Thursday 28 May 2009

Καραμανλής - Γενικός Εισαγγελέας Άφεσης Αμαρτιών

Εγώ κέρδισα τις ευρωεκλογές με σημαντική διαφορά το 1999, αυτό δεν έθεσε ζήτημα λαϊκής νομιμοποίησης να συνεχίσει τότε η κυβέρνηση να κυβερνά. Αυτή ήταν η απάντηση του στο ερώτημα, αν χάσει τις Ευρωεκλογές πως θα νομιμοποιηθεί να βάλει νέους φόρους.

Ο Πρωθυπουργός δεν είπε η "ΝΔ κέρδισε τις ευρωεκλογές", αλλά έβαλε το "εγώ" μπροστά.

Επομένως όταν χάσει θα πρέπει να πει "εγώ έχασα", αλλά δεν θα το πει.

Τότε θα βάλει μποροστά το "χάσαμε" για να ρίξει τις ευθύνες στους διοικητικούς υπαλλήλους που "δημιούργησαν" το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και όχι στους υπουργούς που υπέγραψαν κι έβγαλαν τα μάτια μας.

Είπε ο Πρωθυπουργός πως "στο τέλος θα κριθούν όλοι, με βάση τη συμπεριφορά, την πρακτική, τη δραστηριότητα και τελικά την ανάλυση της κοινής μας δράσης και προσφοράς".

Το θέμα δεν είναι να κριθούν μόνο πολιτικά και μόνο από το "εγώ" ενός Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός θα πληρώσει με εκλογική χασούρα για την μη απονομή δικαιοσύνης για το Βατοπαίδιο και πολύ λιγότερο για τον Παυλίδη.



Είπε ο Πρωθυπουργός ότι δεν υπήρχε "κάποιο πολιτικό πρόσωπο που επί σκοπώ πήγε να βλάψει τα συμφέροντα του Δημοσίου".

Ο κ. Καραμανλής παίζει με τις λέξεις για να απλοποιήση τις τεράστιες ευθύνες των υπουργών του.

Σκάνδαλο μεγαλύτερο και από αυτό της Siemens, διότι δεν ξέρουμε τι έπαιξε και τους λόγους που οι υπουργοί, μοίρασαν τις υπογραφές τους στον Εφραίμ, ο οποίος βρωμάει χειρότερα και από βόθρο.




Ο κ. Καραμανλής μας είπε ότι δεν είχαν σκοπιμότητα οι υπουργοί.

Είναι τόσο ηλίθιοι και παραπλανήθηκαν σύμφωνα και με το παραμύθι του κ. Σανιδά.

Οι ιθύνοντες συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλον, στις επισκέψεις στο Βατοπαίδιο.

Τι δουλειά είχαν πολιτικοί άνδρες (και από τα δύο κόμματα) να τρέχουν πίσω από τον Εφραίμ, είναι κάτι που δεν θα καταλάβουμε ποτέ.

Τέλος εξήγησε ότι το "αρχιερέας της διαπλοκής" που είχε πει για τον Σημίτη, ήταν "αντιπολιτευτικό οίστρο" και ότι ποτέ δεν θα τον έλεγε εν ηρεμία, ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μη έντιμος.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα θελήσει να είναι υποψήφιος για το αξίωμα... λέτε να καλοπιάνει τον Σημίτη;

Άφεση αμαρτιών σε όλους και για όλα από τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Καραμανλή.

No comments: