Friday 12 September 2008

Η οικογένεια του Harry Nikolaides... ζητάει συγνώμη


Η οικογένεια του Harry Nikolaides από τη Μελβούρνη, έγραψε επιστολή στο βασιλιά της Ταϋλάνδης Bhumipol Adulyadej, ζητώντας συγνώμη εκ μέρους του γιού τους.

Στη Ταϋλάνδη, η κριτική στη βασιλική οικογένεια είναι ποινικό αδίκημα.

Το 2005 ο καθηγητής Νικολαϊδης που δίδασκε στο πανεπιστήμιο στο Mae Fah Luang, είχε γράψει ένα βιβλίο και κριτίκαρε την βασιλική οικογένεια.

Ο δικηγόρος Mark Dean, κατάθεσε αίτηση για αποφυλάκιση με όρους, η οποία για δεύτερη φορά δεν έγινε δεκτή, διότι το "έγκλημα" είναι πολύ σοβαρό.

Εάν καταδικαστεί, θα φυλακιστεί για 15 χρόνια.

Όπου νάναι και η Ελλάδα έτσι θα γίνει με τον blogo-νόμο του Χατζηγάκη!!!

Δεν μας φτάνει που δεν φυλακίζεται κανένας απατεώνας, θα μας βάλουν και...

2 comments:

greek_traveler said...

Στην Ταϊλάνδη πραγματικά λατρεύουν το βασιλιά τους και τη βασιλική οικογένεια. Φυσικά όλο το γεγονός με τη φυλάκιση είναι κατακριτέο αλλά όσο και να μας ξενίζει εμάς το να πεις κάτι κακό για το βασιλιά δεν είναι μόνο παράνομο αλλά κινδυνεύεις και από τους (κατά τα άλλα αγαπητούς Ταϊλανδούς).

Την πρώτη μου μέρα στην Ταϊλάνδη μια φαρμακοποιός μόνο που δεν με έβρισε που το χαρτονόμισμα που τις έδωσα ήταν τσαλακωμένο πάνω στο πρόσωπο του βασιλιά!!

info press said...

@@@ greek-traveller

Φτηνά τη γλύτωσες κι εσύ λοιπόν.
Θα έπρεπε όμως να νοιάζονται περισσότερο για τα παιδιά που κακοποιούνται σεξουαλικά και να συλλάβουν και κανέναν από αυτούς, διότι μάθαμε ότι περισσότερο τους κυνηγάει η Αυστραλία. Η Ταυλάνδη απλώς μαζεύει τα χρήματα από τις παράνομες δραστηριότητες.