Thursday 4 December 2008

Εικονική Γέννηση ήταν και όχι Παράνομη Υιοθεσία

Η προχθεσινή είδηση για τον ηλικιωμένο κύριο που ψάχνει για τη φυσική του οικογένεια αλλά και η χθεσινή για την παράνομη υιοθεσία, η οποία μας μπέρδεψε λίγο, έγιναν αιτία γι' αυτό το post.

Γιατί μας μπέρδεψε; Δεν αντιληφθήκαμε τι δουλειά μπορεί να έχει ένας συμβολαιογράφος σε μιά παράνομη υιοθεσία.

Δεν επρόκειτο για παράνομη υιοθεσία αλλά για εικονική γέννα.
Εκεί ακριβώς χρειάζονται οι συμβολαιογράφοι, οι οποίοι είναι και της "μόδας" τη τελευταία πενταετία, διότι χρησιμοποιούνται από τους παράνομους "θετούς γονείς".
Πως το κάνουν;
Ο υποψήφιος θετός δεν θέλει να λέγεται θετός πατέρας και σκαρφίζεται πως δήθεν είχε μία παράνομη σχέση.
Ο δήθεν καρπός της δήθεν παράνομης σχέσης γίνεται φυσικός δικός του καρπός και πάει στη συμβολαιογράφο ώστε να αναγνωρίσει τον δήθεν καρπό της δήθεν παράνομης σχέσης.
Καταλάβατε που διάολο χρειάζεται ο συμβολαιογράφος;
Αφού γίνει η δήθεν αναγνώριση παίρνει τή ψεύτικη αλλά νόμιμη συμβολαιογραφική πράξη και την πάει στο ληξιαρχείο της γειτονιάς σαν... το μπακάλικο της γειτονιάς, όπου η ληξίαρχος μόλις αντικρύζει τη ψεύτικη συμβολαιογραφική πράξη, περνάει το παιδί στο επίθετο του απατεώνα.
Η ωραιότατη ληξιαρχική πράξη γέννησης καταλήγει στα χέρια του άλλου συνομώτη του δικηγόρου ο οποίος καταθέτει αίτηση υιοθεσίας στο πρωτοδικείο, για μισή υιοθεσία δηλαδή αυτής της δήθεν απατημένης συζύγου, που όμως είναι μεγαλόκαρδη και συγχώρεσε τον τσαχπίνη το σύζυγο της και αγάπησε το μωρό τόσο πολύ.
Με άλλα λόγια πάνε στο... παραδιπλανό μπακάλικο, για την χαριστική βολή και οι τόσο καλοί δικαστές οι οποίοι ποτέ δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο, τελειώνουν την υποθεσούλα τους και όλοι ευχαριστημένοι.

Hey... ωραίο κράτος και κρατικές αρχές σαν... τα μπακάλικα για να μην πούμε την άλλη κακιά λέξη!!!
Όμως... εκεί έχουν τάξη!!!

No comments: