότε;
Ο Χατζηνικολάου που τον επισκεπτόταν στο σπίτι του στην ονομαστική του εορτή;
Ποιός τους ανέχεται όλους αυτούς; Οι ψηφοφόροι.