Monday 9 June 2008

Γονείς ΤΕΡΑΤΑ


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται ο πατέρας και ένας συγγενής των δύο παιδιών από την Ορεστιάδα, τα οποία εξαφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα και για τα οποία υπήρξε κινητοποίηση από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η βιολογική μητέρα των παιδιών, ανακρινόμενη παραδέχτηκε πως τα παιδιά της δόθηκαν σε συγγενή τους για να τα προωθήσει για υιοθεσία.
Ας ληφθεί υπό όψη ότι τα ίδια τέρατα, στο παρελθόν, έχουν πουλήσει ένα παιδί τους για υιοθεσία.
Σε βάρος των γονέων των παιδιών αλλά και του συγγενή που συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα της Ορεστιάδας. Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη, διότι έχει κι άλλα παιδιά.
Μα τόσο ηλίθια δικαιολογία για να αφαιθεί ελεύθερη μία εκγληματίας, αφού τα παιδιά δεν έχουν βρεθεί ακόμα; Πλάκα μας κάνετε;

Μιά και τό έφερε ο λόγος για το Χαμόγελο του Παιδιού, το Info Press έμαθε τα κάτωθι:
Το Χαμόγελο του Παιδιού, συνεργάζεται με κάποιους Διεθνείς οργανισμούς, ένας από αυτούς είναι το International Center for Missing & Exploited Children που έχει 15 μέλη χώρες. μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Μάλιστα ο κ. Γιαννόπουλος είναι μέλος του Δ.Σ.

Το Αμερικανικό εθνικό δύκτιο του ίδιου οργανισμού National Center for Missing & Exploited Children συνεργάζεται και με Μασωνικό ηλεκτρονικό τσιπάκι.

Τι ωραία! Τι καλά! Αν είχαν από ένα τσιπάκι τα δύο αδελφάκια, δεν θα τα ψάχνανε.
Αυτή είναι η ατζέντα;
Την προωθούν ωρισμένοι ακροδεξιοί Ευρωβουλευτές και κάποιοι άχρηστοι γονείς.

Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, τα παιδάκια της ηλικίας των 2 εξαφανισθέντων ανηλίκων αδελφών, δηλαδή 6 και 8 ετών δεν προωθούνται προς υιοθεσία, διότι έχουν μνήμη.

No comments: