Thursday 1 October 2009

Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε. - Παράταση στα Golden Boys

Μιά εβδομάδα πριν τις εκλογές η κυβέρνηση έδωσε παράταση στα εργασιακά των Golden Boys μέχρι τις 31-10-2011...

Δύο Διοικητικά Συμβούλια που δεν έχουν νόημα πλέον...


Τα χρυσά αγοράκια της Ν.Δ. πήραν παράταση... στο τίποτα...
Είναι η ίδια κυβέρνηση που θέλει να επανεκλεγεί για να πάρει επιπλέον σκληρά μέτρα... για να πληρώνουν οι φορολογούμενοι αυτά τα...


Έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα... ή ήταν τρελαμένοι από ανέκαθεν;

5 comments:

katia said...

...καλά όλα αυτά που λες και ενδιαφέροντα...για τον Γ.Παπανδρέου και την ομάδα του δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο?
Γιατί δεν μας θυμίζεις και τα σκάνδαλα του πασοκ? ενδιαφέρον θα είχε ένα θέμα με τίτλο τα σκάνδαλα των μεγάλων κομμάτων και να κάναμε μια σύγκριση μεταξύ των σκανδάλων της ΝΔ. και του ΠΑΣΟΚ.Θα βοηθούσε τους αναγνώστες σου να αποφασίσουν κιόλας..Φαίνεται πολύ μονόπλευρο και καθόλου μα καθόλου αντικειμενικό...εκτός αν υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ, οπότε πάω πάσο

info press said...

@@@ Φαίδρα



Το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ το κρίναμε άπειρες φορές σε αυτό το Blog και αν ψάξεις παλαιότερες αναρτήσεις θα τα βρεις.

Τα τελευταία 5,5 χρόνια κυβερνάει η Ν.Δ. και αυτή την διακυβέρνηση κρίνουμε.

Μιλάει για σκληρά μέτρα και υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και μιά εβδομάδα πριν τις εκλογές εκδίδουν αποφάσεις για μερικούς αργόσχολους έως το 2011;

Αν το έκανε ο Παπανδρέου θα άκουγε πολύ χειρότερα.

Συνήθως στις δικές μας εκλογές στο εξωτερικό, κρίνουμε την διακυβέρνηση που πέρασε, παρατηρήσαμε όμως ότι στην Ελλάδα πηγαίνουν πίσω στο 1940.

katia said...

....πιο εξωτερικό? από που μας έχετε έρθει?
από που να ψάξω τα παλιά άρθρα?
θέλω να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου, μη πάω και κάνω καμιά βλακεία την Κυριακή (αν και δεν το βλέπω να πάω καν)της ΝΔ τα' χω πρόσφατα. του ΠΑΣΟΚ θέλω λίγο να θυμηθώ γιατί όταν λέω ότι δεν ψηφίζω μ'αρχίζουν όλοι με τα της δημοκρατίας και ότι την πλήττω (μα σοβαρά εγώ την πλήττω τη δημοκρατία?) και θέλω να'χω εμπεριστατωμένη (σιγά μη γράφεται έτσι)άποψη να τους ρουμπώσω!

info press said...

@@@ Φαίδρα


Δεν έχουμε έρθει, ζούμε στο εξωτερικό, απόδημοι είμαστε που έχουμε γεννηθεί έξω και ασχολούμαστε με νομικά και από διαστροφή χώνουμε τη μύτη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Γράψαμε το πρώτο άρθρο στο Blog στις 8 Ιουνίου του 2008.

Μην αφήνεις κανέναν να σε επιρεάζει, αν δεν θέλεις να πας να ψηφίσεις είναι δικαίωμα σου και δεν θα έχεις καμμία κύρωση.

Η Δημοκρατία πλήτεται από τα λαμόγια της εξουσίας και όχι από τον πολίτη που δεν θα ψηφίσει, έτσι να πεις στους φίλους σου.

katia said...

και τι δεν θα'δινα να ζούσα στο εξωτερικό.(Εγώ πάλι δεν θα είχα τη διαστροφή να χώνω τη μύτη μου σε κανένα θέμα που να αφορά την ελλάδα).

Αυτό θα τους πω!