Tuesday 17 June 2008

Η Ιρλανδία είπε 53,4% ΟΧΙ στην ΕΕ

Η απόρριψη της Συνθήκης της Λισαβόνας έχει πέσει ως κεραυνός στις κεφαλές των ηγετών της ΕΕ, επειδή, η Συνθήκη τους δεν μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2009.

Οι Ιρλανδοί είπαν το ΟΧΙ, διότι φοβούνται εν μέρει την αύξηση των φόρων, αλλά κυρίως διότι δεν επιθυμούν την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ.

Η ΕΕ έχει καταντήσει ένωση των επιχειρήσεων και όχι των πολιτών.

Οι ντιρεκτίβες των Βρυξελλών ακολουθούν η μία την άλλη και οι πολίτες υποχρεώνονται να τις εφαρμόζουν.

Η έννοια "αυτόνομο κράτος" έχει εξαφανιστεί.

Οι Βρυξέλλες αποφάσισαν αυτό... οι Βρυξέλλες αποφάσισαν το άλλο...

Κι επειδή αυτοί οι λίγοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών αποφάσισαν, οι Ευρωπαίοι πρέπει να δεχτούν να εργάζονται 68 ώρες την εβδομάδα.

Ευρωπαίοι λόγω καλοκαιριού κι επειδή θα πάτε και για ψάρεμα να μην ξεχάσετε, πως οι Βρυξέλλες απαγορεύουν το ψάρεμα του κόκκινου τόνου.

Δεν μας παρατάτε βρε Βρυξέλλες με τις ντιρεκτίβες σας και τις μπούρδες σας;

Ευτυχώς που ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση με την Ιρλανδία, διότι η δική του θητεία στο Πρωθυπουργικό θώκο κρέμεται από μία κλωστούλα.
ΗΑΗΑΗΑ Gordon!!!

Ας προσέξουν λίγο οι ηγέτες των μελών χωρών κι ας αφουγγραστούν τους πολίτες, διότι οι εκλογές του 2009 θα γίνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο και όχι με το νέο νόμο της Συνθήκης της Λισαβόνας.

Αντιλαβού κ. Καραμανλή και λοιποί;

2 comments:

Anonymous said...

H σύγκρουση Παπανδρέου Σημίτη ενώ ανιμετωπίζεται ως εσωκομματική διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ, στην πράξη αγγιζει πολύ σοβαρά την ελληνική θέση στην εξέλιξη της ευρωπαικής ενωσης, Η γάτα ο Σημίτης βλέποντας τον κίνδυνο ενός ελληνικού ΟΧΙ σε δημοψηφισμα, προτιμάει το θέμα να γινει γαργάρα. Να προχωράει η πολιτική ζωη στα μουλωχτα. ο ελληνικός λαός να μην έχει λόγο, και όποια ευρώπη ας προκυψει. Αρκεί να είμαστε μέσα. Μικρή χώρα είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να έχουμε κανένα λόγο σε τίποτα. Ετσι ο Σημιτάκος είχε βάλει και το Γιωργάκη καιβγήκε υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ κι έγινε ρεζίλι λίγο πριν το δημοψήφισμα στην Κύπρο.

info press said...

@@@ anon

Ο "Σημιτάκος" είναι πονηρούλης. Αυτός δεν ήταν που έδωσε και το "δαχτυλίδι" για να τη πατήσει ο Γιώργης και να βγει λάδι ο ίδιος;
Έτσι όπως το λες, κανόνισε και το σχέδιο του άχρηστου Ανάν.
Δεν τους βγήκε όμως.
Αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιό λόγο ο Σημίτης παραμένει και στη Βουλή.
Κάποτε έλεγε ότι έχει κι άλλα πράγματα να κάνει.
Τι άλλο θέλει και δεν πάει σπίτι του;