Wednesday 27 January 2010

Απεργούν για την Τηλεοπτική Ιατροτρομοκρατία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απεργεί "ενάντια στη ολομέτωπη και αήθη επίθεση μερίδας Μ.Μ.Ε. και Δημοσιογράφων κατά του Ε.Σ.Υ. και του κύρους, της ηθικής και κοινωνικής αξίας των Ελλήνων γιατρών, μέσα από τηλεδίκες και πριν η δικαιοσύνη αποφανθεί".



Ο Σύλλογος κάλεσε τους γιατρούς σε "συλλογική αντίσταση ενάντια στις κακόβουλες επιθέσεις κατά του σώματος των Ελλήνων γιατρών και του Ε.Σ.Υ., στους σχεδιασμούς που κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις για ανατροπή δικαιωμάτων και διεκδικήσεων".

Για το "ιερό" φακελάκι ούτε λόγος να γίνεται... η ευαισθησία των ιατρών αρχίζει και τελειώνει στο ζήτημα του Νίκου Κακαουνάκη και στον γιατρό που αυτοκτόνησε στην υπόθεση του συζύγου της κ. Έβερτ...

Και μη χειρότερα... αφήνουν τους ασθενείς στην τύχη τους διότι ενοχλήθηκαν από τον τρόπο που λειτουργούν τα ΜΜΕ... διότι σύμφωνα με αυτούς πίσω από τις επιθέσεις κρύβονται η "ανατροπή των δικαιωμάτων τους και των διεκδικήσεων" τους...

8 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
info press said...

@@@ anon


Sorry, εκτός θέματος.

Καλό βράδυ και σε σένα.

Anonymous said...

Σεβαστή η απόψή σου, αλλά με τέτοια λογοκρισία σαν αυτή δεν μπορεί να γίνει δημόσια συζήτηση.


Have a nice day.

info press said...

@@@ anon


Το κάθε post είναι κάτι ξεχωριστό.

Εδώ είναι η απεργία των γιατρών και οι βλακώδεις δικαιολογίες τους για αυτήν.

Αυτό είναι το θέμα συζήτησης διότι αυτοί ανάφεραν τον Κακουνάκη και τον γιατρό που αυτοκτόνησε.

Το να φιλοσοφούμε σε άλλα άσχετα προς το post ζητήματα, δεν έχει νόημα διότι εμείς δεν έχουμε τον χρόνο για να ανταπεξέλθουμε.

Anonymous said...

The next time you delete a non-related comment, you must replace the word "removed" with the much funny term "censored".

Some bloggers use the term "censored" instead of "removed" because the term denotes a tougher policy for a post removal. Oh, you can also use "deleted" as a good alternative!

This post has been censored by a blog administrator.

Have fun!

info press said...

@@@ anon


Θεωρείς ότι είναι "σοφότερο" το comment moderation, από το να εξηγούμε γιατί σβήνεται ένα σχόλιο.

Τα λεγόμενα ως Comment deleted This post has been removed by a blog administrator, είναι τυποποιημένο του Blogger.

Τα παράπονα σου να τα μεταφέρεις εκεί και όχι σε εμάς.

Anonymous said...

Ξέρω τι έννοείς.

Δεν εννοώ comment moderation με την έννοια του όρου.

Το Blogger σβήνει τα άσχετα σχόλια εφαρμόζοντας διαφορετικές πολιτικές που ποικίλλουν ανά χώρα. Λογοκρισία (censoring) σημαίνει μια πιο αυστηρή πολιτική για το σβήσιμο ενός post.

Εαν πιστεύεις ότι το κακό παράγινε με τα άσχετα σχόλια, θα πρέπει υπό αυτές τις συνθήκες το σβήσιμό τους να γίνεται με αυστηρότερα κριτήρια.

Η ελευθερία έκφρασης είναι μεν αποδεκτή, αλλά θα πρέπει να τεθεί κάποιο όριο σε ό'τι αφορά τα σχόλια εκτός θέματος και ουσίας.

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι δική σου αρμοδιότητα ο καθορισμός της πολιτικής του Blogger, αλλά ούτε και δική μου. Αυτά είναι θέματα που αφορούν τους δημιουργούς της ιστοσελίδας.

Καλό βράδυ να έχεις.

info press said...

@@@ anon


Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φιλολογία, το άσχετο σχόλιο είναι άσχετο, όταν είναι εκτός του θέματος του κάθε post.

Καλό βράδυ.