Tuesday 6 October 2009

Porno Video - Αρχιφύλακας με Παιδική Πορνογραφία

Αρχιφύλακας στην Θεσσαλονίκη κατέβαζε υλικό παιδικής πορνογραφίας από το γραφείο του μέσα από την Διεύθυνση της Αστυνομίας.

Ο αρχιφύλακας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, αλλά επειδή ο δικηγόρος του δεν είχε διαβάσει την δικογραφία πήρε προθεσμία για σήμερα και αφέθηκε ελεύθερος.


Στο σπίτι του βρέθηκε επί πλέον υλικό και κατασχέθηκαν πολλά DVD.

Αντί να μοιράσουν την φωτογραφία του παντού, για να προστατέψουν τα παιδάκια... τον άφησαν ελεύθερο...

Να χαίρεστε και τον κ. Σωτήρη Χατζηγάκη τον οποίο εκλέξατε ξανά και που νομοθέτησε ότι ο Εισαγγελέας πρέπει να βγάζει ειδική διάταξη ώστε να δίνονται οι φωτογραφίες και τα ονόματα των παιδεραστών...

Φτου... μην σε ματιάξουμε Ελλάδα... ΕΔΕ κάνατε; Αχ κάντε μία...

Δείτε τα νεώτερα με το τι έγινε στο Δικαστήριο

6 comments:

katia said...

Ντροπή πια!Εξαιρετικοί και καλλιεργημένοι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν δουλειά και όλοι οι άρρωστοι τακτοποιημένοι και σε δουλειές που απαιτούν ήθος και κύρος...καιρός δεν είναι να κάνουμε κάτι οι υπόλοιποι και να αρχίσουμε να καθαρίζουμε τα χλωρά απ' τα ξερά?

info press said...

@@@ Φαίδρα


Εφόσον η παραβατική συμπεριφορά, ιδιαίτερα αυτή κατά των παιδιών, όχι μόνο δεν τιμωρείται και δεν απομονώνεται, αλλά με την συμπεριφορά τους οι συνδικαλιστές φαίνονται σαν να τους επικροτούν, η ΕΛΑΣ, θα βρίσκεται συνεχώς απολογούμενη και οι πολίτες απέναντι, όποιο κόμμα κι αν είναι στην εξουσία.

Έχουν υπάρξει και άλλοι σαν κι αυτόν οι οποίοι συγκαλύφθηκαν και παρέμειναν ελεύθεροι να συνεχίσουν την παράνομη δράση τους.

Την καλησπέρα μας Φαίδρα.

GIORGOS said...

Και μέσα απο τη διεύθυνση κιόλας!
Αυτό δεν είναι ενδεικτικό του πόσο έχουν αποθρασυνθεί αυτά τα τομάρια ώστε να μην έχουν την ανάγκη να κρυφτούν καν;
Εδώ θέλω να δω τη νέα κυβέρνηση τι στάση θα κρατήσει.

info press said...

@@@ GIORGOS



Ακριβώς Γιώργο.

Αν κάνουν μία έρυενα -που πιστεύω ότι θα γίνει πια διότι οι καταγγελίες είναι πολλές- σε όλους τους Η/Υ του Δημοσίου θα πιάσουν λαυράκια.

Δίνουμε λίγο χρόνο για να καταλάβουν τι γίνεται στα υπουργεία τους και εμείς τουλάχιστον θα στείλουμε προτάσεις.

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά μου...ε,άι σιχτίρι για πολλοστή φορά,αυτές τις μέρες ε,ε έλεος πιάαααααα!καλά λέει ο αγαπητός Γιώργος ότι έχουν πλέον από-θρασυνθεί εντελώς τα ζώα..άιντε πιάαααααααα όλοι οι ανώμαλοι...αλλά θα μου πείτε αφού είναι οι ίδιοι ανώμαλοι,π ως θα προστατέυσουν τον πολίτη από τους λογής-λογής ανώμαλους,που κυκλοφορούν ανενόχλητοι έξω;;..αυτό μου θύμισε κάτι που είχε πεί κάποτε ο αείμνηστος Μάνος Χατζιδάκις (ο αγαπημένος μου Μάνος) όπως εγώ τον αποκαλώ συχνά (ε,βλέπετε του έχω μια κάποια αδυναμία τι να κάνω;;)...'δεν κινδυνέυουμε από αυτούς που δεν μας μοιάζουν,κινδυνέυουμε περισσότερο από αυτούς που υποτίθεται ότι μας προστατέυουν από αυτούς που δε μας μοιάζουν',κινδυνέυουμε από αυτούς που μας περιφρουρούν'..περισσότερο....κ για άλλη μιά φορά,-'έυχομαι αγαπημένε μου Μάνο,να μην φρίτεις από κεί ψηλά που είσαι,τώρα βλέποντας πόσο φρικτά,επαληθέυονται τα όσα έλεγες...τότε...πόσες αλήθειες είχες πεί όσο ήσουν,εδώ αγαπημένε μου Μάνο..μα πόσες όμως...χαιρετώ παιδιά....

info press said...

@@@ Αθανασία


Έτσι όπως τα λες είναι Αθανασία.

Οι ανώμαλοι αυτοί άνθρωποι, έπρεπε να ήταν στην φυλακή και όχι έξω δήθεν να προστατεύουν εμάς.

Μας θύμισες και τον Μάνο Χατζιδάκι που θα μείνει για πάντα στην ιστορία.