Tuesday 10 November 2009

Ο Άνθιμος... Ξαναχτυπάει μέσω των Δικαστικών

Ο Άνθιμος γνωρίζει την θρησκοληψία του 61% των Ελλήνων και λόγω αυτής της γνώσης κάνει τις παρεμβάσεις του άμεσα, μέσω των Δικαστικών...

Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία ο κ. Ανθιμος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι Ελληνες δικαστές θα πράξουν το καθήκον τους σε περίπτωση που τους ζητηθεί να αποφασίσουν αν θα αφαιρεθούν οι ιερές εικόνες από τα σχολεία και τα δημόσια καταστήματα.


Προφανώς ο κ. Άνθιμος θεωρεί ότι το ουαί και αλλοίμονο σας είναι το καθήκον των Δικαστικών...

Σύμφωνα όμως με απόφαση του Εφετείου Αθηνών "αν ληφθεί υπόψη η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και γίνουν οι σχετικές τροποποιήσεις, οπωσδήποτε το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και εδώ, σε σχολεία, αλλά και στα δικαστήρια".

Ευτυχώς δηλαδή που οι δικαστικοί είχαν ήδη λάβει το μύνημα του Υπουργού Δικαιοσύνης για την απανταχού κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.

Οι φίλτατοι Εφέτες όμως δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα που μία αρχαιολόγος παριστάνει την γραμματέα στην έδρα για να κρατάει τα πρακτικά...

Αφιερωμένα στον κ.Άνθιμο:
Το Υπουργείο Βλακείας & οι Θρησκόληπτοι Taliban
ΘρησκοΒλακεία - Ποιά η Διαφορά των Κοριτσιών;

8 comments:

Anonymous said...

Δυστυχώς ως χώρα γίναμε ρεζίλι διεθνώς!

Όχι μόνο επειδή στους κόλπους της Ελλαδικής Εκκλησίας κυριαρχούν ο σκοταδισμός και η μισαλλοδοξία, αλλά επειδή οι διεθνείς οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κυβερνάται από ένα θεοκρατικό καθεστώς τύπου Χομεϊνί και Ταλιμπάν.

Οι ίδιες οργανώσεις (ανάμεσά τους και η Διεθνής Αμνηστία) καταγγέλλουν επίσης την Ελλάδα για ωμή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ό'τι αφορά τις μειονότητες και το καυτό θέμα των προσφύγων του πολέμου (που τυχαίνει να είναι και θύματα των Τούρκων δουλεμπόρων και του δόγματος περί "μηδενικής ανοχής" της Ευρώπης-Φρούριο) που πεθαίνουν αβοήθητοι στο Αιγαίο ψάχνοντας απευγνωσμένα να βρουν μια καλύτερη ζωή σε κάποια χώρα της ΕΕ. Τα πρόσφατα γεγονότα στη Παγανή της Λέσβου το επιβεβαιώνουν με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο.

Τι έχουν να πουν για όλα αυτά οι (αν)αρμόδιοι υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Ραγκούσης και Χάρης Καστανίδης;

info press said...

@@@ anon


Οι παπάδες ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα διότι αυτό τους δίνει την απαραίτητη εξουσία για να χαλιναγωγούν τα πλήθη αλλά και να "κυβερνήσουν" την χώρα μιά ημέρα, όπως επιθυμούν οι ίδιοι.

Και για αυτό τον λόγο, είναι απαραίτητο να σταματήσουν οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τους μισθούς τους αλλά κανέναν κόμμα δεν κάνει πρακτικά τίποτα για αυτό.

Τα λόγια είναι φτώχεια και έλλειψη πολιτικής βούλησης από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα.

Δεν έχει νόημα το ότι δεν ορκίζονται θρησκευτικά το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά να ξαναθυμούνται το θέμα στην επόμενη ορκομωσία, διότι αυτό είναι αναποτελεσματικό.

Πρέπει να κάνουν κάτι δια της δικαστικής οδού, για να σταματήσουν τον εμπαιγμό των πολυεκατομμυριούχων παπάδων.



Το δε ζήτημα που συζητάς για τους παράνομους μετανάστες, είναι πράγματι πρόβλημα όλης της Ευρώπης.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να δέχεται τόσους παράνομους μετανάστες, δίχως χαρτιά και να τους κάνει νόμιμους, επειδή μετά δηλώνουν Παλαιστήνιοι.

Πήρες όλους τους υπουργούς σβάρνα και τους κατέστησες όλους αρμόδιους/αναρμόδιους για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης;

Είναι ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από ολόκληρη την Ευρώπη.

tzonakos said...

Ε, αφου το ειπε ο Ανθιμος, ειναι σαν να το είπε ο χριστόδουλας, γεμάτος σοφία και σύνεση.
Φοβάμαι οτι το 61% ειναι λιγο.
Πάνω απο 75% ειναι οι θρησκόληπτοι πισωδρομικοί του μεσαίωνα.
Δεν εννοεί η Εκκλησία να βάλει μυαλό, μένει στον μεσαίωνα !

info press said...

@@@ tzonakos


Για φούντο ήταν η χώρα Τζονάκο και ευτυχώς που άλλαξε η κυβέρνηση και τουλάχιστον κάποιοι πήραν το πρώτο μάθημα από τον Χάρη Καστανίδη.

Καταργεί τον θρησκευτικό όρκο σε όλο το Δημόσιο.

Καλό βράδυ.

Anonymous said...

Μάλλον μπερδεύεις λίγο τα πράγματα.

Εντάξει, το πρόβλημα της μετανάστευσης αφορά την ΕΕ στο σύνολό της, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πρόσφυγες πολέμου άπο τον Τρίτο Κόσμο, στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα και όχι με εγκληματίες και εξτρεμιστές μουσουλμάνους. Μιλάμε ουσιαστικά για μια ανθρωπιστική τραγωδία!

Αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν καθημερινά από κάθε λογής ασθένειες, όπως το AIDS και η ελονοσία και οι περισσότεροι άπ' αυτούς πεθαίνουν από την πείνα. Οι ηγέτες της Δύσης έχουν υψώσει το δικό τους "τείχος" απέναντι σ'αυτούς τους δυστυχισμένους, που έχει πολλά να ζηλέψει από εκείνο των Ισραηλινών εναντίον του λαού της Παλαιστίνης - κι ας πέρασαν 20 χρόνια από την πτώση του τείχους του Βερολίνου που διχοτόμισε επί μισό αιώνα την Γερμανία. Είναι οι ίδιοι οι πεφωτισμένοι αρχιτρομοκράτες ιμπεριαλιστές που με τους πολέμους τους, τις μυστικές πτήσεις της CIA και τις φυλακές "Αμπού Γκράϊμπ" και "Γκουαντάναμο" ευθύνονται για τον ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων από τα πάτρια εδάφη τους, την λεηλασία του φυσικού πλούτου της Γης και το φονικό "θερμοκήπιο"!

info press said...

@@@ anon



Μάλλον εσύ μπερδεύεις την κατάσταση.

Η Ελλάδα είναι μιά πολύ μικρή χώρα με περιορισμένα μέσα και δεν δημιούργησε τους πρόσφυγες, που δεν έχουν κανένα έγγραφο μαζί τους.

Η Ελλάδα είναι χώρα της Ε.Ε. και δεν μπορεί να δέχεται όλους τους αδικημένους της γης και να τους δίνει χαρτιά όταν δεν μπορεί να διαπιστωθούν τα στοιχεία τους.

Σίγουρα είναι ανθρωπιστικό το πρόβλημα, όμως η Ελλάδα δεν διαθέτει τα μέσα για να τους φροντιζει όλους.

Καλό βράδυ να έχεις.

Anonymous said...

Ε, και λοιπόν;

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φερθούμε τόσο απάνθρωπα σ'αυτούς τους κυνηγημένους από τους "ιλλουμινάτους" ιμπεριαλιστές πρόσφυγες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Amnesty International βάζει στο "στοχαστρό" της την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Τουλάχιστον η ΕΕ υποχρεούται να αξιοποιήσει όλα τα απαραίτητα κονδύλια για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αυτών των ανθρώπων - ακόμα κι αν δε διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγαφα και άδεια παραμονής μαζί τους. Ειδάλλως θα βρεθεί ή ίδια στο εδώλιο κατηγορούμενη από την Διεθνή Αμνηστεία γι'αυτή την πρωτοφανή ανθρωπιστική τραγωδία που εξελίσσεται στις φτωχές χώρες του Τρίτου Κόσμου.

info press said...

@@@ anon


Δεν είπαμε ότι είναι πρόβλημα της Ε.Ε.;

Ποιό είναι το νόημα του "Ε, και λοιπόν;"

Τους κυνηγημένους και τους αδικημένους της γης, δεν δύναται να τους αναλάβει η Ελλαδίτσα.

Για ρώτα στην Ε.Ε. πόσες χώρες θα δώσουν χαρτιά να τους νομιμοποιήσουν;

Καμία κυβέρνηση της Ε.Ε.δεν μοιράζει χαρτιά νομιμοποίησης σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αποδείξουν ποιοί είναι.

Γιατί να το κάνει η Ελλάδα;