Saturday 7 November 2009

Εμβόλιο H1N1 - Το Αρνούνται Γιατροί & Νοσηλευτές

Γιατροί και νοσηλευτές αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο σε ποσοστό που ανέρχεται στο 70%.
Το info press έχει αναφερθεί στις ομάδες που δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.


Αν χρειάζεστε βοήθεια με κάποιον ασθενή που έχει ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στα τηλέφωνα: 210 5212054 και 210 5222339.

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλιο H1N1 - Δεν Εμπιστεύονται τα ΜΜΕ
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria και θα εκπλαγείτε με τις οδηγίες των εταιρειών για τους χρήστες των εμβολίων
.

12 comments:

Anonymous said...

Το σχόλιο αυτό περιέχει αρκετές ενδιαφέρουσες επισημάνσεις και αναφορές γύρω από την πανδημία και το πανδημικό εμβόλιο που είναι σωστές και στις οποίες υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Το βασικό μέλημα του καθενός είναι να συμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό και από κεί και ύστερα να αποφασίσει και να κρίνει μόνος ποιές είναι οι σωστές ενέργειες που απαιτούνται να παρθούν προκειμένου να προφυλαχθεί ο ίδιος και να προφυλάξει ταυτοχρόνως την οικογένειά του από την ασθένεια.

Θαρρώ ότι έχεις ακούσει πρόσφατα στα ιδιωτικά ΜΜΕ και την κρατική τηλεόραση για την διαμάχη που ξέσπασε γύρω από το πανδημικό εμβόλιο ανάμεσα στην πρόεδρο της Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης Dr. Ελένη Γιαμαρέλλου και τον πρόεδρο των φαρμακοποιών Κώστα Λουράντο. Θεωρώ ότι πολύ καλά έκανες και έθεσες το θέμα επί τάπητος προς συζήτηση.

Το ερώτημα που ετίθεται είναι τι θα γίνει από δω και πέρα με την πανδημία και το σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ, με δεδομένο ότι ο κοσμάκης τα έχει χάσει ύστερα άπ' αυτόν τον άγριο καυγά και δεν ξέρει τελικά ποιούς να ακούσει και σε ποιούς ν' απευθυνθεί. Θα ήθελα λοιπόν την προσωπική σου γνώμη γι'αυτό το καυτό θέμα που, κακά τα ψέματα, θα απασχολήσει την εγχώρια και την διεθνή επικαιρότητα για αρκετό καιρό ακόμα.

info press said...

@@@ anon


Δεν είδαμε την διαμάχη μετααξύ των δύο, απλά μάθαμε ότι ο Κώστας Λουράντος δεν θα κάνει το εμβόλιο.

Πρώτον όλοι οι πολίτες πρέπει να συζητήσουν με τον γιατρό τους.

Έχουμε γιατρό στην οικογένεια που δεν ζει στην Ελλάδα και "διέταξε" ότι η γιαγιά μας που είναι 80 ετών δεν χρειάζεται να το κάνει, δεδομένου ότι δεν θα πάει σε κλειστούς χώρους.

Επίσης είπε ότι το ξαδελφάκι μας που έχει αλεργία στα αυγά δεν πρέπει να το κάνει.

Για το ζήτημα των αυγών, πρέπει να ενημερώσει το κράτος, όπως γίνεται και στο εξωτερικό.

Το εμβόλιο δεν έχει εξεταστεί για το Σύνδρομο Guillain-Barré (GBS), που μπορεί να φέρει γενική παράλυση ή ακόμα και θάνατο σε κάποιους πολίτες που είναι απόλυτα υγειείς σήμερα, όπως έγινε το 1976.

Τα σχολεία είναι ο δικός μας γνώμονας για την κατάσταση που επικρατεί.

Στην Αμερική, παραμένουν ανοικτά δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.

Αν αρχίσουν και κλείνουν το ένα μετά το άλλο, μάλλον θα σκεφτούμε πως και πόσο να δείρουμε τον συγγενή μας γιατρό. LOL.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Άνθρωποι σαν εμένα που έχουν τουλάχιστον έναν γονέα που είναι γιατρός θα πρέπει τουλάχιστον νοιώθουν τον εαυτούλη πολύ τυχερό.

Η μητέρα μου που είναι παθολογοανατόμος εργάζεται στο Παίδων "Αγία Σοφία" και μετέχει τακτικά στις συνεδριάσεις του Δ/Σ του νοσοκομείου για το θέμα της πανδημίας. Μέχρι στιγμής στο "Αγία Σοφία" δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα της νόσου στους ασθενείς και το προσωπικό.

Άλλωστε η ίδια έχει περάσει αρκετές πανδημίες στο παρελθόν (συμπεριλαμβανόμενης και της γρίπης του Hong Kong το 1976) και είναι θέμα τύχης που κατάφερε να επιζήσει!

info press said...

@@@ anon


Πολύ ευχάριστο το γεγονός για το παιδικό νοσοκομείο.

Φαντάζομαι ότι θα επιζήσουμε της πανδημίας διότι μας περιμένει στην γωνία το 2012... LOL...

Anonymous said...

Oops! σε τσάκωσα, πονηρούλη!

Μπορεί εσύ να μου απαγόρευσες να γράψω κινδυνολογικά σχόλια, όμως εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να σε αφήσω να καταστροφολογήσεις μ' αυτό τον τρόπο (lol).

Μιας και μίλησες για το 2012, θέλω να είμαι απολύτως σαφής:

1. Όλα αυτά που γράφονται για τα έτη 2012, 2036 και 2064 είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η πιθανότητα να συγκρουστεί η Γη με μετεωρίτες όπως ο Apofis και ο Nabiru είναι απειροελάχιστη.

2. Ο μύθος περί Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, συνωμοσίας των Illuminati με διάφορα τεχνάσματα όπως για παράδειγμα η πανδημία του ιού H1N1, του τέλους του κόσμου, της ανατίναξης του πλανήτη με πυρηνικά κλπ, έχει παρασύρει πολλούς χρήστες του Internet να "ανεβάσουν" σε διάφορα websites (με το YouTube να κρατάει τα σκήπτρα) πολλά βιντεάκια με αυτό το θέμα.

Όπως είναι φυσικό, η υστερία αυτή με την γρίπη των χοίρων δεν πέρασε απαρατήρητη. Στην καλλιέργεια αυτού του πρωτοφανούς κλίματος πόλωσης συνέβαλε και μια μεμονωμένη χούφτα άπληστων ΜΜΕ.

Είμαι πεπεισμένος ότι αργά η γρήγορα θα βρεθεί το σωστό αντίδοτο στην νόσο χωρίς τις προαναφερθείσες παρενέργειες που προκαλούν το σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ και ότι η τρομερή ασθένεια θα μπορεί να θεραπευτεί πιο εύκολα από ποτέ. Βασική προϋπόθεση είναι το πανδημικό αντίδοτο να παρασκευαστεί από έμπειρους και σοβαρούς επιστήμονες και όχι από άπληστους τσαρλατάνους που ποντάρουν στην τρομοκράτηση των πολιτών προκειμένου να κερδοσκοπήσουν ασύστολα σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Αποδείχθηκε δε στην πράξη ότι υπήρχε και θα υπάρχει πάντα ένα αντίδοτο για τις περισσότερες ασθένειες όπως η νόσος των χοίρων.

info press said...

@@@ anon



Ο λόγος που αναφερθήκαμε στο 2012 είναι η υπερβολική σημασία που δόθηκε σε μιά απλά ανακοίνωση της NASA.

Πράγματι στο YouTube υπάρχουν αρκετά videos για το τέλος του 5 ήλιου και του κόσμου σύμφωνα με τους Maya, αλλά ευτυχώς δεν γίνονται πιστευτά απότο ευρύ κοινό.

http://www.noaanews.noaa.gov/stories2009/20090508_solarstorm.html

http://www.swpc.noaa.gov/

Θα υπήρχαν άλλου είδους προετιμασίες από την κυβέρνηση του Barack Obama και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα στεναχωριόταν για το έλλειμα.

Τα MEDIA είναι γενικώς άθλια και αν υπήρχε δόση αλήθειας θα είχαν ήδη αρχίσει την καταστροφολογία τους.

Ο φόβος του θανάτου φέρνει πολλά κέρδη στα θρησκεύματα αλλά και στα MEDIA.

Σήμερα θα ανεβάσουμε ένα θέμα για το 2012.

Την καλημέρα μας και να είσαι καλά.

Anonymous said...

Καλό το post για το 2012, δεν λέω, αλλά εξίσου σπαρταριστό είναι το σχόλιο που ανάρτησες στο blog σου και το οποίο αναφέρεται στην ξαφνική παραίτηση του "ανταγωνιστικούλη" από την θέση του προέδρου της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Μάλιστα λέγεται ότι ο αρμόδιος υπουργός την έκανε αποδεκτή και ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι η κρατική ραδιοτηλεόραση είναι ακέφαλη μέχρις ότου βρεθεί μια εξέχουσα προσωπικότητα με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο το πολιτικού ρεπορτάζ το οποίο θα καλύψει αυτό το κενό που αφήνει με την αιφνίδια παραίτησή του από την προεδρία της ΕΡΤ ο κ. Παναγόπουλος.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά ακούστηκαν για τον κ. Παναγόπουλο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΕΡΤ πριν από αρκετά χρόνια. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορούν για άκρατο πλουτισμό....

info press said...

@@@ anon


Μα σε ένα μήνα έγιναν όλα τα στραβά στην ΕΡΤ;

Ξέρεις πόσο εκνευριζόμαστε όταν υποτιμάνε την νοημοσύνη μας σε τέτοιο βαθμό;

Κοιτάξαμε το πρόγραμμα των ψηφιακών καναλιών και πάθαμε πλάκα με την ποσότητα των φιλμς από το Ιράν, σαν να υπάρχει διακρατική συμφωνία.

Να βάλει μιά τάξη ο Γιώργος, να δει μιά άσπρη ημέρα αυτή η χώρα.

Καλό απόγευμα να έχεις.

Anonymous said...

Με άλλα λόγια, εννοείς ότι η καρατόμηση του "ανταγωνιστικούλη" έγινε κατόπιν κυβερνητικής εντολής. Προφανώς η κυβέρνηση ήθελε να βάλει κάποια τάξη στα οικονομικά της ΕΡΤ κόβοντας τα παχυλά μπόνους που έπαιρναν στελέχη ορισμένων ΔΕΚΟ επί κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή. Κι ασφαλώς ο κ. Παναγόπουλος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Δεν είναι μόνο τα documentaires για το Ιράν και το σκάνδαλο της Eurovision που στάθηκαν η αιτία η οποία οδήγησε τον κ. Παναγόπουλο σε παραίτηση. Υπάρχουν και άλλα γεγονότα τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην όλη υπόθεση και για τα οποία θα μου ήταν πολύ δύσκολο να τα θέσω επί τάπητος για συζήτηση σ'αυτό το blog.

Τέλος, σε ό'τι αφορά την πολύμηνη απεργία διαρκείας των λιμενεργατών, οι εξελίξεις φαίνεται ότι παίρνουν άλλη τροπή, δεδομένου ότι το δικαστήριο στο οποίο εκδικάζεται η αίτηση της λήψης νομικών και ασφαλιστικών μέτρων πολλών θιγόμενων κλάδων που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική θα λάβει την τελική απόφαση η οποία θα λειτουργήσει ως καταλύτης για το μέλλον των κινητοποιήσεων της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών.

Ενδεικτικό της φορτισμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί στο πρώτο λιμάνι της χώρας είναι και οι πληροφορίες που διέρρευσαν σε ορισμένα ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο Τρίτη επισήμως τα καθήκοντά του, αναμένεται να στείλει τελεσίγραφο 24 ωρών στους απεργούς για τον άμεσο τερματισμό των κινητοποιήσεων: ανοιχτά λιμάνια για να υπάρξει συνέχεια του διαλόγου ή πολιτική επιστράτευση. Όλα αυτά σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος των δύο συνδικαλιστικών ενώσεων του κλάδου!

info press said...

@@@ anon


Θεωρούμε πως οι λιμενεργάτες το παράκαναν και έπρεπε να έχουν σταματήσει.

Μάθαμε ότι ζήτησαν αναβολή και πολύ καλά σωστά το Δικαστήριο δεν δέχθηκε το αίτημα.

Ο Ανωμερίτης πολύ καλά θα κάνει να τους τρίξει τα δόντια διότι οι επιχειρήσεις καταστρέφονται οικονομικά και αν συνεχιστεί θα έχει επιπτώσεις στους εργαζόμενους.


Όσον αφορά τον Παναγόπουλο, έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την επομένη των εκλογών, όπως και όλοι αυτοί που είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι σε άλλους οργανισμούς.

Το να στέλνει επιστολή "παραιτούμαι επειδή δεν απαντάτε στις δύο επιστολές μου" είναι φαιδρό.

Επί θητείας Παναγόπουλου και κρίνοντας από τις αηδίες της Eurovision, φανταζόμαστε ότι τα εκατομμύρια είχαν καταντήσει ρέστα από ταβέρνα και κανείς κυβερνητικός δεν του αντιμιλούσε.

Αν είναι δύσκολο να τεθούν επί τάπητος άλλα θέματα, δεχόμαστε ακόμα και ανώνυμα email και ποτέ δεν δίνουμε δημόσια το όνομα αυτών που μας πληροφορούνκαι το έχουμε αποδείξει με πολλά θέματα.

Μάθαμε και καινούργιο ιδιωματισμό, είχαμε ξανακούσει το "επί τάπητος" αλλά δεν το είχαμε καταλάβει καλά και σε ευχαριστούμε.

Να είσαι καλά.

Anonymous said...

Ευχόμεθα όλοι να βρεθεί μια λύση στο θέμα των λιμανιών που να ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ανασάνει επιτέλους η αγορά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Η πολιτική επιστράτευση δεν είναι λύση.

Το να ντύνεις de facto στα "χακί" έναν κλάδο που απεργεί προκειμένου να υπερασπιστεί τα κεκτημένα πολλών δεκαετιών επιβάλλοντας στρατιωτικό νόμο στα λιμάνια συνιστά κατάφορη καταπάτηση κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Οι λιμενεργάτες εργαζόμενοι είναι κι αυτοί. Μάλιστα οι πρόεδροι της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών κ.κ. Γεωργακόπουλος και Νουχουτίδης με δηλώσεις τους συμμερίστηκαν την αγωνία των συναδέλφων τους που θίγονται από την απεργία τους και ζήτησαν την κατανόηση του κόσμου για τα προβλήματα που ενδεχομένως θα δημιουργήσει η παρουσία των Κινεζων στο λιμάνι του Πειραιά. Τόνισαν δε ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να προκαλέσουν όλη αυτή την ταλαιπωρία στον εμπορικό κόσμο (ιδού άλλωστε και ο λόγος για τον οποίον ζήτησαν δημόσια συγγνώμη από τους πολίτες για τα όποια προβλήματα προέκυψαν από τον δίκαιο αγώνα τους), επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για την πολύμηνη απεργία τους στην προκλητική αδιαλλαξία των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τις οποίες κατηγόρησαν για μεροληψία, αδιαφορία και αυταρχισμό.

info press said...

@@@ anon


Λίγοι άνθρωποι στο λιμάνι εκβιάζουν όλη την χώρα.

Δεν έχουμε ακουστά τα πρόσωπα που λες, όμως η συγνώμη τους δεν βοηθάει κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Τα προηγούμενα χρόνια όταν οι κυβερνήσεις πήγαιναν στα Δικαστήρια, οι Δικαστές πάνταν έκριναν την απεργία παράνομη, διότι αλλοιώς θα έπαιρναν μετάθεση σε κάποιο βουνό.

Αυτή τη φορά δεν έκανε την αίτηση το κράτος, διότι ο Παπανδρέου δεν συμφωνεί με αυτές τις λογικές.

Αντί οι λιμενεργάτες να εκτιμήσουν αυτή την συμπεριφορά του, συνεχίζουν.

Η Δικαστική απόφαση θα είναι ότι πρόκειται για παράνομη και καταχρηστική απεργία, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο και είναι βλακώδης ο τρόπος που γίνονται τα Ασφαλιστικά Μέτρα στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος όμως δεν φταίει για την συμφωνία που υπέγραψε ο Καραμανλής με την Κίνα και δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη συμφωνία.

Την καλημέρα μας.