Tuesday 12 January 2010

Εμβόλιο H1N1 - Shock στα Ελληνικά ΜΜΕ

Σοκαρίστηκαν σήμερα, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα για τα του εμβολίου H1N1...
Αυτά που ανάφερε το info press για τις ενέργειες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου... από τις 21 Δεκεμβρίου 2009... επιτέλους αναφέρονται στα Ελληνικά ΜΜΕ...



Τι θα γινόμασταν... χωρίς τα Ελληνικά ΜΜΕ...

Θα περιμένουμε να δούμε... αν και πότε θα σοκαριστεί το ΚΕΕΛΠΝΟ... ή ο ΕΟΦ...

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria

22 comments:

Αθανασία said...

Καλησπέρα παιδιά...ε,εμ τι να κάνουμε είμαστε λίγο 'τα ζώα μου αργά'ε,συνιθισμένο φαινόμενο αυτό στο Ελλάντα!...ε,τι να κάνουμε αργούμε λίγο να πάρουμε μπρός,αλλά τελικά το κάνουμε έστω κ μετά πό μέρες...χαααααααααααααχαχαχαχαααααααχαχ!καλησπέρες...

info press said...

@@@ Αθανασία


Αχ Αθανασία, θα ξυπνήσει κάποτε αυτή η χώρα;

Την καλησπέρα μας και να είσαι καλά.

Anonymous said...

Διάβασα τα περί του εμβολίου στην "Ελευθεροτυπία".


Έπρεπε να δωθεί ένα βάρος στις καταγγελίες του δρ. Wodarg για τα πεπραγμένα του Albert Osterhaus, πράγμα που έγινε, αλλά με πολύ καθυστέρηση.

Τα συγχαρητήριά μου για τα πειστικά σχόλιά σου. Το infopress καλώς έπραξε και έφερε στο φως σημεία και τέρατα για την δράση του Doctor Thanatos.

Έπρεπε να είχαν ξυπνήσει προ πολλού τα ελληνικά ΜΜΕ, όμως αυτό έγινε κατόπιν εορτής....

Καλό βράδυ να έχεις.

info press said...

@@@ anon


Σήμερα ένας φίλος παρακολουθούσε τις ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές για να δει ποιές εταιρείες είναι οι χορηγοί τους.

Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν εκπλαγήκαμε, για την αποσιώπηση που έγινε στο θέμα του Εμβολίου H1N1.

Anonymous said...

Λογικό είναι, μιας και ο δρ. Osterhaus μας έπιασε στον ύπνο και επέβαλε γενικό "φίμωτρο" στα εγχώρια ΜΜΕ. Όλα αυτά κατόπιν κυβερνητικής εντολής!

Είδες λοιπόν, dear boy, πως ο "Δόκτωρ Θάνατος" βρίσκει διάφορους τρόπους για να ξεγελάσει τον κόσμο; Όμως εμείς δεν μασάμε και χάρη στην χείρα βοηθείας του καλού μας φίλου Wolfgang Wodarg αργά ή γρήγορα θα του χαλάσουμε τη "σούπα", φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία για την πολύχρονη αμαρτωλή δράση του. Στοιχεία που τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ δεν μπορούν να μεταδόσουν εξαιτίας της λογοκρισίας που τους επέβαλαν οι συνεργοί του Osterhaus στην ΠΟΥ.

Have a happy day!

info press said...

@@@ anon



Οι φαρμακοβιομηχανίες κόβουν τις (επίσημες και ανεπίσημες) χορηγίες στις διάφορες εκπομπές των ΜΜΕ.

Δεν χρειάζεται καμμία κυβερνητική εντολή.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Δίκιο έχεις, αλλά και οι κυβερνήσεις παίζουν κι αυτές κάποιο ρόλο στο κουκούλωμα. Δεν γίνεται οι πολυεθνικές να ενεργούν έτσι από μόνες τους, χρειάζονται μια χείρα βοηθείας από τις κυβερνήσεις για να κάνουν αυτό που λες. Απλά πράγματα.

Τη λογοκρισία στα ΜΜΕ την επιβάλλουν οι φαρμακοβιομηχανίες και προκειμένου να υπάρξει η απόλυτη σιωπή στον Τύπο το αρμόδιο υπουργείο που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των ΜΜΕ ενεργεί ως "εντολοδόχος" αυτών των εταιρειών.

info press said...

@@@ anon


Μάλλον δεν ξέρεις τίποτα από πολυεθνικές και το πως λειτουργούν.

Αν υποννοείς ότι ο Πεταλωτής τα πήρε από αυτούς, έχεις μεγάλο λάθος και δεν πρέπει να πετάς λάσπη, δίχως στοιχεία, διότι είναι συκοφαντία.

Αυτό που λες όμως μπορεί πολύ εύκολα να το τρίψεις στα μούτρα όλων των αντιπολιτευτικών κομμάτων, διότι αν και έχουν ασυλία παντού και σε όλα τα ζητήματα, δεν έχουν τολμήσει να πουν ούτε τις λέξεις γρίπη και εμβόλιο.

Που είναι ο κ. Τσίπρας ή η κ. Παπαρήγα;

Anonymous said...

Καταρχάς, δεν είναι στις προθέσεις μου να συκοφαντίσω την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Πρόκειται για εικασίες που σίγουρα δεν ευσταθούν.


Ο χρόνος είναι που θα δείξει κατά πόσον ο Albert Osterhaus και η συμμορία του θα συνεχίσουν να παίζουν το ίδιο βιολί σε βάρος της δημόσιας υγείας. Πιο επικίνδυνοι τσαρλατάνοι άπ'αυτούς δεν υπάρχουν.

Η μόνη μας ελπίδα είναι ο W. Wodarg να βάλει τον δαιμόνιο δρ. Osterhaus στο κλουβί και να τον πιέσει να μας εξηγήσει με απλά λόγια για ποιό λόγο πράττει αυτά τα εγκλήματα σε βάρος της δημόσιας υγείας. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε στο φως σκοτεινές πτυχές της πολύχρονης δράσης του "Δόκτωρ Θάνατος".

info press said...

@@@ anon


Εμείς επιμένουμε.

Γιατί ο κ. Τσίπρας ή κ. Παπαρήγα, δεν έχουν καν αναφερθεί στις λέξεις "γρίπη και εμβόλιο".

Anonymous said...

Αυτό, φίλε μου, δεν ξέρω για ποιόν λόγο οι δύο ηγέτες της Αριστεράς δεν είπαν κουβέντα για την ταμπακιέρα.

Προφανώς υπάρχει μια εξήγηση.

Όπως γνωρίζεις, όλα τα κόμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι χειραγωγημένα από τους συνεργάτες του Albert Osterhaus σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτός είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο λόγος που κανείς δεν λέει την πικρή αλήθεια στον κόσμο για τον ιό της νέας γρίπης και το εμβόλιο-"φαρμάκι".

Ευτυχώς που ο δρ. Wolfgang Wodarg και η επιστημονική του ομάδα κατάφεραν να σπάσουν το άβατο. Μακάρι να φτάσει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να χυθεί άπλετο φως στο πολύκροτο σκάνδαλο Osterhaus.

info press said...

@@@ anon


Πολύ περίεργη η σιωπή των Τσίπρα και Παπαρήγα και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε την εξήγηση που δίνουν οι ίδιοι και τα κόμματα τους για αυτή την σιωπή.

Anonymous said...

Σου έδωσα την απάντηση.

Το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ δεν λένε κουβέντα για την ταμπακιέρα διότι ισχύει ο νόμος της σιωπής που επέβαλαν ο "δόκτωρ θάνατος" και η συμμορία του.

Ακόμη κι αν ήθελαν να μιλήσουν δεν θα είχαν τα κότσια να το κάνουν διότι ο Albert Osterhaus έχει μάτια και αυτιά παντού. Όποιος τολμήσει να σπάσει το φίμωτρο θα θεωρείται υπόδικος και θα τιμωρείται με τις αυστηρότερες ποινές.

Αυτή η ιστορία με τον H1N1 και τον Albert Osterhaus μου θυμίζει ένα κόμικ με τους Blake και Mortimer του Βέλγου σκιτσογράφου Edgar-Pierre Jacobs με τον τίτλο "Η Συνομωσία Βορόνοφ" (La Machination Voronov) και που φέρει την υπογραφή των Yves Sente (σενάριο) και André Juillard (σκίτσα). Το κόμικ κυκλοφορεί και στα Ελληνικά από την ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ.

info press said...

@@@ anon


Δηλαδή ο τύπος αυτός τηλεφώνησε στον Τσίπρα και στην Παπαρήγα και τους επέβαλλε την σιωπή και αυτοί οι "ασυμβίβαστοι" ενδώσανε;

Καλά φίλε... το πιάσαμε το νόημα... μπουρδολόγοι και οι δύο...

Anonymous said...

Είδες λοιπόν πως ο Albert Osterhaus και η παρέα του έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα;

Αν διαβάσεις το συγκεκριμένο κόμικ με το δίδυμο Blake-Mortimer του Edgar-Pierre Jacobs σίγουρα θα έχεις επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί σ'όλες τις χώρες του κόσμου με τον ιό H1N1. Μόνο που το σενάριο των Sente και Juillard, αν και έχει αρκετές ομοιότητες με την υπόθεση Osterhaus, απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Την επόμενη φορά θα σου πρότεινα να αναρτήσεις ένα ειδικό αφιέρωμα στα βελγικά κόμικς, μιας και έχεις φίλους που ζουν στις Βρυξέλλες.

Το τελευταίο κόμικ των Blake και Mortimer έχει ως τίτλο "La Malédiction des trente deniers" (η κατάρα των τριάντα δηναρίων) και το όλο σκηνικό εκτυλίσσεται στην Ελλάδα. Το σενάριο υπογράφει ο Jean Van Hamme και τα σκίτσα οι René Sterne (ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 15 Νοεμβρίου του 2006), Chantal De Spiegeleer (στον πρώτο τόμο) και Aubin Frechon (στον δεύτερο). Ο πρώτος τόμος έχει ήδη κυκλοφορήσει στα γαλλικά ενώ ο δεύτερος είναι ακόμη στα σκαριά. Άγνωστο παραμένει εάν η "κατάρα των τριάντα δηναρίων" κυκλοφορήσει στην ελληνική γλώσσα από την ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ.


Passe un joyeux week-end.

info press said...

@@@ anon


Φίλε μου τίποτα δεν μειώνει τις ευθύνες της κ. Παπαρήγα και του κ. Τσίπρα που δήθεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες και στην πραγματικότητα είναι χειρότεροι από τα μεγάλα κόμματα.

Μακάρι να είχαμε ελεύθερο χρόνο να κοιτάξουμε και τα comics.

Καλό βράδυ και να είσαι καλά.

Anonymous said...

Όλα τα κόμματα το ίδιο πράγμα είναι - ούτε χειρότερα αλλά ούτε και καλύτερα.

Κανείς άπ'αυτούς τους πολιτικούς δεν αντιλαμβάνεται την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν στο πετσί τους χιλιάδες ασθενείς σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ειδικά στην πολύποθη Αϊτή.


Έμ, αν δεν υπήρχε ο Albert Osterhaus, δεν θα είχαμε όλα αυτά τα δυσάρεστα.

Καλή σου εβδομάδα.

info press said...

@@@ anon


Αυτοί είναι χειρότεροι, διότι βγαίνουν στους δρόμους, αναστατώνουν την Αθήνα σχεδόν σε καθημερινή βάση και προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται.

Στην πραγματικότητα όμως δεν τους νοιάζει το 7% ή το 3% που παίρνουν στις εκλογές, διότι αυτό επιδιώκουν, ίσα-ίσα για να κρατάνε τις θεσούλες τους και να είναι τακτοποιημένοι αυτοί μεταξύ τους.

Oscar υποκρισίας και αναλγησίας.

Επικίνδυνοι άνθρωποι, πολύ περισσότερο από τον βρωμογιατρό.

Αυτός τουλάχιστον δείχνει τους χορηγούς του.

Anonymous said...

Μόνο την Αθήνα;

Και η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Πάτρα... όλες τις μεγάλες πόλεις γενικώς!!!


Δεν πάνε στον κόρακα αυτά τα καθίκια για να ησυχάσουμε επιτέλους;


Πολύ περισσότερο όταν αυτοί οι άνθρωποι παίζουν καθημερινά με τα νεύρα μας, με αποτέλεσμα να γίνεται ο απόλυτος πανζουρλισμός.

Αλλά δεν βαριέσαι... καθημερινότητα είναι κι αυτή. Ξ ζωή συνεχίζεται με τους ρυθμούς της ρουτίνας.

Καλό σου μεσημέρι.

info press said...

@@@ anon


Σήμερα είδαν το "φως" για το Εμβόλιο H1N1 και άλλες εφημερίδες.

Να περνάς καλά.

Anonymous said...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9528878

Anonymous said...

Αυτό σημαίνει ότι τα ελληνικά ΜΜΕ αρχίζουν σιγά-σιγά να σπάνε την σιωπή τους.

Οι ενέργειες του δρ. Wodarg έπιασαν τόπο.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο Albert Osterhaus όταν δει τα εγχώρια media να γράφουν τις συστάσεις του στα παλιά τους τα παπούτσια. Άλλο ένα σενάριο για τα κόμικς αυτού του είδους, που θα το ζήλευε ο αιώνιος αντίπαλος των Blake και Mortimer, ο διαβόητος "συνταγματάρχης" Olrik!

Bonne fin de soirée.