Monday 9 November 2009

Το Υπουργείο Βλακείας & οι Θρησκόληπτοι Taliban

Ανατριχιάστε με την εγκύκλιο περί ενάρξεως των μαθημάτων κατηχητικών σχολείων...

Στον 21ο αιώνα η Ελλάδα εκτρέφει θρησκόληπτους... Taliban... σαν κι αυτόν... τον Διονύσιο... από την Κόρινθο...




Οι φορολογουμενοι πολίτες πληρώνουν και το αυτοκίνητο... αυτού του άθλιου ανθρώπου... που το παίζει Μητροπολίτης...

Μπράβο Κώστα Καραμανλή... από την Ραφίνα που είσαι... να τους χαίρεσαι...

Οι πιο νέοι και οι πιο μορφωμένοι παπάδες... είναι οι πλέον φανατισμένοι...

Γιώργοοοοοοοοοο σταμάτησε αυτές τις αηδίες...





Τις ευχαριστίες στον καλό φίλο που μας ενημέρωσε για την αθλιότητα.

Το έγγραφο και η φωτογραφία από zougla.gr

10 comments:

Anonymous said...

Σίγουρα ως χώρα θα έχουμε να ζηλέψουμε πολλά από τα υπόλοιπα θεοκρατικά καθεστώτα του τύπου Χομεϊνί.

Η αλήθεια είναι ότι η αυτή η σκοταδιστική αντίληψη της σχέσης Κράτους-Εκκλησίας καθιστά την Ελλάδα ως το μαύρο πρόβατο της Ενωμένης Ευρώπης. Και ασφαλώς δεν είναι η μόνη χώρα. Στη γειτονική Ιταλία για παράδειγμα, υπήρξαν ανάλογες αντιδράσεις εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Εξάλλου δεν είναι οι φορές που πολύς κόσμος χαρακτήρισε αρκετούς ιερείς ως "ταλιμπάν", "αγιατολλάδες" και "μουλάδες" εξαιτίας των αναχρονιστικών απόψεών τους!

Μάλιστα η "Ελευθεροτυπία" σε πρόσφατο δημοσίευμά της για την απαγόρευση της προβολής μιας μίνι ταινίας του Κώστα Γαβρά το καλοκαίρι που μας πέρασε, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι ενώ έχει τη φήμη του ανθρώπου που δεν επιθυμεί συγκρούσεις, παρουσιάζεται σαν "μουτζαχεντίν".

info press said...

@@@ anon


Οι άνθρωποι αυτοί δυσφημούν την Αρχαία Ελλάδα και ντροπιάζουν τους Νεοέλληνες, που επιθυμούν τον διαχωρισμό τ5ων δύο.

Ένας φίλος που μας το εξήγησε καλύτερα, είπε, ότι στο κείμενο αυτό που είναι σχεδόν ακατανόητο, γίνεται λόγος για ηλική βοήθεια σε αυτούς που κάνουν τα μαθήματα αλλά και στους μαθητές.

Δηλαδή είναι κάτι σαν το τάμα, "σου δίνω εγώ και κοίτα να μου δώσεις και εσύ τώρα".

Όταν το 61% των πολιτών είναι έτοιμο να πεθάνει για την θρησκεία του, μιλάμε για τον απόλυτο σκοταδισμό.

Το θέμα με το video του Κώστα Γαβρά το γνωρίζουμε και το κάναμε θέμα, το βρήκαμε στο YouTube και το αναρτήσαμε δίχως περικοπές.

http://infopress-gr.blogspot.com/2009/08/parthenon-by-costas-gavras.html

Ο Ιερώνυμος είναι το ίδιο δογματικός και φανατισμένος όπως και ο προηγούμενος, μόνο που ο πρώην το έλεγε ανοικτά ενώ ο Ιερώνυμος είναι πονηρός και κρυφή πληγή.

Ναα είσαι καλά.

Anonymous said...

Παράξενο...

Εγώ νόμιζα ότι ο Ιερώνυμος φαινόταν συμπαθητική προσωπικότητα και ήταν ένας πολύ σεμνός και ευγενικός άνθρωπος.

Γενικά κρατούσε ήπια στάση απέναντι σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την Εκκλησία της Ελλάδος ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε πολύ θερμές και εγκάρδιες σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο - σε αντίθεση με τους μητροπολίτες Θεσσαλονίκης και Καλαβρύτων ΑΝΘΙΜΟ και ΑΜΒΡΟΣΙΟ, οι οποίοι μαζί με τον μακαριστό ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ συμπεριφερόντουσαν και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν φανατικοί "μουτζαχεντίν"!

info press said...

@@@ anon


Η διαφορά μεταξύ του Άνθιμου και του Ιερώνυμου, είναι ότι ο πρώτος δείχνει ποιός είναι και ο άλλος είναι απλά ύπουλος και λιγότερο τηλεοπτικός.

Για την φορολογία της εκκλησίας όμως συμφωνούν και οι δύο, διότι και ο Ιερώνυμος είναι μέλος του κατεστημένου της εκκλησίας.

Έχεις την εντύπωση ότι θα επιβίωνε για πολύ καιρό, κάποιος Αρχιεπίσκοπος αν είχε αντίθετες απόψεις από αυτές που έχουν οι Άνθιμοι της Ελλάδας;

Η εκκλησία δέρνεται από την διαφθορά των μελών της και κανείς τους, δεν έχει το θάρρος να την πατάξει... όμως τα λεφτά... λεφτά.

Περίμενε να κατεβάσουν τις εικόνες από τα σχολεία και τα δικαστήρια και θα δεις πόσο ωραία τα "ψέλνουν" οι Άνθιμοι και ο Ιερώνυμος.

GIORGOS said...

Όποιος διαβάσει προσεκτικά όλο το άρθρο της "Ζούγκλας" θα διαπιστώσει πλήρως την υποκρισία που χαρακτηρίζει τον Διονύσιο με το στοργικό βλέμμα.

Στα γραπτά του διαχωρίζει ευθέως τις θρησκείες μεταξύ τους και καθιστά τις εκτός του Χριστιανισμού πεποιθήσεις ως υπεύθυνες για την καταστροφή της Ελλάδας.
Όμως ισχυρίζεται ότι αγκαλιάζει και βοηθάει όλους τους αλλόθρησκους σαν παιδιά του(τα άμοιρα τα παιδάκια!!)και ότι αυτά που γράφτηκαν ήταν για εκκλησιαστική ενδοσυνεννόηση που απλώς είχε την ατυχία να διαρρεύσει.
Πρέπει να είναι κανείς γεμάτος ανασφάλειες και για τον εαυτό του και για αυτούς που είναι,ας πούμε,οι "μαθητές" του,για να αντιδρά τόσο σπασμωδικά.
Ας μας μιλήσει για τη χυδαιότητα και τον κυνισμό των συναδέλφων του πρώτα και βλέπουμε.

Anonymous said...

Υπήρξε και Ερώτηση για τα θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου από τον βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Ψαριανό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες και αναφέρει ότι «θα πρέπει να απομακρυνθούν οι σταυροί από τα ιταλικά σχολεία ώστε να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής», είναι αφορμή για να εξετάσουμε την κατάσταση και στα ελληνικά σχολεία, όπου πλέον φοιτούν αλλόθρησκοι, άθρησκοι και άθεοι μαθητές.

"Στα σχολεία μας υπάρχουν θρησκευτικές εικόνες σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, ενώ γίνεται καθημερινά πρωινή προσευχή και τακτικά γίνεται εκκλησιασμός. Σε περίπτωση που το Δικαστήριο δεν αναγνωρίσει το δικαίωμα της ιταλικής κυβέρνησης να ασκήσει έφεση, η απόφαση θα καταστεί τελεσίδικη και θα ισχύει πλέον για όλες τις χώρες-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θα αποτελέσει νομικό προηγούμενο στο οποίο θα μπορούν να προσφεύγουν πολίτες, ζητώντας την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων", επισημαίνει ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Με ερώτησή του προς την υπουργό Παιδείας, την καλεί να απαντήσει στα εξής:


· Είναι στις προθέσεις τις κυβέρνησης και του υπουργείου, να προχωρήσουν στην απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες;

· Είναι στις προθέσεις του υπουργείου η προσευχή και ο εκκλησιασμός να γίνουν προαιρετικές δραστηριότητες, που δε θα πραγματοποιούνται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου;

· Ποια θα είναι η ατζέντα των συζητήσεων της επιτροπής μεταξύ υπουργείου Παιδείας και Εκκλησίας;

info press said...

@@@ GIORGOS


Με δεδομένη την δωροδωκία αλλά και άλλα "στραβά" που τα γνωρίζουμε όλοι μας, συν το ότι γίνεται προσυλιτισμός που απαγορεύεται από το Σύνταγμα, είναι ανέπιτρεπτα και απαράδεκτα όλα όσα συμβαίνουν με τους παπάδες.

Να είσαι καλά Γιώργο.

info press said...

@@@ anon


Απλά πράγματα, μόλις απαγορευτεί η θρησκευτική ορκομωσία σε όλο το Δημόσιο, όπως είπε ο υπουργός δικαιοσύνης, αυτόματα θα εξαφανιστούν και όλα τα σύμβολα.

Γνωρίζουμε για την ερώτηση του βουλευτή.

Η δε ατζέντα των συζητήσεων της επιτροπής του υπουργείου Παιδείας και της Εκκλησίας, θα πρέπει να εστιαστεί στην κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών διότι συνιστά προσυλιτισμό.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται χρήματα των φορολογουμένων πολιτών για το μάθημα αυτό.

Και κάποια στιγμή οι παπάδες πρέπει να σταματήσουν να παίρνουν τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου, διότι στην Ελλάδα υπάρχουν φορολογούμενοι που δεν είναι ορθόδοξοι ή είναι άθεοι, ή είναι αγνωστικοί.

Γνωρίζουμε πολίτη που πρόκειται να πάει στα Δικαστήρια έως το Ευρωπαϊκό, για αυτό το ζήτημα για να απαγορεύσει στο κράτος να χρησιμοποιεί τη δική του φορολογία για να πληρώνονται οι παπάδες.

Εμείς του είπαμε ότι μπορεί να το πετύχει για τον εαυτό του και βέβαια κατόπιν θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, διότι τουλάχιστον το 30% των πολιτών, θα ακολουθήσουν.

Καλό βράδυ να έχεις.

Anonymous said...

Πρόσφατα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε τον θρησκευτικό όρκο στις πολιτικές εκδηλώσεις (ορκομωσίες, κλπ) και ζήτησε την θέσπιση του πολιτικού γάμου αντί του θρησκευτικού όπως το επιθυμούν ορισμένοι "μουλάδες" στην ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Άλλωστε είναι οι ίδιοι "μουλάδες" που αρνούνται την καύση και την αποτέφρωση των νεκρών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας συνιστά ζήτημα εκδημοκρατισμού της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο καταντήσαμε να γίνουμε το "Ιράν" ή, αν το θέλετε πιο ωμά, το "Αφγανιστάν" της Ευρώπης!

info press said...

@@@ anon


Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ακούγονται σαν προβληματικοί.

Ποτέ δεν κάνουν κάτι πρακτικό όπως αυτό που θα προσπαθήσει ο φίλος αναγνώστης για το μισθό των παπάδων, που δεν έχει καμία σχέση μετον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έγκριση για την αποτέφρωση των νεκρών, έχει δοθεί, αλλά όπως όλα τα ζητήματα στην Ελλάδα, παραμένουν στον πάγο πριν εφαρμοστούν.

Ας κοιτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμοστεί ο νόμος Παυλόπουλου για τα πιστοποιητικά που αφορά πολύ κόσμο και μετά ας ασχοληθεί την αποτέφρωση.