Tuesday 2 December 2008

Στα 67 του χρόνια ψάχνει να βρει τη μητέρα του

Αυτές οι ιστορίες για αγρίους μόνο στην Ελλάδα ακούγονται, διότι αυτό το ανάλγητο, θλιβερό και διεφθαρμένο κράτος δεν λέει να ξεκαθαρίσει τις παράνομες υιοθεσίες του.


Χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά και στη Αμερική ζουν σε μία βασανιστική αγωνία για πολλές δεκαετίες, διότι το Ελληνικό κράτος πεισματικά (και για να μην πληρώσει αποζημειώσεις) αρνείται να διαλευκάνει αυτές τις ιστορίες της ντροπής.

Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζει ο άνθρωπος είναι ότι μιά "άχρηστη" γυναίκα τον εγκατέλειψε στο Βρεφοκομείο Αθηνών.

Όμως οι Ελληνίδες δεν ήταν οι πόρνες που παρουσιάζουν οι πονηροί γραφειοκράτες του Δήμου, για να συγκαλύπτουν τις άθλιες παρανομίες των προκατόχων τους.

Πληροφοριακά, το Βρεοφοκομείο ανήκει στο δήμο Αθηναίων και ο εκάστοτε Δήμαρχος είναι και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου.
Στο link όμως δεν θα το δείτε αυτό γραμμένο, διότι όλοι αυτοί οι "άρχοντες" κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους επειδή, τους το επιτρέπουν οι πολίτες και επειδή έτσι μάθανε... να μην δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Τελικά πήρε τηλέφωνο μία γυναίκα που εκείνη την εποχή σε ηλικία 15 ετών, γέννησε ένα αγοράκι και της το πήρανε αμέσως.
Είπε ότι τότε δούλευε υπηρέτρια σε ένα Αθηναϊκό σπίτι και ένας γόνος της οικογένειας την άφησε έγκυο.

Ντροπή σε αυτή τη χώρα που εξαναγκάζει τους ανθρώπους να ξευτιλιστούν στη τηλεόραση για να ικανοποιήσουν το πλέον ανθρώπινο δικαίωμα τους.

Ακούς Υπουργέ της Δικαιοσύνης ή δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με ένα τέτοιο "χαζό" θέμα;
Νικήτα εσύ; Έχεις χρόνο για τον 67χρονο άνθρωπο, που ξευτιλίζεται εξ' αιτίας της "ανεπάρκειά" σας;

2 comments:

GIORGOS said...

Πολύ καίριες επισημάνσεις.
Γιατι πλέον καταντά αηδία αυτή η υποκρισία των ηθικολόγων του δημοσίου να παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν πόρνες-
-κάτι που κατ' εξοχήν ισχύει σ' αυτή τη χώρα των υποκριτών(όλο θυμάμαι έναν ανόητο που εκλιπαρούσε με τρόμο τη μητέρα μου "για το καλό μου":
"Σώστε το παιδί απ' αυτές τις ύαινες!Διδάξτε το!").
Και επίσης πρέπει να χλευάζουμε και όχι να επικροτούμε αυτές τις γελοίες εκπομπές με τις αναζητήσεις και τις επανασυνδέσεις,
οι οποίες καταλήγουν σε ομαδικούς θρήνους.
Όπως είχαμε τα κονσερβαρισμένα γέλια που πιστοποιούσαν ότι πρόκειται για κωμωδία,έτσι πρέπει να υπάρχουν και κονσερβαρισμενα κλάματα.
Τότε θα αναδειχτεί το φαιδρό της υπόθεσης.

info press said...

@@@ GIORGOS

Αυτό που καταλάβαμε εμείς από κάποια mail που μας στέλνουν κατά καιρούς είναι ότι το κράτος φοβάται τις αποζημειώσεις και γι' αυτό το λόγο σέρνεται το θέμα.
Και παρά το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος ο Αβραμόπουλος φαίνεται ως ελαφρύς χουλιγουντιανός τύπος, είχε εκδόσει διοικητική εντολή (τότε απαγορευόταν η αναζήτηση των ριζών και η εντολή ήταν παράνομη, αλλά ευτυχώς δεν τόλμησε να ανακατευτεί κανένας δικαστικός ) και ξεκαθαρίστηκαν πολλές παρανομίες.
Ο Σημίτης δεν προχώρησε τη νομοθεσία ώστε η εντολή του Αβραμόπουλου να γίνει νόμος με δόντι.
Ας ήταν μιά φορά να συμπεριφερόταν με αξιοπρέπεια αυτό το κράτος.