Tuesday 19 January 2010

Haiti - Η Απόλυτη Φρίκη

6 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ναί,έχετε δίκιο... ότι κ να πεί,κανείς είναι λίγο είδα χτές κάποιες σκηνές από ένα ντοκυμανταίρ,ενός δημοσιογράφου της Νέτ που δε ξέρω πότε θα προβληθεί...χάααλια..τι τραβούν οι άμοιροι οι άνθρωποι...τι τραβούν...δεν τους αξίζει τέτοιο μαρτύριο...ε,δε τους αξίζει..κρίμα...ΓΙΑΤΙ???(αυτό το γιατί μας έφαγε,πιά...που απάντηση δε βρίσκει ποτέ....)χαιρετώ παιδιά...

GIORGOS said...

H σκηνή που είδα με τους μαυραγορίτες να πετάνε απο ψηλά στον κόσμο τρόφιμα(σε όποιον τους έδειχνε πιο πολλά λεφτά) και του ενός αστυνομικού που εμφανίστηκε για να επιβάλλει την τάξη για 15(!!!)λεπτά δεν είναι ξένη προς τα της Ελλάδας.
Απλώς εδώ δεν γκρεμίστηκαν όλα τα κτίρια..ακόμη!
Και μακριά απο εμάς φυσικά,μη παρεξηγηθώ ε;

info press said...

@@@ Αθανασία


Οι δικτάτορες και τα δάνεια από την Γαλλία τους έφεραν σε αυτή τη φτώχεια Αθανασία μου.

Οι Διεθνείς οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ και οι δακρύβρεχτες διεθνείς ΜΚΟ (στις οποίες έχουν διεισδύσει οι περισσότερες μυστικές υπηρεσίες από όλες τις χώρες), βάζουν τους επιδέσμους για να διατηρούνται οι δικτάτορες και τα δάνεια.

Ζητάμε συγγνώμη για την αργοπορία της απάντησης Αθανασία, κάνουμε κάποιες αλλαγές στο σπίτι μας και μπλέξαμε.

info press said...

@@@ GIORGOS


Καθένας για τον εαυτό του και το δικό του ιδιοτελές συμφέρον Γιώργο, ακριβώς όπως γίνεται και στην Ελλάδα, που μόνο τα κτίρια στέκονται όρθια ακόμα.

Η διαφθορά είναι στο ίδιο επίπεδο, αν σκεφτείς ότι δεν έφταιγε κανένας για την Ρικομέξ ή για τις φωτιές που χάθηκαν τόσες ζωές.

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά!ε,ντάξει μωρέ..στο σπίτι σας το διαδυκτιακό κάνετε αλλαγές ή στο σπίτι σας...ε,κ γώ κάνω 'ανακαίνηση'στο μπλογκόσπιτό μου τελευταία κ χω αφήσει κάπως τα ποστάκια μου...καλή ανακαίνηση παιδιά...καλησπέρες...

info press said...

@@@ Αθανασία



Στο κανονικό μας σπίτι Αθανασία.

Πήγαμε να φτιάξουμε και κάτι στο info press, αλλά δεν μας βγήκε λόγω έλλειψης χρόνου.

Καλό βράδυ να έχεις.