Saturday 23 January 2010

Αλέξης Γρηγορόπουλος - Κούγιας στην Μαμά του

Κατά την διάρκεια της εξέτασης της Τζίνας Τσαλικιάν, (μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου), ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ρώτησε την μάρτυρα:



Αλέξης Κούγιας: Πώς κρίνετε το γεγονός ότι ο γιος σας ήταν στα Εξάρχεια, έξω σε ένα πεζοδρόμιο;

Αυτή η ερώτηση και μόνο είναι αρκετή για να αντιληφθεί ο μέσος Έλληνας ότι ο Αλέξης Κούγιας, δεν έχει ανατρεπτικά στοιχεία για να υπερασπιστεί τον δολοφόνο του 15χρονου Αλέξη...

Προς γνώση και συμμόρφωση όλων... μην περπατάτε σε πεζοδρόμια στα Εξάρχεια... και αν στην περιοχή βρίσκεται ο δικηγόρος σας ή ο συμβολαιογράφος σας... νοικιάστε ένα ελικόπτερο... διότι μπορεί να βρεθεί ένας Κορκονέας και ένας Σαραλιώτης και να "προκύψει" το ίδιο "αποτέλεσμα"...

Πάντως είναι σίγουρο πως ο δολοφόνος δεν θα ζητήσει συγγνώμη διότι απλά "προέκυψε" και σας δολοφόνησε και θα συμβουλέψει την μάνα σας να "κάνει κουράγιο"...

2 comments:

GIORGOS said...

Αν αληθεύει αυτό που διάβασα ότι η πρόεδρος ρώτησε τη μητέρα αν ο Αλέξης είχε πολιτική άποψη,καταλαβαίνετε τη διάσταση του πράγματος.

Δημοκρατία κύριοι δικαστές.
Ας ρωτήσουμε και τους κατηγορούμενους και έπειτα τις αφεντιές σας την ίδια ερώτηση.

Αλλά ε χμ..σωστά!
Εσείς είστε άλλο.είστε οι στυλοβάτες της κοινωνίας και υπεράνω τοποθέτησης.

info press said...

@@@ GIORGOS



Αν ρώτησε για την πολιτική άποψη του Αλέξη, η πολιτική αγωγή έπρεπε να είχε ζητήσει την εξαίρεση της, από αυτό το Δικαστήριο.

Ιστορίες για αγρίους Γιώργο.

Μην περιμένεις πολλά και οι Δικαστές είναι μέλη της ασύδοτης κοινωνίας αυτής της χώρας και το 1/3 δεν γνωρίζει την νομοθεσία.

Και η στρατηγική του Κούγια είναι λάθος, διότι ο βρασμός ψυχής δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα σε αυτή την περίπτωση επειδή αυτοί γύρισαν πίσω ενάντια στις εντολές του Αρχηγείου.

Η πολιτική αγωγή πρέπει να "σφυροκοπάει" αυτό το γεγονός συνεχώς, για να μην "αναπνέει" ο Κούγιας και να νευριάζουν οι ακατονόμαστοι.

Και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν νεύρα πάνω από το κεφάλι τους.

Θα ηρεμήσουμε λίγο, την ημέρα που και η μαμά και η αδελφή ξεχωριστά θα καταθέσουν τις αγωγές για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν.

Ελπίζουμε να τα καταφέρει και η γιαγιά για να κάνει και αυτή το ίδιο, ώστε να τους μείνει ούτε σάλιο.