Wednesday 18 June 2008

Θέλει και τα... ΡΕΣΤΑ τώρα;

Ο πρώην Πρωθυπουργός τι επιζητάει;

Περισσότερη φήμη και δόξα; Γιατί παραμένει στη Βουλή;

Ξεχνάει ότι είναι αυτός που έβαλε την Ελλάδα σε ένα λούκι εθνικών δανείων για τον εκσυχρονισμό που δεν έγινε ποτέ;

Ξεχνάει ότι τα χρήματα του εθνικού κτηματολογίου έκαναν φτερά όπως ακριβώς χάθηκαν και τόσα άλλα χρήματα;

Αντιλαμβάνεται ο πρώην Πρωθυπουργός ότι για τις σπατάλες του δημόσιου χρήματος δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς κι ας έλεγε συνεχώς "πηγαίντε στον Εισαγγελέα";

Δηλαδή περίμενε το Λινό να "φυλακίσει" κάποια μέλη του υπουργικού του συμβουλίου ή κάποιον άλλο "καράβλαχο" (όπως λέει και η φίλη Στέλλα σε προηγούμενο άρθρο) παρατρεχάμενο;

Ο κ. Σημίτης παρέμεινε στη Βουλή για να κηδεμονεύει το Γιώργο Παπανδρέου.

Όλα τα προηγούμενα σκάνδαλα της θητείας του έπρεπε να παραμείνουν θαμμένα και ουαί κι αλλοίμονο αν ο Γιώργος τολμούσε να σπάσει τα δεσμά.


Γιώργο καλώς έπραξες.

Σπίτι τους όλοι αυτοί που αναπολούν τις Σιμητικές "δόξες".

Διώξε τη διαφθορά από το κόμμα σου.

Άσε τους MEGA_licious τύπου Οικονομέα και όποιου άλλου σαχλαμάρα Καμπουράκη, να βουρλίζονται.

Προχώρα μπροστά και τσάκισε τους τα μούτρα.

Ρέστα δεν υπάρχουν μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.

4 comments:

Anonymous said...

Οπως οι γέροι γονείς επεμβαίνουν στη ζωή των ενήλικων παιδιών τους, έτσι και οι πρωην πρωθυπουργοί δεν θέλουν να αφήσουν τα πόστα με τίποτα. Αυτά στην Ελλάδα συμβαίνουν. Και είναι μια ψυχολογική εξάρτηση από την εμπειρία της εξουσίας. Δεν εννοούν ουσιαστικά να αποχωρήσουν από το ρόλο. Εννοούν οτι υπάρχει και συνέχεια, και συμμετοχή και παρακολούθηση και παρέμβαση.
Στην περίπτωση Σημίτη, υπήρχε και το κίνητρο της συγκάλυψης των πεπραγμένων του. Οντως είναι έτσι.
Η πτώση του Πασοκ με αρχηγό το Γιωργάκη έβγαλε στη φόρα ότι σε περίοδο εξουσίας μπορούσε άνετα ο Σημιτάκος να συγκαλύψει. Εξω από την διακυβέρνηση το έργο της οκταετίας Σημίτη είναι ανοιχτό σε κάθε διερεύνηση. Ας έχει χάρη που οι παληκαράδες της Ν Δημοκρατίας πιστεύουν στην συνέχεια του κράτους. Ολα θα τα καθάριζαν, όλα θα τα ξεσκόνιζαν. Το ξεσκονόπανο ήταν ο βασικός μέτοχος. Η διαφθορά θα έφτανε στο τέλος της.
Τίποτα δεν πειράχτηκε τίποτα δεν ζωρίστηκε, τι είχες Γιάννη, τί είχα πάντα.

Στέλλα

info press said...

Το Info Press λέει στον κ. Σημίτη:
Genug, Enough, Basta, Assez, Αρκετά

Anonymous said...

Ματαιοπονείτε εαν πιστευετε παιδια ότι ο Γιωργος θα κάνει έργο.

Ενας ανθρωπος που βρέθηκε αρχηγός επειδή έχει το συγκεκριμένο επίθετο δεν σημαίνει οτι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ποιων περιστάσεων? Της εκκαθαρισης του κόμματος από την διαφθορά, της απαλλαγής από την αλαζωνία και του σύνδρομου εξάρτησης από την εξουσία.

Και να θέλει ο Γιωργάκης να καθαρίσει το κόμμα δεν το θέλουν πολλοί άλλοι. Γιατί απλά δεν θέλουν να πάνε σπίτι τους. Εχουν πάρει το κόμμα εργολαβία.
Την εργαλαβία έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο ο κόσμος μπορεί να τους την σπάσει. Να τους φτάσει στο 20% και έτσι να πάρουν απόφαση οι Κουλούρηδες ότι δεν έχει άλλο. Το παιχνίδι τελείωσε. Ας αφήσουν τις καρέκλες για κανένα νεώτερο με καμιά ιδέα καινούργια, με σωματικές και ψυχικές δυνάμεις για αλλαγή. Ολοι αυτοί εκεί μέσα είναι αδύνατον να αλλάξουν απλά με τις ενέργειες του αρχηγού.
Ο Βενιζέλος αν έβγαινε αρχηγός θα συνέχιζε τα πάντα στο ίδιο αλαζωνικό μοτίβο μια και του πάει και με το χαρακτήρα που έχει.
Το θετικό με την αρχηγία του Γιώργου πιστεύω είναι ότι θα φτάσει το ΠΑΣΟΚ τόσο χαμηλά που θα αναγκαστουν στην πορεία να φύγουν οι εξηντάρηδες και οι εβδομηντάρηδες καθώς ελπίδα εξουσίας δεν θα διαφαίνεται για αρκετά χρόνια στο μέλλον.

Anonymous said...

Είναι η ματαιοδοξία του ανθρώπου που δεν τους αφήνει να αποχωρήσουν. Εχω δει σε κάποιες περιπτώσεις οι εξηντάρηδες και οι εβδομηντάρηδες δεν θέλουν να παραιτηθούν από την διεκδίκηση. Δεν μπορούν να πάρουν τα πόδοα τους και θεωρούν οτι πρέπει να κρατάνε τον κόσμο όλο στα χέρια τους. Και δεν μ[πορεί βέβαια κανείς να τους πει να πεθάνουν πριν την ώρα τους. Ομως είναι θέμα μέτρου. Πρέπει κανείς να βρεί το μέτρο του σε κάθε ηλικία πριν οι άλλοι τον κράξουν ή προβούν σε βίαιες ενέργειες εναντίον τους. Τους πετάξουν κάτω με τη βία. Η ζωή είναι για όλους. Και κάθε ηλικία πρέπει να βρίσκει τα όρια της σε σχέση με τα δικαιώματα και τα προνομια που διεκδικεί