Friday 13 June 2008

Το ασύδoτο AMBER ALERT σκότωσε τα δύο αδελφάκια


Τα αδελφάκια Αμέτ και Αϊχάν Τσεριμπάση βρέθηκαν νεκρά.

Η διαρκής και επίμονη αναζήτηση μέσο τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, σκότωσε τα δύο παιδιά.

Η έμφαση ότι ο Αϊχάν είχε ένα μεγάλο μαύρο σημάδι στον λαιμό κάτω από το αυτί, επιδείνωσε την κατάσταση διότι πανικόβαλε τους εγκληματίες.

Η Πολιτεία πρέπει να επανεξετάσει το σύστημα Amber Alert.

Το σύστημα αυτό μπορεί να εξυπηρετεί την Βόρεια Αμερική αλλά είναι σχεδόν άσχετο όταν μιλάμε για την Ευρώπη.

Ας αφυπνιστούν οι κάθε λογείς ανεύθυνοι υπεύθυνοι κι ας καταλάβουν ότι οι ηλικίες των δύο παιδιών ήταν επικίνδυνες για τους απαγωγείς.

Τα παιδιά αυτά, θα μπορούσαν να είχαν αναγνωρίσει τα καθάρματα.

Οι απαγωγείς το γνώριζαν αυτό και τα σκότωσαν για να μη τους μαρτυρήσουν.

Η υιοθεσία δεν ήταν το κίνητρο των απαγωγέων.


Τόσο δύσκολο ήταν να το αντιληφθούν αυτό οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές;


Παιδιά των 6 και 8 ετών δεν τα "πάνε" για υιοθεσία, αλλά για σφάξιμο.

Ας όψονται όλες οι υπεύθυνες αρχές αυτής της ΆΧΡΗΣΤΗΣ Πολιτείας -από τον τελευταίο αστυνομικό έως τον εκάστοτε Πρωθυπουργό- που σέρνεται πίσω από κάθε στραβή και τρελλή ΜΚΟ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΜΟΝΟ 15 χώρες σε όλη τη γη έχουν υιοθετήσει το Amber Alert.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Μασώνοι προωθούν το Ηλεκτρονικό τσιπάκι μέσο αυτής της Διεθνούς (Αμερικανικής) ΜΚΟ και του Τοπικού τους Δικτύου.

Τι δουλειά έχει το Χαμόγελο του Παιδιού, με όλους αυτούς;

Δεν είναι τυχαίο ότι οι γονείς της Madeleine McCann, έχουν παραστεί στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση του ακροδεξιού Ευρωβουλευτή και Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Edward McMillan-Scott για να προωθήσουν το Amber Alert στην Ευρώπη.

Το ταξείδι τους πληρώθηκε από τους φορολογούμενους της ΕΕ.
Κι όμως αρνούνται να επιστρέψουν στη Πορτογαλία για να βοηθήσουν τις Αρχές να "εντοπίσουν" τη Madeleine.

Οι άνθρωποι που άφηναν τα τρία βρέφη κάθε βράδυ μόνα τους, προωθούν το Amber Alert!!!

Μήπως θα έπρεπε να καθιερωθεί ένα Amber Alert για άθλιους γονείς που παρατάνε τα παιδιά τους και πάνε αμέρημνοι για φαγητό ένα χιλιόμετρο μακριά;

Η Ελλάδα το παίζει έξυπνη και έμπειρη και συγκαταλέγεται σ' αυτές τις 15 χώρες, με μία αστυνομία που κάθεται στα γραφεία και περιμένει έμπνευση από τη ΜΚΟ Χαμόγελο του Παιδιού;

Η Βρετανική Αστυνομία αρνείται να εφαρμόσει το Amber Alert έτσι όπως το επιθυμούν οι διάφορες ΜΚΟ και έχει δίκιο διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Οι Βρετανοί δεν ενδίδουν στις ερασιτεχνικές βλακείες των MKO, παρά την αφόρητη πίεση και το πολιτικό μέσον, του ζεύγους McCann.

Αλήθεια, θα πληρώσει κάποιος για την ασύδoτη εφαρμογή του βλακώδους Amber Alert που στοίχισε τη ζωή στα δύο παιδάκια;

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν την ελαφρότητα τους, αλλά ας καταλάβουν ότι θα μας βρουν απέναντι τους.

Τουλάχιστον ας σεβαστούν την μνήμη των δύο παιδιών και ας μην παραποιούν την ολέθρια βλακεία τους με το να ευλογούν τα γένια τους με τις διεθνείς συνεργασίες τους διότι απέδειξαν πόσο ανίκανοι είναι.

Το Info Press θα επανέλθει στο ζήτημα του Amber Alert για να αφυπνίσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

RIP Αμέτ και Αϊχάν

4 comments:

Anonymous said...

Βρέθηκαν υπολλείματα φαγητού μέσα στο ασανσέρ, που σημαίνει ότι τα πιτσιρίκια δεν έπεσαν μόνα τους. Τι διάολο γίνεται σ' αυτή τη χώρα;

info press said...

@@@ tasos

Πράγματι βρέθηκαν τα υπολλείματα. Δυστυχώς η Ελλάδα αντιγράφει ότι βλακεία βρίσκει στο εξωτερικό, δίχως να έχει την υποδομή και τις γνώσεις.
Το ζήτημα θα κουκουλωθεί διότι τα συμφέροντα είναι πολλά και αγγίζουν πολλούς.
Είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που δίνει κηδεμονία παιδιών σε ΜΚΟ.
Άφησαν τη μάνα των 2 παιδιών ελεύθερη -με περιοριστικούς όρους-, επειδή το κράτος δεν έχει υποδομές να φροντίσει μερικά παιδάκια.
Άμα τοποθετήσουν τσιπάκια στα παιδιά, θα τα βρίσκουν.
Αυτός είναι ο απότερος σκοπός και η ατζέντα των ΜΚΟ.

Anonymous said...

Ο ιατροδικαστής είπε ότι τα παιδιά δεν είχαν ίχνη κακοποίησης. Αν είχαν πέσει μόνα τους στο ασανσέρ από ατύχημα, θα είχαν χτηπήσει και θα φαίνονταν τα χτυπήματα. Ξέρει κανείς με πόσα χρήματα χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ και από πού;

info press said...

@@@ tasos

Σίγουρα τα παιδάκια δεν έπεσαν από μόνα τους στο ασανσέρ. Το κίνητρο των εγκληματιών που τα άφησαν εκεί, είχαν σκοπό το θάνατο. Το φαγητό αφέθηκε για να μη φωνάζουν.

Οι δε ακαλαίσθητες διαφημίσεις του Amber Alert έχουν ως σκοπό να εκνευρίσουν τους τηλεθεατές για να αποδεχτούν το ηλεκτρονικό τσιπάκι. Σκέψου να καθιερωθεί αυτό σε όλη την ΕΕ και κάθε 10 λεπτά να βλέπει ο κόσμος ένα παιδί που εξαφανίστηκε.
Οι ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από το κράτος και την ΕΕ. Ωαστόσο υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τη διαχείρηση των χρημάτων. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε εκτενές άρθρο για τις επιδοτήσεις των ΜΚΟ