Tuesday 10 June 2008

Γίνεται εμπόριο οργάνων στην Ελλάδα;




Πηγή: Anti News GR

Στις διαφορετικές αντιλήψεις και ηθικές κατηγοριών πληθυσμών στην Ελλάδα, αποδίδουν την έξαρση της εμπορίας παιδιών επώνυμοι καθηγητές πανεπιστημίων, εν έτει 2008 που χωρίς κανένα δισταγμό πουλάνε σε γνωστούς τους μεσάζοντες τα παιδιά τους. Δεν κρύβουν πια τα λόγια τους ούτε οι υπεύθυνοι συλλόγων που με τη σφραγίδα τους κάνουν αγώνα επί χρόνια, για να σωθούν αθώες ψυχές από χέρια γονέων που τα κακοποιούν. Όπως ο Κώστας Γιαννόπουλος του Χαμόγελου του Παιδιού. Με λόγια σταράτα μιλάει για κυκλώματα κάποιων τσιγγάνων που στη Μακεδονία έχουν δράσει και δρουν και πλησιάζουν πάμφτωχες οικογένειες ομογενών τους και αγοράζουν έναντι 20.000 ευρώ παιδιά ηλικίας 6,7,8 ετών. Γιατί τα αγοράζουν; Η ελληνική κοινωνία ποτέ δεν παραδέχτηκε επίσημα το κύκλωμα αγοραπωλησίας παιδιών για πορνεία και για εμπόριο οργάνων. Ειδικά το δεύτερο ήταν βωμολοχία στο στόμα τους Στην Ελλάδα να υπάρχει εμπόριο οργάνων; Ποτέ.

Από το 1992 όταν η Μαραγκοπούλου ξεστόμισε το εμπόριο οργάνων που γίνεται πήγαν να τη φάνε ..Χαλούσε το ίματζ των γιατρών (μάλλον των μεγαλογιατρών) που προσπαθούσαν να μεγαλουργήσουν στο χώρο των μεταμοσχεύσεων Τους χάλασε τον αγώνα της δωρεάς οργάνων. Χρόνια πολλά χρειάστηκαν να το ξεπεράσουν και ποτέ δεν το χώνεψαν. Επιβεβαίωναν τελικά του λόγου το αληθές. Ότι στην Ελλάδα γίνεται και παραγίνεται εμπόριο οργάνων. Στην Ελλάδα δρα εδώ και χρόνια κύκλωμα εκμετάλλευσης παιδιών. Και άστε να λένε΄ οι γονείς που συλλαμβάνονται ότι τα πωλούν για υιοθεσία σε συγγενείς για να ξοφλήσουν χρέη. Ποιος υιοθετεί παιδί 6 και 8 ετών; Κανένας. Αυτά τα παιδιά πάνε για πορνεία, στα σαλεμένα μυαλά των παιδόφιλων και για εμπόριο οργάνων. Μάλιστα κοινό μυστικό εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ότι τα μελαμψά παιδιά έχουν περισσότερες αντιστάσεις. Είναι πιο γερά, άρα τα οργανάκια τους μπορεί να κάνουν στους πιθανούς λήπτες. Αυτή είναι η αντίληψη. Και αφού υπάρχει ζήτηση οργάνων ανά την υφήλιο, ποιος ενδιαφέρεται για το δια ταύτα; Κανείς.

Για πρώτη φορά φαίνεται το ποτήρι να ξεχείλισε. Δεν είναι μια η φωνή, δεν είναι δύο οι φωνές. Πολλοί μιλάνε πια για το εμπόριο οργάνων και στην ελλαδίτσα μας που επιμελώς κάποιοι το καλύπτουν. Το καλοκαίρι έγινε συνέδριο στην Κρήτη από δικαστικούς συμμετείχαν καθηγητές πανεπιστημίων και εφέτης γνωστός ο…..όταν πήγε να μιλήσει για την εργασία του για το εμπόριο οργάνων δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει. Και όμως έχει να πει πολλά…..

Στο βούλευμα της εισαγγελίας Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Αλεξ που η δίκη θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου και ήδη κατηγορούμενοι είναι τα πέντε παιδιά, τα αλητάκια για την ελληνική κοινωνία της Βέροιας, που ήξερε αλλά δε μιλούσε, και θα φάνε αυτά την κάποια καμπάνα, υπάρχει ήδη μέσα ιατροδικαστική εξέταση της κυρίας ..Αναφέρει τι τραύματα θανάσιμα είχε ο Αλεξ, αναλυτικά στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Δηλαδή, ή το είδε το πτώμα και το εξέτασε και δεν μας το αποκάλυψε, ή έγραψε το σενάριό της και η αδέκαστη δικαιοσύνη θα το δεχτεί και θα αποφασίσει και το κυριότερο θα το βάλει στο αρχείο. Αφού η ιατροδικαστής έχει υπόμνημα για την κατάσταση του Αλεξ, του θύματος ρωτώ. Που είναι το θύμα; ποιος το έκρυψε;

3 comments:

Anonymous said...

Το εμπόριο οργάνων γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα θα εξαιρείται από ένα τέτοιο εμπόριο που διακινούνται τόσα χρήματα;

Anonymous said...

Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;

info press said...

@@@ nitsa

Τώρα τελευταία το κράτος μέσο του ΟΗΕ άρχισε μία καμπάνια ενάντια στο εμπόριο οργάνων, παιδιών κ.λ.π.
Το χρήμα είναι πολύ, οι ανάγκες για μεταμόσχευση μεγάλες και τα παιδιά είναι εύκολη λεία.
Όταν υπάρχουν αδίστακτοι γονείς σαν κι αυτούς των παιδιών και το κράτος αφήνει τη μάνα ελεύθερη, τι να πει κανείς.
Οι Εισαγγελείς και οι Ανακριτές της Ελλάδας, είναι άλλου πλανήτη.


@@@ tasos

Ο Μάρτης ποτέ δεν έλλειψε από τη Σαρακοστή στην Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών.