Friday 15 May 2009

Ο Μπαμπάς Κακοποιεί με τη Ζώνη το 8χρονο Παιδί

Ξυλοκόπησε άγρια το μόλις οκτώ ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια εμφανώς μετανιωμένος έσπευσε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.





Ο λόγος για έναν Πατρινό, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του εμφανίστηκαν προχθές το βράδυ στο νοσοκομείο του Ρίου μαζί με το ανήλικο παιδί τους, το οποίο ήταν γεμάτο μώλωπες ιδιαίτερα στα άκρα του.

Σύμφωνα με τα... όσα είπαν οι γονείς στους γιατρούς, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ βρίσκονταν σε ταξίδι στη Γαλλία.
Κάτι που έκανε η μικρή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φαίνεται πως εξόργισε τον πατέρα της, ο οποίος δυστυχώς αντέδρασε βίαια ξυλοφορτώνοντας το κοριτσάκι του με τη ζώνη του.

Επιστρέφοντας από το ταξίδι το οκτάχρονο παιδί συνέχιζε να έχει πόνους, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Η στάση των γονιών προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού δεν υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού.

Το κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο του Ρίου, επισκέφθηκε χθες και παιδοψυχολόγος.

Το βρήκαμε στο φίλο blogger apneagr , που το διάβασε στο Χαμομηλάκι

Info Press says...

Ο γονιός σπάει το παιδί του στο ξύλο με την ζώνη του και δεν θα είναι η πρώτη φορά, αλλά ούτε η τελευταία.

Σκεφτείτε τα σημάδια στο σώμα του παιδιού.

Ο πατέρας που χτυπάει το παιδί με την ζώνη του, είναι κακοποιό στοιχείο, διότι η ζώνη είναι φονικό όπλο, άρα είναι έγκλημα εκ προμελέτης!!!

Ας μην κάνει εντύπωση η στάση των γονιών... αυτοί και οι δύο φοβήθηκαν τα χειρότερα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συγκάλυψαν.

Η αστυνομία έμεινε εκεί και δεν τους πήγε στον Εισαγγελέα;

Που είναι η έκθεση του Ιατροδικαστή;

Ποιοί είναι αυτοί οι δύο γονείς;

Θα κουκουλωθεί η κακοποίηση του παιδιού;

5 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά!....καλέ ο Χριστός και Απόστολος!....έλεος ρε παιδιά που ζούμε επιτέλους!!..μα που ζούμε πιά;;;...στο 1800;;;...να τα κλείσουνε μέσα τα καθίκια ισόβια! και αυτόν τον άχρηστο,και την ηλίθια τη γυναίκα του...!άι σιχτίρ εκνευρίστηκα με τους ηλίθιους!καλά παιδιά μου αν κάτσετε και διαβάσετε έκθεση,ψυχολόγου με το τί προκαλεί η σωματική κακοποίηση στη ψυχούλα ενός μικρού παιδιού θα φρίξετε πραγματικά...αυτόν ήθελα να ξερα,δεν τον ενδιαφέρει εάν άυριο θα έχει,μιά κόρη που στην ενήλικη ζωή της,πιθανόν να παρουσιάσει βαριά κατάθλιψη,τάσεις αυτοκτονίας,και διάφορες άλλες βαριές ψυχασθένιες;;;...αλλά τι να πείς...η μαλακία...που δέρνει μερικούς δεν έχει όριο...με συγχωρείτε παιδιά για τον εκνευρισμό μου αλλά...δε μπορώ να διαβάζω τέτοια..αηδιάζω και φρίτω...καλησπέρες παιδιά...

GIORGOS said...

Απορείς καλή μου Αθανασία αν ο πολλά βαρύς-ας δείρει έτσι κανέναν δημ.υπάλληλο,εργοδότη,αγενή αστυνομικό,αν είναι τόσο σκληρός και αν του βαστάει-έχει αγωνία για την ψυχή της μικρούλας.
"Η ζωή είναι σκληρή" θα σου απαντήσει.
Και θα ακούσεις με τα αυτιά σου τα παιδιά όταν μεγαλώνουν να λένε:"Έτσι,καλά μου έκανε ο πατέρας μου και με σάπιζε.Έτσι έγινα σωστός άνθρωπος".

info press said...

@@@ Αθανασία


Ο εκνευρισμός σου Αθανασία, είναι αντίδραση υγειούς ανθρώπου.

Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο το κράτος θα τους είχε αφαιρέσει την επιμέλεια μέσα σε τρεις ώρες και δεν θα τους επέτρεπαν να δουν το παιδί για να μάθουν την έκταση της κακοποίησης και το ιστορικό της.

Εδώ στείλανε τη ψυχολόγο για δυό ώρες και το παιδί πάει σπίτι του.

Ντροπή στο σύστημα που εκτρέφει και προστατεύει αυτά τα κακοποιά στοιχεία.

info press said...

@@@ GIORGOS



Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο.

Αυτό που περιγράφεις είναι η πραγματικότητα.

Ο σωστός άνθρωπος δεν γίνεται με το ξύλο αλλά με τον καλό τον λόγο.

Οι μύθοι υπάρχουν για να δικαιολογούν την δική τους κακοποίηση στα δικά τους τα παιδιά και να αισθάνονται καλύτερα.

Αθανασία said...

Ούυυφ καλέ μου Γιώργο..έχεις τόσο δίκιο σε ό,τι λες...μα τόσο δίκιο...συνήθως οι άνθρωποι αυτοί βρίσκουν τον πιό 'αδύναμο κρίκο' γιανά ξεσπάσουν πάνω του τα δικά τους ψυχολογικά προβλήματα,κόμπλεξ,απωθημένα και πάει λέγοντας...που ποιός ξέρει ποιός ηλίθιος τους τα έχει δημιουργήσει και σε αυτούς...βέβαια αυτό δε μετρά με τίποτε ως 'ελαφρυντικό΄ έτσι;;(εννοώ το ότι ίσως,να έχουν υποστεί και οι ίδιοι παρόμοια κακοποίηση στη παιδική τους ηλικία)...ούτε τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν τα ίδια στα παιδιά τους,να δέρνουν,να κακοποιούν,να προκαλούν σοβαρές σωματικές βλάβες στα ίδια τους τα παιδιά...αυτοί οι άνθρωποι για μένα χρειάζονται βοήθεια από ψυχίατρο καταρχήν...και ίσως και νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική..σε πολλές περιπτώσεις...και φυσικά να απομακρύνουν τα παιδιά τους,από αυτούς για ένα μικρό διάστημα,για πάντα;;...εξαρτάται...ναί έχεις δίκιο...καλησπέρες....