Monday 4 May 2009

Έφη Θώδη - Στο Ψυχιατρείο του Σισμανόγλειου

Τα αδέλφια της ζήτησαν και έλαβαν εισαγγελική παραγγελία, για να μπει στο ψυχιατρείο. Το περασμένο Σάββατο ο οδηγός της ενημέρωσε τα αδέλφια της, ότι είναι σε έξαλλη κατάσταση και ότι την μετέφερε στο Σισμανόγλειο.

Στο προαύλιο του νοσοκομείου, ούρλιαζε ότι θα αυτοκτονήσει και μάλιστα μπήκε στο σιντριβάνι, με κίνδυνο να πάθει ηλεκτροπληξία.

Τελευταία είχε βγεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και έλεγε ότι θεραπεύει τον καρκίνο, επίσης ότι θα επιλύσει τα προβλήματα της Ελλάδας αν μπει στα υπουργεία.


Η ίδια είχε πει ότι έστειλε κι επιστολή στον Καραμανλή, που θα δείτε στο link.

Ο γιος της Αποστόλης Πίτσιλης την αγαπάει ιδιαίτερα και λέει ότι οι συγγενείς εκμεταλλεύονται την μητέρα του και ότι είναι κλίκα και ότι τους δίνει χρήματα και μετά την βρίζουν στην τηλεόραση.
Η Θώδη δεν έχει καλές σχέσεις με την μητέρα της και τα αδέλφια της και η μητέρα της υποστηρίζει ότι το παιδί της δεν είναι καλά και αν της πει να πάει θα πάει να βοηθήσει.

Γεγονός είναι ότι η Έφη Θώδη δεν φαινόταν καλά και κάτι έπρεπε να γίνει.
Όμως το να την μεταφέρει ο αδηγός της, σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, τραβάει λίγο μακριά.
Οι εισαγγελείς μοιράζουν πολύ εύκολα τα χαρτιά για εγκλεισμό σε ψυχιατρεία και αυτό θα έπρεπε να το κοιτάξει λίγο η Πολιτεία.

Πριν μερικούς μήνες μιά γυναίκα αυτοκτόνησε μέσα σε αστυνομικό τμήμα όταν πήδηξε από το παράθυρο.
Οι δικοί της είχαν εντολή εισαγγελέα να την κλείσουν σε ψυχιατρείο και περίμεναν το ασθενοφόρο μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

2 comments:

GIORGOS said...

Πολύ σωστή η επισήμανση.
Και οι δυό διαστάσεις του θέματος είναι σημαντικές.
Απο τη μια μεριά ένας άνθρωπος που χρειαζόταν φροντίδα και υποστήριξη,έγινε ρεζίλι και κατέρρευσε προκειμένου να οικονομήσουν κάποιοι αλήτες.
Απο την άλλη,πολύ εύκολα σέρνουν τον κόσμο στα ψυχιατρεία στην Ελλάδα,ακόμα και για οικονομικές διαφορές,ενώ το χέρι αυτού που υπογράφει την απόφαση για εγκλεισμό θα έπρεπε να τρέμει όταν συναισθάνεται τη βαρύτητα της απόφασης.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Αλήθεια αυτό το άμοιρο το παιδάκι το σκέφτηκε κανείς τι περνούσε και περνά να βλέπει τη μητέρα του σε τέτοια κατάσταση;
Όλοι να γελάσουμε με την τρελλο-Θώδη.
Εμ,δεν είναι έτσι βρε παιδιά!

info press said...

@@@ GIORGOS



Ας όψονται η κ. Δρούζα και όποιος άλλος την έβγαλε, να λέει αυτά που είπε, ενώ ήταν φανερό ότι η γυναίκα δεν είναι καλά.

Αν κάποιος τολμήσει την Δικαστική Συμπαράσταση, θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Εισαγγελέας.

Πήραμε μιά καταγγελία -όχι του πιανίστα της Κέρκυρας- και το λέμε για να το ακούσουν οι ιθύνοντες ότι κάποιοι μακρινοί συγγενείς, ξάφρισαν από ένα 40αρη, ολόκληρη περιουσία μόλις πέθανε η μαμά του.

Έγινε με δικαστική συμπαράσταση επειδή το παλληκάρι έχει πρόβλημα και τώρα το παιδί τρώει ότι του δίνει κάποια οργάνωση ενώ έχει μεγάλη περιουσία.

Αχ η Ελλάδα, μας σκάει κάθε μέρα.