Friday 8 May 2009

Νίκος Δένδιας - Άλλαξα τον Κουκουλονόμο μου

Το μοναδικό καλό που βγήκε από το κουκουλονομοσχέδιο ήταν το γεγονός ότι οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δεν θα μπορούν να βγουν από τη φυλακή όταν έχουν εκτίσει τα 3/5 της ποινής, όπως επιθυμούσε ο κ. Δένδιας!!!

Βέβαια ο κ. Δένδιας ήθελε να βγαίνουν από τη φυλακή οι μεγαλέμποροι, αλλά μετά από πιέσεις που δέχθηκε το απέσυρε.

Απέσυρε επίσης και τη διάταξη που στερούσε από "κουκουλοφόρους" που συνελλήφθησαν τη δυνατότητα μετατροπής της ποινής τους σε χρηματική ή τη δυνατότητα αναστολής.


Ακόμα και το ΛΑΟΣ είπε ότι ήταν πολύ αυστηρή η διάταξη.

Επίσης αποδέχθηκε και την ένσταση του κ. Τζάκρη του ΠΑΣΟΚ και άλλαξε την παράγραφο για τις επιθέσεις με κουκούλα που προέβλεπε για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και το έκανε συγκεκριμένο ότι οι αυστηρές ποινές θα επιβάλλονται μόνο για τις περιπτώσεις αστυνομικών, πυροσβεστών και υπαλλήλων του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Δένδιας, έφτιαξε το νομοσχέδιο τόσο αυστηρό, που αναγκαστικά απέσυρε ή άλλαξε κάποιες διατάξεις, για να μας δείξει πόσο δημοκρατικός ανήρ είναι.

Ο κ. Δένδιας ήθελε να πατάξει τους Ku Klux Klan ή τους ναζιστές της Γερμανίας μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και διέγραψε το μύνημα του Προέδρου της Δημοκρατίας!!!

Σε καμμία περίπτωση δεν λέμε ότι τα σπασίματα και οι καταστροφές ήταν ok, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να περνάμε νόμους για τα παιδιά τα οποία παρασύρονται, και από την άλλη, να νομοθετούμε υπέρ των μεγαλοεμπόρων ναρκωτικών για να αποφυλακίζονται μετά τα 3/5 της ποινής, είναι υποκρισία 1ου βαθμού!!!

No comments: