Wednesday 25 November 2009

Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές

Επιτέλους το ΚΕΕΛΠΝΟ το κατάλαβε.

Το εμβόλιο H1N1 για τα παιδιά, που δεν εμπεριέχει το ανοσοενισχυτικό, δεν είναι ασφαλές για τα παιδιά.



Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ ήδη έγιναν οι εισηγήσεις για αναστολή της εισαγωγής 3 εκατ. δόσεων του εμβολίου δίχως το ανοσοενισχυτικό.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου βρέθηκε στην μέση της κρίσης, με τα χέρια της δεμένα από τις αποφάσεις της κυβέρνησης Καραμανλή.

Εκείνο το οποίο λέει το info press είναι ότι δεν φωνάζαμε στους ιθύνοντες επειδή δεν μας αρέσει η αυταρχικότητα του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο τρόπος με τον οποίο προωθούσαν το εμβόλιο.

Πάντως θεωρούμε πως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είναι από τα πλέον ηθικά πρόσωπα που υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία και ήταν ζήτημα χρόνου η αλλαγή των εμβολίων.

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria... θα εκλπαγείτε με αυτά που αναφέρουν οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες για το εμβόλιο τους
...

3 comments:

Anonymous said...

Τελικά δεν είχες άδικο.

Όντως το πανδημικό εμβόλιο αποδείχτηκε ακατάλληλο για τα μικρά παιδιά. Όμως, τίποτε δεν πάει χαμένο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Μετά την σχετική ανακοίνωση του ΠΟΥ, η επιστημονική κοινότητα δεν δείχνει καθόλου απαθής και σκοπεύει να παρασκευάσει σύντομα ένα νέο εμβόλιο για την νέα γρίπη το οποίο θα είναι απολύτως ασφαλές για όλους και που θα παρέχει προστασία ακόμα και σε πιθανή μετάλλαξη του ιού H1N1.

Η μητέρα μου που είναι γιατρός μου είπε κάποτε ότι κάθε ασθένεια δεν μένει ποτέ αθεράπευτη. Αυτό ισχύει ειδικά στην περίπτωση της γρίπης Α.

info press said...

@@@ anon


Η κυβέρνηση Καραμανλή γνώριζε την διαφορά των εμβολίων σε σχέση με αυτό που αγοράζουν οι Αγγλόφωνες χώρες, αλλά έκανε πως δεν ήξερε.

Ας είναι καλά η έντιμη Μαριλίζα.

Την καλημέρα μας σε σένα και στην μαμά σου.

Anonymous said...

Το πανδημικό εμβόλιο για τη νέα γρίπη που παρασκεύασε η Novartis είναι απόλυτα ασφαλές, σε αντίθεση με το αντίστοιχο της GlaxoSmithKline που προκαλεί το σύνδρομο GPS.

Αυτό είναι τουλάχιστον ένα αισιόδοξο μύνημα που ίσως δώσει ένα τέλος στη πολύμηνη δυσπιστία που προκαλεί αμηχανία στους πολίτες και την διχογνωμία που υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα.

Ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι πολίτες να εισέρχονται κατά δεκάδες καθημερινά στα εμβολιαστικά κέντρα και τα νοσοκομεία για να εμβολιαστούν με το πανδημικό εμβόλιο της Novartis. Χωρίς φόβο και χωρίς άγχος.

Σκόπευα να εμβολιαστώ με το εποχικό εμβόλιο, αλλά τελικά η μητέρα μου με διαβεβαίωσε ότι το πανδημικό εμβόλιο της Novartis είναι τελικά το σωστό αντίδοτο. Άλλωστε η ίδια εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Novartis πριν από δυο εβδομάδες και δεν της παρουσιάστηκε καμία απολύτως παρενέργεια.

Το κυριότερο άπ'όλα είναι ότι το εμβόλιο της Novartis είναι εξίσου ασφαλές τόσο για τα παιδιά όσο για τους ενήλικες (συμπεριλαμβανόμενων και των έγκυων γυναικών).