Sunday 31 May 2009

Madeleine McCann - Οι Αδίστακτοι Γονείς της

Χάνεις το παιδί σου και αντί να τρέχεις στους δρόμους να το βρεις ή να μην έχεις τη δυνατότητα να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο εκτός από την τελευταία εικόνα του παιδιού σου που έχεις στο μυαλό σου, κάθεσαι ωραία και καλά στο εξοχικό διαμέρισμα και φτιάχνεις εταιρεία, στο όνομα του "χαμένου" παιδιού.
Εκμεταλλεύεσαι και το πρόβλημα του παιδιού στο μάτι και κάνεις την εταιρεία trademark. Και όταν έχεις από πίσω σου τον Βρετανό πρωθυπουργό αλλά και τους Μασώνους της Αμερικής και της Βρετανίας, κάνεις ότι θέλεις και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Δημιουργείς φανταστικούς υπόπτους και τους φτάνεις σε σημείο τρέλας, για να αποφύγεις εσύ να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα της Πορτογαλικής αστυνομίας.

Κοιτάξτε λένε... πως μοιάζει ο ύποτος με το σκίτσο.

Μα αυτός ο "ύποπτος" είναι μεταξύ ζωής και θανάτου τώρα και δεν έχει καμμία σχέση με τον προηγούμενο εαυτό του, που ήταν και παιδόφιλος στα νεανικά του χρόνια.
Η φωτογραφία του "υπόπτου" Raymond Hewlett, θα είχε "αξία", αν ο άνθρωπος αυτός ήταν σήμερα στην κατάσταση που δείχνει στην επάνω φωτογραφία και αν η μικρή είχε πραγματικά απαχθεί από παιδόφιλο.

Σκέφτεσαι λοιπόν ότι το παιδί σου είναι με παιδόφιλο και αντί να τρελαθείς, χασκογελάς όλη μέρα και φτιάχνεις εταιρεία για να γίνεις πλούσιος;

Δεν τον αναζητά η αστυνομία, αλλά ο ιδιωτικός στυνομικός που έχουν προσλάβει, οι αδίστακτοι γονείς, της άτυχης μικρής, που σίγουρα πέθανε στα χέρια τους.

Ο Raymond Hewlett, είναι σε νοσοκομείο της Γερμανίας και δεν περπατάει.

Δεν τον αναζητά η αστυνομία για οτιδήποτε.

Δεν δέχτηκε να συναντήσει τον ντεντέκτιβ των McCann's και είχε κάθε δικαίωμα να μην το κάνει.




Είναι η πρώτη φορά στη δικαστική ιστορία της Βρετανίας που ένας ιδιώτης κατασκευάζει υπόπτους και απαιτεί να τους ανακρίνει ο ιδιωτικός αστυνομικός.

Πριν μερικές ημέρες ήταν στην εκπομπή της Τατιάνας η μητέρα του Άλεξ.

Εκεί ήταν και ο κ. Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού.



Δεν άντεξε ο κ. Γιαννόπουλος να μην αναφερθεί στους γονείς της Madeleine McCann για να μας πει πόσο υποφέρουν.

Κάποια στιγμή ο κ. Γιαννόπουλος πρέπει να απαντήσει τι σχέση έχει με την Μασωνία, διότι οι Αμερικανοί συνεργάτες του προωθούν τα Μασωνικά τσιπάκια στα παιδιά.

Ντροπή στο άθλιο Ελληνικό κράτος, που όχι μόνο ανέχεται τύπους σαν κι αυτόν, αλλά με κάθε τρόπο τον προωθεί.


Ευτυχώς που τρίζει η καρέκλα του ανούσιου και διπρόσωπου Gordon Brown και σύντομα θα πάει σπίτι του.
Ίσως οι αδίστακτοι φίλοι του να σταματήσουν να παρενοχλούν τους άσχετους πολίτες.

Για την ώρα και μόλις ακούστηκε πόσο στοίχησε η υπόθεση στην Βρετανική αστυνομία... οι γονείς ψάχνουν... να βρουν την Αυστραλέζα σωσία της Victoria Beckham...

Και μη χειρότερα...

No comments: