Monday 23 November 2009

Εμβόλιο H1N1 - Δεν Εμπιστεύονται τα ΜΜΕ

Το 66,3% των Ελλήνων δεν θα κάνουν το εμβόλιο H1N1.

Το 65,2% των Ελλήνων δεν θα κάνουν το εμβόλιο H1N1 στα παιδιά τους.

Το δε 80,5% των Ελλήνων δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ για το θέμα της γρίπης.



Το τελευταίο ας το εμπαιδώσουν οι τηλεορασάδες που εργολαβικά πιπιλάνε ότι θα κάνουν το εμβόλιο...

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria... θα εκλπαγείτε με αυτά που αναφέρουν οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες για το εμβόλιο τους
...

Γράφημα από enet.gr

8 comments:

Anonymous said...

Υπάρχει πολύ μεγάλη δυσπιστία στον κόσμο τόσο γύρω από το πανδημικό εμβόλια όσο και για την ίδια την νόσο.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι η απερχόμενη κυβέρνηση είχε τα κότσια να συμμετάσχει σε σχέδιο διεθνούς συνομωσίας για την μείωση του πληθυσμού. Και όπως είπες κι εσύ, αυτοί δεν ήξεραν ούτε καν να δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Σάμπως νόμιζες ότι ήταν ΤΟΣΟ κουτοπόνηροι για να φτάσουν μέχρι τα όρια του παραλόγου;

Όσο για τον Τάκη Φωτόπουλο, αυτός εκφράζει τις απόψεις του όπως κάθε δημοσιογράφος. Άν διαβάσεις το άρθρο της "σαββατιάτικης" Ελευθεροτυπίας, θα διαπιστώσεις ότι ο Φωτόπουλος δεν συμμερίζεται τα περί διεθνούς συνομωσίας.

Ο λόγος για τον οποίο ο αρθογράφος της εφημερίδας αποδίδει τον συστημικό χαρακτήρα του ιού της νέας γρίπης εστιάζεται σε 3 άξονες:

* Η γένεση της νέας γρίπης έχει δειχτεί ότι οφείλεται βασικά στο εντατικό αγροτικό σύστημα, στο οποίο έχει οδηγήσει η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Οπως συμπεραίνει ειδική μελέτη, η εντατική κτηνοτροφία είναι στην καρδιά της σημερινής «πανδημίας». Ιδιαίτερα, όταν άλλη μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου επιβεβαίωσε πριν από λίγους μήνες την ύπαρξη συνδετικού κρίκου μεταξύ χοίρων και του ανθρώπινου ιού της γρίπης. Οι συνθήκες που δημιούργησε η εντατική κτηνοτροφία σήμαιναν, για παράδειγμα, ότι ενώ το 1965 υπήρχαν 53 εκατ. χοίρων σε πάνω από 1 εκατ. αμερικανικές φάρμες, σήμερα κυριολεκτικά πνίγονται στα «κλουβιά» των 65.000 αγροεπιχειρήσεων 65 εκατ. χοίροι, με αδυνατισμένα ανοσοποιητικά συστήματα5 -σε μία από τις οποίες, τη Smithfields (η οποία «τυχαίνει» να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγός χοιρινού κρέατος στον κόσμο και διαβόητη για τις οικολογικές παραβάσεις της), ξεκίνησε η γρίπη στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ.

* Η εξάπλωση της γρίπης έχει απόλυτη σχέση με τα συμφέροντα της τουριστικής βιομηχανίας και των αεροπορικών εταιρειών. Ετσι, ενώ τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης εμφανίστηκαν στο Μεξικό τον Φεβρουάριο, πέρασαν δύο μήνες πριν η μεξικανική ελίτ τα ανακοινώσει στον ΠΟΥ, για να μη ζημιωθεί η τουριστική της βιομηχανία. Αλλά και όταν τα ανακοίνωσε, δεν ελήφθη κανένα μέτρο περιορισμού ή και διακοπής των πτήσεων στις πληγείσες περιοχές, για να μη θιχτούν τα συμφέροντα του τουριστικού κλάδου και των αερομεταφορέων, ενώ η Κύπρια επίτροπος Υγείας της Ε.Ε. αποδοκιμάστηκε από την υπόλοιπη Κομισιόν όταν τόλμησε να αναφέρει κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν, η μέσα σε 12 μέρες εξάπλωση της γρίπης σε άλλες τόσες χώρες και σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν χώρα στον κόσμο που δεν έχει πληγεί.

* Η αντιμετώπιση της γρίπης γίνεται με τρόπο που προωθεί άμεσα τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών. Ετσι, ακόμη και στο στάδιο αυτό του πρώτου κύματος και των ήπιων συμπτωμάτων, τα μεν προληπτικά μέτρα (πέρα από τα εμβόλια) αγνοούνται6, τα δε υπόλοιπα μέτρα (εμβόλια, αντιιικά φάρμακα κ.λπ.) χορηγούνται αφειδώς, χωρίς οι ιατρικές υπηρεσίες να περιμένουν καν την τυχόν επιδείνωση της κατάστασης από την εμφάνιση νέου κύματος με ένα μεταλλαγμένο ιό, που πράγματι θα έκανε αναγκαία την άμεση μαζική χρήση τους.

info press said...

@@@ anon



Μα αυτή είναι η γρίπη των χοίρων που μετονόμασε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε H1N1 διότι της το επέβαλλαν τα συμφέροντα των αγροτών της, τους οποίους χρυσοπληρώνει με δημόσιο χρήμα.

Δεν λέει κάτι καινούργιο για αυτό το ζήτημα ο Φωτόπουλος.

Anonymous said...

Πριν από λίγα λεπτά διάβασα ένα post που ανάρτησες για την φονική αρρώστια που μιλάει για διεθνή συνομωσία σε βάρος της Ουκρανίας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Το παιδί που ανάρτησε ένα σχόλιο για το παραπάνω θέμα μπορεί πιθανόν να γνώριζε κάτι γύρω άπ' αυτό το θέμα και μ'αυτό τον τρόπο ήθελε να μας προετοιμάσει για τα χειρότερα.

ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ILLUMINATI ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!

info press said...

@@@ anon


1. Δεν πρόκειται για φονική αρρώστια.

Το παιδί που πέθανε υπόφερε από φυματίωση.

2. Αν εξαφανιστεί κάθε ίχνος ζωής από τον πλανήτη, σημαίνει ότι θα πεθάνουν και αυτοί που προκαλούν τον ιό, επομένως είναι η πιο ηλίθια άποψη που έχουμε ακούσει.

3. Τις μαλακίες που λέει ας τις πάει αλλού.

Τα δικά μας μάτια είναι ανοιχτά στην πραγματικότητα.

http://infopress-gr.blogspot.com/2009/11/h1n1_6465.html

Anonymous said...

Δεν νομίζω να είναι έτσι.

Αυτοί που δημιούργησαν τον ιό θα είχαν φροντίσει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να βγουν σώοι από τον όλεθρο. Και ασφαλώς θα είχαν βρει και το μέσο με το οποίο θα μπορούσαν να διαφύγουν ατιμώρητοι στο διάστημα, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο της NASA εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανόμενου κι ενός εκτοξευτή πυρηνικών πυραύλων με το οποίο θα μπορούσαν να ανατινάξουν τον πλανήτη στον αέρα εξ αποστάσεως!

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας που βλέπει καθημερινά το φως της δημοσιότητας μέσω του YouTube και του Daily Motion.

Ορίστε ένα μικρό δείγμα αυτού του σεναρίου που αναρτήθηκε στο YouTube από τον δημιουργό του Tom Miller και που ακούει στον εύγλωττο τίτλο "Missile Hitting Earth".

http://www.youtube.com/watch?v=-Xra9KznK8I

info press said...

@@@ anon


Καλά εντάξει θα πάνε στο διάστημα και θα σωθούν από όλα.

Τι νόημα έχει αυτό;

Αν μπορούσαν να κάνουν αυτό που λες και να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα, τι διάολο θέλουν τον ιό;

Ας μας τινάξουν βρε παιδιά, ζήστε την ζωή σας τουλάχιστον πριν το μεγαλο "κακό".

Θα μας τρελάνετε...

Anonymous said...

Μην είσαι και τόσο ανόητος, δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτά δεν είναι παρά μόνο σενάρια επιστημονικής τρέλας που μόνο οι πάσης φύσεως συνομωσιολόγοι μπορούν να φανταστούν. Γι'αυτό τον λόγο επιστρατεύονται το YouTube, το Daily Motion και τα διάφορα δημοφιλή sites στο internet, όπως το Twitter, το Delicious και το Face Book προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο κοσμάκης και για να πουλήσουν οι Illuminati την πραμάτειά τους, που δεν είναι τίποτε άλλο από τον τρόμο και τον θάνατο.

Καλό θα ήταν να μην πιστεύουμε τις ανοησίες που λένε οι κάθε λογής κομπογιαννίτες δημοσιοκάφροι που μπαινοβγαίνουν κάθε βράδι στα τρομο-κανάλια και να εμπιστευόμαστε τον προσωπικό μας γιατρό. Αυτός και μόνο αυτός θα μας πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε προκειμένου ν' αποφύγουμε την έκθεσή μας στον ιό.

info press said...

@@@ anon


Δεν ξέρουμε αν είσαι το ίδιο πρόσωπο που έγραψε και το προηγούμενο σχόλιο, αλλά αν είσαι δεν πας καλά.

Μιλάμε για την μη εμπιστοσύνη των πολιτών στα ΜΜΕ και ξαφνικά έρχεται ένας Tom Miller, που ψάχνει για δουλειά και τον ανήγαγε σε κάτι που δεν είναι.

Effects κάνει ο τύπος, δεν το παίζει Illuminati.

Από εδώ και στο εξής τα εκτός θέματος σχόλια θα σβήνονται από όλα τα posts.