Saturday 23 May 2009

Ευριπίδης Στυλιανίδης - Φραγή σε 13,5 εκατ. Κινητά

Τέλος από τον Ιούλιο για 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στη χώρα μας. Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση προχωρά στην πλήρη αλλαγή του συστήματος της κινητής τηλεφωνίας με δύο στόχους.

Ο πρώτος -όπως υποστηρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη- είναι να περιοριστεί η μεγάλη εγκληματικότητα, και ο δεύτερος να προστατευθούν οι πολίτες από εκβιασμούς, απειλές και κακόβουλες φάρσες.

Η κυβέρνηση οδηγήθηκε σ΄ αυτήν την απόφαση μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες των διωκτικών αρχών να εντοπίσουν τα ίχνη μελών τρομοκρατικών οργανώσεων, τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου, καθώς και άλλους κοινούς εγκληματίες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν καρτοκινητά στις συνεννοήσεις τους.

Παράλληλα, πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες για εκβιασμούς απλών πολιτών οι οποίοι δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους.

Αυτά και άλλα αναφέρονται σην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Όταν είχε ανακοπινωθεί το θέμα για πρώτη φορά, λάβαμε πολλά emails από γυναίκες και άνδρες που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις και για αυτό τον σκοπό έχουν ένα καρτοκινητό τηλέφωνο που δεν το ξέρει κανείς άλλος εκτός από τον/την άμεσα ενδιαφερόμενο/η.

Δεν έχουμε καμμία αντίρρηση, όσον αφορά τα θέματα τρομοκρατίας αλλά και τους εκβιασμούς των πολιτών.

Όμως τρανό παράδειγμα αποτυχίας των αστυνομικών αλλά και δικαστικών αρχών είναι η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Γιάννη Κυπριωτάκη.

Γινόταν διαπραγματεύσεις με τους δολοφόνους στο τηλέφωνο της γυναίκας του.

Η άρση του απορρήτου δεν έγινε για να εντοπιστεί το σήμα του κινητού από το οποίο τηλεφωνούσαν στην κ. Κυπριωτάκη.

Ας μας εξηγήσει ο ξύπνιος ο κ. Στυλιανίδης, για ποιό λόγο δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες;

Ας μας εξηγήσει ο ίδιος τι διάολο θα έκανε αν ήταν καρτοκινητό από άλλη χώρα π.χ. την Βρετανία;

Αντί να νομοθετούν μπούρδες και αηδίες καλό θα είναι να ξυπνήσουν τις βλακώδεις αρχές τους που όταν γίνεται κάτι σοβαρό κάθονται και κοιτάνε σαν χαζοί, εκτός κι αν το όνομα του θύματος είναι Μυλωνάς ή Παναγόπουλος!!!

Όταν έρθουν οι Εθνικές Εκλογές στείλτε τον κ. Στυλιανίδη σπίτι του μήπως και ησυχάσουμε από την φασιστική βλακεία που τον δέρνει!!!

10 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά μου!..ε,έμ συγνώμη αλλά τι εννοείτε όταν,λέτε ότι θα αλλάξουν οι νόμοι για τα κντά;;θα υπάρχει δηλαδή άρση απορρήτου αριθμού;;;δεν θα υπάρχει καν απόρρητος αριθμός;;,θα σπάει έυκολα το απόρρητο όταν υπάρχει πρόβλημα παρενόχλησης,απειλών σε διάφορα πρώσοπα από αγνώστους,και θα μπορούν να βλέπουν έυκολα,ποιός είναι αυτός που κάνει αυτές τις ενέργιες και να συλλαμβάνεται ευκολότερα;;;...ε,αυτό καλό είναι.. δε ξέρω εγώ δε βλέπω και τίποτε κακό σε αυτό...για κάποιους ανθρώπους είναι καλό..σα και μένα που εδώ και τρία,χρόνια κάπου εκεί έχω πρόβλημα,με το κντό μου καθότι δέχομαι συνεχώς,(αλλά ευτυχώς πιό αραιά τώρα)..περίεργες αναπάντητες από έναν πρώην μου...(πρώην φίλο εννοώ)..έτσι;;και πολλές από αυτές τις έχει κάνει από απόκρυψη ή απόρρητο αριθμό...τώρα δε θα έχω απλώς υποψίες (πολύ βάσιμες όμως) ότι είν αυτός που το κάνει...θα είμαι σίγουρη!,βέβαια αυτό δεν είναι καλό για αυτούς που έχουν τη 'φωλιά τους' λερωμένη..αλλά τι να κάνουμε κάποιοι θα βγούν και χαμένοι από όλο αυτό!...φιλάκια παιδιά!.....

info press said...

@@@ Αθανασία



Το τηλέφωνο δεν θα φαίνεται αν έτσι το θέλει ο πολίτης.

Απλά θα πρέπει όλοι να ενημερώσουν την εταιρεία για το νούμερο που έχουν.

Αυτοί που κάνουν χοντρές παρανομίες όπως είναι τρομοκρατία και απαγωγές θα βρουν τρόπους να κάνουν το έγκλημα με κινητό της Βρετανίας ή άλλης χώρας.

Αθανασία αν κάποιος σε παρενοχλεί, σε απειλεί ή σε εκβιάζει και τώρα μπορείς να καταθέσεις μήνυση και κατά αγνώστου και ο εισαγγελέας θα κάνει άρση του απορρήτου και θα τον πιάσουν.

Όταν είναι απόρρητο το νούμερο και πάλι δεν θα βλέπεις ποιός σου τηλεφωνάει, οπότε πρέπει να καταθέσεις μήνυση για να γίνει άρση του απορρήτου.

Όταν λες δέχεσαι αναπάντητες τι εννοείς;

Δεν απαντάς ή χτυπάει μιά -δυό φορές και το κλείνει;

Αθανασία said...

Γειάσας και πάλι παιδιά..ε,κοιτάξτε όταν έκανε αυτές τις αναπάντητες..(τώρα έχει σταματήσει πολύυυ καιρό οκ;;)..έπαιρνε καταρχήν ότι ώρα του γούσταρε..(μιλάμε τώρα ότι πολύυυ ανακατεμένες ώρες έτσι;;) οι πιό ακατάλληλες όμως ήταν 7 το πρωί,12 το βράδυ,6 το πρωί...έτσι;; έπαιρνε όταν εγώ κοιμόμουν και με ξυπνούσε,απότομα πολλές φορές το σήκωνα άλλες φορές δεν άκουγα τίποτε,μα τίποτε όμως άλλες όμως τον άκουγα από μέσα,να μιλά με άλλες γυναίκες (κυρίως)οκ;;,όμως...σε μένα δε μιλούσε όμως ποτέ...μα ποτέ..δεν έβγαζε κίχ....έτσι;;;η αποθέωση όμως ήρθε μιά νύχτα πολύ αργά που εγώ είχα,ξαπλώσει να κοιμηθώ..να ηρεμήσω από τη κούραση της ημέρας και μου τάραξε και πάλι,τα νέυρα με μιά ακόμη κλήση....το σήκωσα (δυστυχώς)και με φρίκη διαπίστωσα ότι ήταν ξανά εκείνος...και φυσικά δ εν μιλούσε και πάλι...όμως αυτό που με αηδίασε πάααρα,πολύ ήταν ότι τον άκουγα από μέσα,να μιλά με κάποια άσχετη...και προσέξτε την ώρα που πήγαιναν να βγάλουν τα μάτια τους,(ε,με συγχωρείτε παιδιά αλλά..)...κι εγώ άκουγα τα πάντα.. οκ;;και ναί,είμαι σίγουρη δ εν γελάστηκα καθόλου..μα καθόλου όμως σε ό,τι άκουσα...ήταν όντως έτσι.. από κείνη τη νύχτα ορκίστηκα να μην απαντήσω ξανά,σε κλήση του..βέβαια έκανε πολλές...πάααρα πολλές κλήσεις αλλά δεν απαντούσα...ποτέ...και πολλές φορές έπαιρνε από απόκρυψη αλλά φαινόταν ότι είναι αυτός...δεν μπορούσε να κρυφτεί παρ αυτά...μετά από πολύ καιρό αυτό έπαψε οκ;;;..όμως τώρα (που έχει πάψει εντελώς συνεχίζει παρ αυτά να παίρνει μία στο 3μηνο,6μηνο;; κανονικά σάνα μη συμβαίνει τίποτε...εγώ δύο φορές που έχει πάρει δ εν έχω απαντήσει και ούτε σκοπέυω να το κάνω..υπάρχουν όμως και άλλα που αυτά,θα το δούμε σε ποστάκι που θα δημοσιέυσω σύντομα στο μπλόγκ μου οκ;;κι εκεί θα δείτε πως έχει η όλη κατάσταση..αυτό εννοούσα παιδιά...

info press said...

@@@ ΑθανασίαΑυτό που έκανε αυτός λέγεται παρενόχληση και αν έκανες μία μήνυση, μπορούσες να ζητήσεις να γίνει άρση του απορρήτου για τις κλήσεις που έκανε σε σένα και θα τον καταδίκαζες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κλείνουμε το τηλέφωνο και να μην δίνουμε σημασία.

Όταν ο παρενοχλών αντιληφθεί τον εκνευρισμό μας χαίρεται και για αυτό το ξανακάνει.

Να ξέρεις ότι έχεις δικαίωμα να καταθέσεις αγωγή και να ζητήσεις αποζημείωση μέσα σε 5 χρόνια.

Να είσαι καλά Αθανασία.

Anonymous said...

Ρε Μπα(γασα)μπασίδη, γιατί προτρέπεις όλο τον κόσμο να μη ψηφίσει Στυλιανίδη στις εθνικές εκλογές; Γιατί σου κάθεται στο λαιμό, βλέπω. Αμ δε! Εσύ αν θα πάρεις στις εθνικές εκλογές 200 ψηφαλάκια, θάσαι πολύ μεγάλος. Αλλά ούτε 200 δεν προβλέπω.

Αν ήσουν σωστός, θα έλεγες να μη ψήφιζε κανείς τη ΝΔ τώρα στις ευρω-εκλογές. Αλλά, για να μας προτρέπεις να μην τον ψηφίσουμε, φάνηκες πόσο λίγος και πόσο μαλάκας είσαι. Πάντως εμείς θα τον προτιμήσουμε, μιας και επί τέλους κάποιος παίρνει ευθύνες σε αυτόν τον τόπο. Και ας εμφανίζονται μετά μίζεροι τύποι σαν και σένα να επιμένουν να μην πιάνεται ο κάθε Παλαιοκώστας για να χαρείς εσύ την πτώση Στυλιανίδη.

info press said...

@@@ anon



Εμείς εδώ φίλε δεν ψηφίζουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να βγάλουμε "γενική εντολή" α ψηφίσουν το ένα ή το άλλο κόμμα.

Μην πιστέψεις ποτέ ότι όλοι οι ΝΔ είναι ευχαριστημέοι με όλους τους υπουργούς και τουλάχιστον μπορούν αντί του Στυλιανίδη να ψηφίσουν κάποιον άλλο της ΝΔ, αφού ούτως ή άλλως, αυτό το κόμμα ψηφίζουν.

Unknown said...

Μπράβο infopress για το θέμα! Δυστυχώς έχουμε την τιμή να έχουμε συμπολίτη τον μέγιστο και τεράστιο Στυλιανίδη! Πάντως βουλευτή δεν θα τον έχουμε στην επόμενη βουλή,γιατί ευτυχώς θα πάρει τον ... πούλο!

info press said...

@@@ PIAZZA del POPOLO



Το ζήτημα είναι που το βρήκε το φρούτο ο Καραμανλής;

Καλά άστο, εκεί που βρήκε και τα άλλα φρούτα.

Anonymous said...

Το τραγικό είναι ότι η κάθε Αθανασία νομίζει ότι τότε δε θα μπορεί να την παίρνει τηλέφωνο ο πρώην! Λες και ο πρώην δε μπορεί να πάει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμα άμα θέλει.

info press said...

@@@ anon



Η Αθανασία είναι ένας καλός και αθώος άνθρωπος που την παίδεψε ένας αλήτης και καταλαβαίνουμε πως αισθάνεται.

Όμως τα καθάρματα που θέλουν να κάνουν άλλου είδους κακό σε αθώους ανθρώπους, θα βρουν τρόπο να το κάνουν, άσχετα με το τι λέει ο νόμος.

Και η δολοφονία είναι ποινικό αδίκημα κι όμως γίνονται δολοφονίες.